Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2018-10-24 16:40:16

Lion :Megjött akkor együtt kezdjük a ciklust te 1 nappal később !
Már legalább történt valami ...!
Félek elkezdeni a cukor gyógyszert... nehogy ugy járjak mint te ,még nem voltam vissza a körzetihez, holnap délután fogok munka után ,ő irja fel a gyógyszert !

Anitacool : Mindjárt neked is jön a nagy nap az izgulás !:)

Köszönöm neked ...igazán gyönyörű görbém volt.:)
Ilyen még soha.. remélem a sok diéta meghozza gyümölcsét ebben a ciklusban! :D
El sem hittem, mikor megjött reggel ...észre sem vettem csak a vécén vizeletet akartam venni a teszthez ...akkor látom csupa vér a vizelet !
Ilyen sem volt még ,semmi előjele, mint máskor hát derék fejfájdalom ..... mell fájdalom is csak előtte való nap !
Nagyon szép egyenletes a görbéd ..de tudom mindjárt ovud lesz 4 stagnálás után zuhanás .:)

Anitacool
2018-10-24 14:30:38

Lion nagy könnyebbség, hogy magától jött meg, legalább ehhez nem kellett újabb bogyó. Úgy utálom ezt a sok vacakot... köszi a drukkot drága :-* Kölcsönös a drukk :-)

Andi örülök, hogy minden okés :-) Ha nincs Pcos, akkor az nagy könnyebbség :-) Hajrá!
Andi198729
2018-10-24 13:36:36

Sziasztok, voltam vissza vasárnap tüszőmérésen, és hálistennek akkor már ott volt a domináns tüsző :) Tehát a peteérésem rendben van, ennek örültem, nincs semmiféle PCOS. Azért voltak az apró tüszők, mert a petefészek egyszerre többet is termel, azok közül válik ki egy, ami elkezd nőni, dominánssá válik, vagy van olyan amikor 2 is dominánssá válik. A többi apró tüsző ovu után elsorvad, tehát nekem azok apró tüszők voltak, ami majd elsorvad. Ez gondolom eddig is így volt, mert sosem voltam tüszőmérésen, csak ovu után voltam UH-n, és 1 hónapja is minden rendben volt. Most később lett peteérés, van ilyen, amikor anno teherbeestem, akkor is a 16. v. 17. ciklusnapon volt ovum.
Lion86
2018-10-24 11:35:02

Köszönöm Anitacool, örülök, hogy jelentkeztél :) Ez a mostani az összevissza LH tesztek alapján anovulációs ciklus lett volna így is úgy is, örülök, hogy magától megjött. Azért érdekes, hogy abbahagytam a Merckformint és utána meg is jött pár napra. Csodálkoztam reggel, hogy ilyen alacsony a hőm, hát még azután a WC-n :D Kevés, de rendes vérzés. Azt hiszem ez most pont jó alkalom, hogy kicsit a hőmérőt is hanyagoljam.
Neked meg drukkolok a hétvégéhez vagy jövőhéthez ;)
Anitacool
2018-10-24 11:09:43

Sziasztok!
Nálam még semmi extra nincs, talán hétvégén, vagy jövőheten lesz érdekes :-)
Mimike, Jozsa szépen haladtok fej-fej mellett! Drukkolok, hogy mindketten nagyon boldogok legyetek pár napon belül :-))
Vica, KittyCat nektek is jön az izgulós rész, kitartás, gyorsan elmegy ez a 2 hét ;-)
Melina szépen alakul a görbéd, drukkolok nagyon!
Erikasz hű de szép volt a görbéd! Csodálom, hogy megjött. Most kicsit lemaradtam a fórummal, de nagyon drukkolok, hogy most már kopogjon a gólya! Jót tett neked ez a cukordiéta, így tovább!
Lion, ezúttal rendesen megjött? Olvasom, hogy dobod a gyógyszereket. Remélem a belső anyai ösztönöd jól súg ;-) Bízom a harmadik csodátokban! Hajrá csajszi!
Sok pozitív tesztet mindenkinek! :-))
Jozsa85
2018-10-24 10:38:08

Mimike:Szerintem este ellovok egy lh-t.Vagy fene tudja...Lehet hogy veszek vmi gagyi tesztet es raprobalok.Ugyse birok magammal.Akkor legalabb lenyugszok.
De az az igazsag hogy meg mindig faj a torkom reggelente.Szoval attol is lehet picit magasabb.
mimike84
2018-10-24 09:21:08

Hazafele útba ejtem én is a rossmant. :)
Jozsa, megcsinálod még ma vagy majd csak holnap reggel?
Lion86
2018-10-24 09:20:02

Így néz ki, ha a mait is beteszem. De mától már új ciklus.
KittyCat
2018-10-24 07:58:29

Igen erikasz, mindenkiè olyan szép , remèljük valaki(k) meglep egy + teszttrl, aztàn majd szèpen sorba mindenki...:)
KittyCat
2018-10-24 07:58:28

Igen erikasz, mindenkiè olyan szép , remèljük valaki(k) meglep egy + teszttrl, aztàn majd szèpen sorba mindenki...:)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!