Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Erikasz nagyon kîvánom, hogy bejöjjön az érzésed! :)
Edit csodaszèp a görbéd!
Sziszi sajnàlom, de fel a fejjel mindjárt megint próbàlkozhattok!:)
erikasz
2018-11-11 20:38:13
Csajok megvizsgáltam magam ...ilyet még nem tapasztaltam leírom !
A méh feljebb ment a méhszáj olyan kemény mint még soha és ugy össze van záródva hogy egy hajszálat sem tudnák bele dugni a hüvelybemenet nyirkos és sima selymes .
Nekem ez nagyon gyanús ...lehet teherbe estem !:D
Húzódik a hasam mintha lenne benne valami olyan érzés és a szagok 3 napja mindig érzek valamit tegnap az egész házban furcsa szagokat éreztem mintha romlott étel lenne valahol ,a lányommal mindent bekutattunk ő nem érezte én igen ...ez is nagyon fura .
Volt már igy valaki ?
erikasz
2018-11-11 20:10:18
Edit :De szép görbéd van... olyan nyugis !!:)
GőVica34
2018-11-11 20:01:27
Dehogy.Nem akartam beszedni.Utána néztem neten.Gondoltam hogy lassan 2 éve ott áll nem lehet valami tul jó.Csak erről pont sehol nem találtam semmit hogy mi a helyzet a tárolásával...Nem szedek be olyat amiről foggalmam sincs.A gyogyszerről meg legközelebb ugyis szólok ha ujra akarna ilyet felirni.
Edit90
2018-11-11 19:56:52
Vica: Igen, a klion egy antibiotikum,méghozzá elég erős. Sok mellékhatása is van,amit ha kijött nálad jó lenne,ha legközelebb elmondanál az orvosodnak,hogy ilyet többet ne írjon. Biztos szükségesnek látta,mert ilyet azért nem írnak olyannak,akinek nem muszáj. Elég valószínű,hogy megborítja a normál hüvelyflórát is, így lehet még ebből is baj. A virágporos kérdést nem is értem. Most komolyan be akartad szedni? Miért,és mire?
Mi nem voltunk itthon a hétvégén, igyekszem visszaolvasni amit írtatok.
Az én görbém most ilyen:
erikasz
2018-11-11 19:39:36
Vica :Lényeges, hogy a virágpor eltarthatósága, fogyaszthatósága 1 év. Utána a benne lévő fehérjék emészthetetlenné válnak.
Nehogy megedd !
GőVica34
2018-11-11 19:21:31
Találtam itthon virágport.Még Anyósomnak vették mikor daganatos volt,de nem ette..2016ban.Meddig áll el?Száraz virágpor.Dunctos üvegben van.Még közelebbről nem vizsgálgattam,hogy jó e még..Szerintetek?
GőVica34
2018-11-11 17:59:14
Nőgyogyász irta fel a citologia eredményem alapján gyulladásom van. Remélem valamit segitett.
erikasz
2018-11-11 17:55:58
A klion :Antibiotikum, de ha rosszul voltál tőle mért szedted ?
Saját magad érzed ,a májadra rossz hatást fejt ki + vérhigitó mellett nem ajánlott szedése ... még sorolhatnám !
Minden gyógyszer méreg !!
GőVica34
2018-11-11 16:55:24
Sziasztook.
Erikasz nagyon szépen fennt a hőd!!Mindenkinek szép a hője!Megy a drukk!!
Kérdésem lenne.Ugye a doki a gyulladásomra KLION-t irt fel.Napi 2×2db tabletta 5napig.Az lenne a kèrdésem,hogy ez antibiotikumnak szàmit?Ez a gyogyszer.Nagyon rosszul voltam töle mig szedtem.
Edit csodaszèp a görbéd!
Sziszi sajnàlom, de fel a fejjel mindjárt megint próbàlkozhattok!:)