Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
KittyCat
2018-11-13 18:02:13

Hű erikasz az màr szèp délutàni hő, maradjon is îgy! :)
erikasz
2018-11-13 17:45:42

Melyna :Ez biztos ovu ..három stagnálás zuhanás stagnálás 2 db már holnap vágtass felfelé azt kívánom !:D

Anitacool :Álom szép a görbéd ..0,9 tized emelkedett szuperrrr ..igy maradjon 9 hónapig ! :D
Cuccot vittem de felesleges volt ..még semmi ..reménykedek még mindig !
Lehet lesz Batman másik füle !:D
Azt a Jó Isten dönti el !
Erre megint mit mondasz ..van ilyen.. létezik ?
Megint tojás folyás van ..méhnyak még középen és zárt közepesen puha ...nem téveszthető össze, mert 2 napja voltunk nekem ez fura ..délutáni hőm 37.4 nem hiszem hogy még megjönne mert olyankor lezuhan 36.7- re délután !

Lion :De gyönyörű ...de szépen felugrottál ..igy is maradjon 9 hónapig !:D

Edit :Az a 0,1 tized leesés az semmi mindenkinek szokott csak most kicsit fura neked mert stagnáltál eddig !:D
Nagyon szép a görbéd igy is maradjon 9 hónapig !:)
Köszönöm neked a kívánságot remélem ugy lesz... az Úr dönti el !
melyna
2018-11-13 17:42:23

hát délután óta nekem nagyon fáj a hasam....ha nem tudnám,hogy még nem kellene megjönnie azt mondanám most fog :) ilyen eddig csak a cisztánál volt.. bocsi,hogy ennyit írkálok :) csak be vagyok most zsongva :D nem tudom mi van velem
Edit szorítok neked! Bár én már nem jóstesztelnék,mert az sem 100% és már csak pár nap van hátra. hajrá :)
Lion86
2018-11-13 15:14:19

Edit, holnap már nyugodtan csinálhatsz, reggeli elsőből ha pozitív lesz, akkor másnap érdemes már HCG-t is csinálni :)
Edit90
2018-11-13 14:54:47

Sziasztok!
Vica:szerintem ezek mèg jó èrtèkeket. Mit gondolsz,mièrt lenne ez nagyon rossz így?
Erikasz: sajnálom ezt a nagy leesèst. Biztos tudod már,hogy a Te szervezeted hogyan szokott viselkedni,ès ez mire utal. Azèrt szurkolok,hogy pozitív legyen a vège,de ez most nem arra utal:(
Lion,Anitacool:nagyon együtt haladtok,mindkettőtökè nagyon szèp:)
Èn ma így vagyok. Ha ilyen szèp nyugis a görbe,utána meg jön egy leesès akkor mindjárt beül az agyamba a kisördög,hogy nem is olyan szèp ez a görbe,tuti hülyeség,hogy remènykedek... Utálom ilyenkor magam. Az utolsó pár napot kivárni a legrosszabb!
Arra gondoltam,hogy csinálok jósteszteket. Segítsetek azt mikor érdemes elkezdeni,ès hogy, is kell azt csinálni?
Lion86
2018-11-13 14:08:38

Nekem 1,15 volt legutóbb, de nem sokra megyek vele :D
melyna
2018-11-13 14:06:29

Nekem a 2ik terhességnél 5,5 volt a tsh,kimaradt menszesz 3ik napján. Így biztos,hogy amikor teherbe estem is magas volt. De egyébként tényleg azt mondják hogy 1 körül a jó :)
Lion86
2018-11-13 14:04:09

Anitacool, nagyon szépen haladunk :D Remélem a teszt is majdnem egyszerre lesz pozitív :)

Vica, ezekhez annyira nem értek, csak annyit tudok róla, hogy általában 1 körüli TSH-ra törekednek a dokik, de a konzultáción azt mondta az endokrinológus, hogy 2-3 még simán belefér, csak 3 felett ne nagyon legyen.

Melyna, akkor mostanában legyetek készenlétben :D
Sziszi259
2018-11-13 12:43:21

Vica a tsh picit magas, én úgy tudom, hogy aki babát szeretne annak 1 körül kell, hogy legyen. de majd a többiek megcáfolnak, ha nem igaz :)
melyna
2018-11-13 09:03:49

Vica hát mindegyik tartományon belül van...tehát jó kell legyen :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!