Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Lion86
2018-11-12 07:07:59

Jó reggelt!
Erikasz szuper a Batmaned :D Maradj is így 37-nél :)

Köszönöm Anitacool. Én elvileg jól fogom tudni titkolni, mert ha lesz is reggeli rosszullét, a férjem már nem lesz otthon, 5 körül szokott indulni. Amúgy meg ráfogok mindent a házfelújításra :D
És jobban érzed magad? Hihetetlen ez az ugrás :D

Kitty, hogy vagy? Mérni fogsz most?

Edit, még mindig ámulok a görbéden, gyönyörű :)

Melyna, ha 2 ovu van, az 48 órán belül történik. Most nagyon úgy fest, hogy tényleg ezután jön.

Ma így állok.
melyna
2018-11-12 07:00:34

Jó reggelt!

erikasz kívánom ,hogy jó legyen a megérzésed! A görbe megvan hozzá :)
Anitacool ez aztán az emelkedés :) nem is kell kivenni a tegnapit!
Edit,Lion hogy álltok?

én ma így "alaphőn" úgyhogy tuti nem volt ovu.....ha csak nem 2 lesz :D:D aminek kicsi az esélye. Nem is teszteltem reggeliből,mert ilyen hőnél nem láttam értelmét. Plusz visszaraktam a 10ik napi értéket
Edit90
2018-11-12 06:55:23

Erikasz: nagyon szorítok,hogy ott legyen az a kisfiú:)
Anitacool: gyönyörű emelkedés:)
Lion: a tièd milyen?
Èn ma dolgozom,csak gyorsan berakom a görbèm:
KittyCat
2018-11-12 06:53:53

Erikasz, Anitacool hű micsoda görbék!! Szorítok enktek nagyon, bár mindenkinek! :)
Edit mit mèrtèl ma?
erikasz
2018-11-12 06:41:10

Anitacool :Juujjj... micsoda emelkedés ..de szép !!:D
Anitacool
2018-11-12 06:32:55

Erikasz micsoda megfigyelések, remélem babás vagy :-) Batman? Akkor fiú lesz :-)

Edit nagyon szép a görbéd. Muti a mait!

Lion nagyon sajnálom, hogy 16éve veszteség ért :-( Én is mindig megemlékezem, elfeledni nem lehet, csak együttélni a történtekkel.
Nagy hős vagy, ha kibírod karácsonyig :-) Rajtam tuti észrevennék, nem is tudnám titkolni a szűk családban :-) Aztán majd meglátjuk. :-) Milyen szép gondolat, hogy ezért várja a tesót! Egészen elérzékenyültem.
Itt a mai görbém.
erikasz
2018-11-12 06:18:00

Csajok Batmant szépen lerajzoltam !:)
A görbém ugy néz ki ..eddig még soha nem produkáltam ilyen görbét !:D

erikasz
2018-11-12 06:07:13

Jó reggelt !:)
Én ma igy ...zuhantam ..de még mindig fent vagyok !:)
Lion86
2018-11-11 22:49:23

Az még kimaradt, Anitacool, hogy lehet, hogy egyikük már visszajött, azért várja annyira a tesót :)
Ma voltunk a temetőben, mert múlt héten nem jutottunk el mindenhova és akkor jutott eszembe, hogy 16 éve ezen a napon vesztettem el az első babám. Gyújtottam neki is gyertyát.
Lion86
2018-11-11 20:48:56

Sziszi, szerintem volt ovud, nem tudom miért nem tette be a fertility.

Jozsa, örülök, hogy neked bejön, hogy nem mérsz. Nekem ez nem megoldható, mert a PCOS miatt van, hogy van rendes ciklusom, aztán meg hónapokig nincs ovum és nem szeretnék lemaradni róla, ha éppen van :)

Melyna, hát nem tudom mi lehet. Mikor nincs ovum, akkor szokott hol erősebb, hol gyengébb lenni a teszt, de most ovu után 4 nappal is még közepes erős volt a második csík, szóval bármi lehet.

Anitacool, ezzel én is nemrég találkoztam, hogy a PMS tünetek, köztük a mellfeszülés az alacsonyabb progi miatt lehet, pedig korábban azt hittem az a jó, ha ovu után érzékeny. De eddig az ötből csak egyszer volt érzékeny, úgyhogy gondolom most rendben van.
Remélem tényleg pozitív teszt lesz a fa alatt :) 20-a körül tervezem a tesztet először, de karácsonyig nem mondom el, ha kétcsíkos lesz.

Vica, én egyszer szedtem Kliont, ömlött a könnyem, a számban több helyen lejött a nyalkahártya és tiszta seb volt, azt mondta a doki, allergiás vagyok rá. Ráadásul utána könnyen előfordulhat hüvelygomba, csinálj tejsavas irrigálást vagy a rossmannban lehet kapni tejsavas kúpot.

Edit, csodás ez a görbe, drukkolok :)

Erikasz, nagyon remélem, hogy sikerült, szépek a görbéid mostanában :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!