Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
melyna
2018-11-10 07:16:05

Jó reggelt!

Anitacool drukkolok,hogy meglegyen az ovu! Na meg +teszt ciklus végén :)
erikasz szokták mondani lassan járj tovább érsz :) jó lesz az feljebb megy!
Lion ha már sikerült az ovu,kívánom jó vége is legyen!
Sziszi nem szabad még feladni!!! amíg a hő fent és nem jön meg van remény!
én még mindíg így.......nem tudom ez jót vagy rosszat jelent...meglátjuk
Lion86
2018-11-10 06:54:33

Jó reggelt!
Erikasz, nagyon helyes, menjen csak felfelé az a hő :)

Sziszi, sajnálom :(

Én egy kicsit belerondítottam, de ilyenkor még pár napig nem is szokott az egekben lenni.
Sziszi259
2018-11-10 06:35:21

Sziasztok!
Igaz még két napom van a nemvartig, de ma már a 15.dpo-n vagyok, így csináltam most egy tesztet... De negatív lett. Várom a hétfőt, hogy megjöjjön... :(
erikasz
2018-11-10 05:30:52

Én ma igy ...hasam fáj mintha megjönni készülne feszül igy még nem volt ...a multkor észre sem vettem hogy megjött !
Emelkedek de lassan ..lehetne több is ..de nem vagyok telhetetlen jó lesz az csak lépegessek... de csak felfelé !:D

Anitacool :Mondtam hogy a kinézete ovuhoz közeleg !:D
Biztos hogy noszogatni foglak ...hogy menni a dokihoz ...de nem lesz arra szükség ..!:D

Lion :Alig várom felrakd a görbéd ...neked is gyönyörű szokott lenni !:D
Anitacool
2018-11-09 22:03:34

Edit nagyon szép a görbéd :-)
Köszi mindenkinek a biztatást, most nagyon rám fér. Lion nekem is gyanús volt a 36,2 de ugye egyszer már leestem oda, majdnem pozitív is volt az ovutesztem, de ugye akkor nem repedt tüsző. Ma is leestem oda, meg is jelent a tojcsis nyák. Holnap csinálok ovutesztet, kíváncsi vagyok. Tegnap hómező volt, ma határozott 2. vonal, de még nem +. Ez alapján kb jól is tippeli a gép az ovumat. 16 alkalomból először :-0 De szép névnapi ajándék lenne anyukámnak majd egy kétcsíkos teszt, pont akkor fog kiderülni, ha ez most bejön :-) Csak legyen is meg az az ovu, már csak ennyi kell, meg némi szerencse, hogy beleessek abba a 20%-ba, akinek sikerül ezúttal. Ha nem, húzok dokihoz. Ez “az évvégi fogadalmam!” Ha visszakoznék, rugdossatok :-))
Lion86
2018-11-09 18:33:17

Edit, egyedül a futás nem ajánlott a luteálisban, bármi mást lehet, ezt egy nagyon jó dokihoz járó ismerősömnek mondta az orvosa. De mástól is olvastam fórumokon, hogy ezt mondta neki a doki.
erikasz
2018-11-09 18:00:21

Edit :Azért kérdeztem, mert gyönyörű nyugodt a görbéd !:)
- menzás ételtől egészségesebb nem kell sótlan étel és zsírtalan ..én imádtam ..most meg EU- nak megfelelően főznek !
Szerintem neked jót tesz !:D

A beágyazódásról.. mozoghatsz annyit amennyit bírsz.. még jót is tesz !:D
Edit90
2018-11-09 17:24:16

