Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Vica
Teljesen normalis.A sargatest dolgozik a tuszo helyen.Termeli a progit ezert megy a hod felfele.Bazi nagy peteeresed volt..
Nekem is szokott fajni.
GőVica34
2018-10-25 10:56:23
Nekem még most is pozitiv az LH-m.Tegnap is.Tegnap elött is erős volt..Ez normális?Közben a hőm meg emelkedik.Tegnap erősen szúrkált a hasam alja jobb oldalon.Ülve is állva is kellemetlen volt.
Jozsa85
2018-10-25 08:05:48
Sziasztok!
Mimike:Ne keseredj el..Nalam csak a progi potlas miatt magas.Vasarnap meg tesztelek reggel.Ha negstiv mar nem veszek be bogyot.
Itt voltak a rokon kisbabaval..Szepen kitakaritottam porszivo+felmosas.Meg a szonyeget is kipucoltam szep illatosra,mert maszik a baba..Erre a sogornom fott repat nyom a gyerek kezebe a nappali kozepen a szonyegen.A kicsi meg szepen beledolgozta a hosszu szalu szonyegembe.
+Ilyenkor anyosomek is atjonnek jo nagy hanggal mert itt az unoka..
Mikor szoltam finoman hogy ne kenje mar a szoszos tesztat a falra a gyermek,azt a valaszt kaptam hofy:Miert nem lemoshato festeket vettunk!!!
Ja es a babo fel orakat alszik ejjel.
Ezutan sokkal konnyebb elfogadni ha ez a honap se sikerul.
Baromira ertekeltem a csondet es nyugalmat mikor mindenki elment.
(De szeretem a ferjem es szeretnek babat,csak ez most betett egy kicsit)
Hajra csajok!
mimike84
2018-10-25 07:15:25
Jozsa de szép a görbéd, drukkolok!
Melyna Te is jol haladsz :)
Vica, hajrá :)
Én igy... :( Tuti meg fog jönni...
Csak tudnám mi a baj, hol száll el az egész...
melyna
2018-10-25 07:03:15
Jó reggelt!
Erikasz köszönöm :)
Jozsa,vica hajrá :)
én ma így remélem nem indul lefelé tovább :)