Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Jozsa,Mimike szépen mennek vissza felfelé :) mimike lehet még korai volt
Vica neked is szép ugrás ovu után :)
Én is visszakúsztam :) Lehet front volt,mert mára akkora szélvihar van nálunk :O
Jozsa85
2018-10-24 06:28:20
Uuuu.Nagyon szep!Kivancsian varom a folytatast.
GőVica34
2018-10-24 06:28:16
Sziasztok.
Mimike jól felugrottál.Milyen tesztet csináltál?Egy 10es érzékenységűvel probálkoznék ha továbbra sem jön meg.
Én ma igy
.
mimike84
2018-10-24 06:09:31
Jo reggelt :)
Látod Jozsa, mondtam én hogy felfele fog menni a hőd :))) igy tovább, drukkolok!!
Én ma igy :) a teszt negativ, lehet még korai volt...
Meglátjuk mi lesz ebből de mensi tünet továbbra sincs, ami jó :))
Jozsa85
2018-10-24 05:29:16
Juhuuu!Elso vagyok!
Na van ujsag Lanyok? ;)
En igy:
GőVica34
2018-10-23 20:33:06
Mimike nagyon szoritok én is neked hogy feljebb mennjen a hőd.Várom az eredményt!!!
erikasz
2018-10-23 19:54:11
Mimike :Várom a reggeli teszt eredményt !:)
Szurkolok nagyon a két csíkért ...adja az Úr !!
Nekem rendesen megjött, rendesen válik le a méhnyálka bő vérzés van már !
Majd ez a ciklus lesz a nyerő számomra ..bízok benne !
De remélem nem ilyen hamar lesz ovum ...arra is gondolok nem volt érett a pete és kilökődött !
mimike84
2018-10-23 18:41:32
Erikasz nagyon sajnálom, pedog olyan biztató volt a görbéd
Nálam szerencsére semmi mensi tünet nincs. Egész nap émelygéssel kűzdök, eléggé feszül a hasam, vettem be magnéziumot is.
Ha reggel feljebb megy a hőm csinálok egy tesztet, van még egy 10-es itthon, meglátjuk.
melyna
2018-10-23 18:23:32
Mimike remélem neked is visszaindul felfelé holnap már :)
Jozsa azért még ne írd le ennyire ezt a ciklust :) még bármi lehet!
erikasz sajnálom :( szurkoltam nagyon! De a görbéd nagyon szép volt :) ha még a ciklusod is így helyreáll akkor reméljük karácsonyra megtörténik a csoda :)
Vica,Lion,Kitty ovura fel :D
nekem ma is nehéz a hasam alja....plusz 1-2szer éreztem nyilalást is. Meg volt olyan érzés is mintha nyilalna de csak gyengéden és lefelé a szeméremdombom felé húzott.....hát nem tudom mi van....
Jozsa85
2018-10-23 15:41:21
Szia Mimike!
Koszi a drukkot!De az az igazsag ameg szedem a progit biztos nem megy lefele a hoersekletem jeletosen.Ilyenkor mar alig varom hogy vegre a 26ik napon tesztelhessek es tul legyek a cikluson.Akkor jon a szokasos csalodas es aztan uj honap uj remeny.Csak egy kicsit talan mar belefasultam.A hogorbem minden honapban kb. ugyan ilyen.. Ahogy olvaslak Titeket latom hogy ennek is orulnom kene,mert sokan kuzdenek ilyen ertekekert.Nagyon szoritok Mindenkinek!
Koszi a biztatast!
Jozsa,Mimike szépen mennek vissza felfelé :) mimike lehet még korai volt
Vica neked is szép ugrás ovu után :)
Én is visszakúsztam :) Lehet front volt,mert mára akkora szélvihar van nálunk :O