Erikasz: Elgondolkodtam azon,amit kérdeztél,hogy változtattam e az étrendemen mostanában. Én igen,de nem jó irányban. Június óta, mióta beköltöztünk a házunkba folyamatosan zajlik a felújítás,így nem én főzök,mint régebben,hanem többnyire rendeljük az ebédet amolyan menzás helyről. Próbálok sokszor főzeléket,zöldség köretes ételt választani,de szerintem nem olyan egészséges ez így,mint korábban. A reggelim,és a vacsoráim nem változtak. Nem diétázom,és sajnos nem is mozgok azon kívül,ami munka itthon van, és a munkahelyemen a napi 12 óra séta. Tartom a súlyom, mióta elkezdtük a babatervezést, és megmondom őszintén nem merek elkezdeni mozogni a szabadnapjaimon, pedig a ház teendői már megengednék, mert eddig nem mozogtam, és félek, hogy ártana a beágyazódásnak. Vagy ez csak egy hülye kifogása a lustaságomnak?! Mit gondoltok? Ja,és korábban kérdezted, de nem, én nem szedek utro-t.
Sziszi: Őszintén, fogalmam sincs, hogy mi okozza, hogy így kitolódott az ovum. Amióta szájban mérek(most ez a 4.hónap) mindig 18.napon volt, és általában 33 naposak a ciklusaim. Most is vártam akkor, már a 15.naptól ovuteszteltem,és a 21.nap volt nagyon erős pozitív. Nem volt most stresszesebb időszak sem, sőt, most valahogy nagyon nyugodt vagyok. Nem idegesített az sem, hogy kitolódik, mert valahogy érzetem, hogy lesz, és minden rendben lesz. Gondolom ez tiszta hülyén hangzik, de most ilyen "zen" állapotban vagyok, nagyon bízom ebben a hónapban.(csak nehogy nagyot essek pofára)
A görbém:
melyna
2018-11-09 17:11:41

köszönöm az információkat !!!!!! :) mindíg keresek olvasgatok,de sosem találok megfejtést :)
erikasz
2018-11-09 14:06:01

Melyna :Ezt is olvasd el amit én fogyasztok mindig lazac halolaj oliva olaj ,bogyó .magvak !

Progeszteronhiány a nőknél
A progeszteron elégtelen mennyiségének következménye a meddőség, a terhesség megszüntetése, komoly egészségügyi problémákhoz vezethet. A hormonhiányt vérvizsgálattal lehet kimutatni.

Ha a növekedés a progeszteron koncentrációk nem keletkeztet semmilyen negatív következménye, hogy a hiányzó, főleg a 2. félidőben a ciklus tanúskodik hajlandó a nyálkahártya a méh terhesség.

Az alacsony hormonszintek okai a test, a gyulladásos vagy fertőző betegségek és a nemi szervek egyéb patológiái. A súlyos ok a terhesség mesterséges megszűnéséből eredő hormonális rendellenességek, valamint a veseelégtelenség vagy méhvérzés, valamint bizonyos típusú gyógyszerek kivédése. A negatív befolyást a stresszes helyzetek, rossz szokások, fokozott fizikai aktivitás, alvászavarok, helytelen étrend, káros környezeti hatások gyakorolják.

A progeszteron hiánya specifikus tünetek formájában jelentkezik. Az emlőmirigyek megduzzadnak, a mellbimbók fájdalmasak, a lábak nehezebbek, duzzanat keletkezik. A menstruáció megjelenése előtt a testtömeg növekedni kezd. A nő ingerlékessé válik, depresszióba esik, éles hangulatváltozásnak van kitéve. Az élettani megnyilvánulások fejfájás, hajhullás, akne formájában fordulnak elő. Megjelenik a kenet, a végtagok hidegekké válnak.

A gyógyszeres kezelést Dufaston vagy Utrozhestan készítményekkel végezzük, hatékonyan pótolva a progeszteron hiányát. A kiegyensúlyozott étrend nagy szerepet játszik. Az étrendnek tartalmaznia kell a dióféléket, a magokat, az avokádót és az olajbogyót. Reggelente az olívaolajat egy kanál mennyiségben részesítsük. A tonhal, a lazac és más zsíros halak ajánlott felhasználása. Nagyon hasznos halolaj. Vitaminterápia, különösen a B-vitamin szükséges a hormon észlelésének javításához.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!