Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziszi, 2 nap eltérés nem jelent bajt, nekem is van, hogy 13 napos, van hogy 15. Attól is függhet, melyik napszakban volt az ovu.
Felraknád a görbéd?
Az meg nagyon jó, ha nem fáj a melled ovu után, mert az progeszteronhiány esetén van, hogy érzékeny, feszül.
Sziszi259
2018-11-11 08:08:10
Sziasztok!
Lion biztos berakja majd, csak két - három nap mérés múlva :)
Anitacool szerintem is megvolt az ovud, de holnap ha magasat mérsz úgyis kiderül ;)
Erikasz drukkolok! :))
Segítsetek nekem csajok... Amikor elkezdtem mérni akkor 14 napos volt a luteális, amikor teszteltem aug.ban azt a halvány pozitivat akkor 16 volt, és azóta is annyi, most meg már csak 15 :D ez azért lehet, mert bekavart a hormonoknak az a kémiai terhesség?
A másik, hogy eddig ovu után mindig fájt a mellem, most meg egyáltalán nem, lehet, hogy nem is volt ovu, mert a fertility be sem húzta... ?
erikasz
2018-11-11 07:45:19
Melyna :Megtörtént... csak ösztrogén löket ...és az a második leesés is az volt nálad!
Nekem is mikor leesett nagyokat nyilalt a méhembe és megjönni érzésem volt !
Nagyon szép a görbéd nyugodt .!:D
Köszönöm ..remélem igy marad ha az Úr ugy akarja !:)
Anitacool :Nagyon szép nagy ugrás ...én nem hiszem hogy a megfázás !:)
Pont mikor ovud van... akkor ment fel magasra a hőd ...ez nem a megfázás !
Köszönöm !::)
Lion :Köszönöm...nagyon reménykedek !:)
Neked is a 0,6 tized emelkedett meg van a leeséstől és még csak 3 nap !
Ovu előtt pár értéket irj be... és berakja ..sok hiányzik !
melyna
2018-11-11 07:19:46
Lion berakja majd! Nekem ez rakta előbb be és a fertilyti csak később.
Ha vissza teszem a 10ik napot akkor még korábbra rakja az ovut.....nem hiszem,hogy akkor lett volna. Most néztem a megjegyzéseimet és 10-11ik nap este volt alhasi fájdalom nehéz érzés mint mikor megjön.
melyna
2018-11-11 07:15:39
Anitacool jobbulast! Remélhetőleg nem kell kivenni es akkor nagyon szep ugras :) Amiota tesztelek szerintem a 10ik nap lenne eselyes, de nem biztos..... Nem tudom most.
Valaki tudja mennyi lehet igy az alaphom? Nem igazodok ki :)
Lion86
2018-11-11 07:15:07
Anitacool, ez durva ugrás :D De szerintem nem csak a betegség miatt ;) Holnap majd látod hogy alakul. Nálam eddig a legnagyobb ugrás 0,5 volt.
Lion86
2018-11-11 07:12:59
Jó reggelt!
Jaj, de szép Erikasz, nagyon izgatott lettem :) Nagyon remélem, hogy így is marad.
Melyna, nincs semmilyen tüneted? Így tényleg nagyon úgy néz ki, hogy volt már ovud? Vagy érzel valamit, hogy ezután lesz?
Nekem meg nem teszi be, pedig mindent beírtam. A fertility már berakta.
Anitacool
2018-11-11 07:07:09
Erikasz szép ugrás ;-)
Melyna szerinted megvolt az ovud?
Lázam nincs, tegnap sem volt semmi, de fáj a torkom. Ezt valószínűleg ki kell majd vennem...
melyna
2018-11-11 06:46:17
Jó reggelt!
erikasz ez nagyon szép!!! :) Így tovább!!!
én ma így
erikasz
2018-11-11 04:26:46
Jó reggelt !:)
Ezt muszáj látnotok ..el sem hittem !:D
Nem tudtam aludni ..fel kellett tennem :D
Felraknád a görbéd?
Az meg nagyon jó, ha nem fáj a melled ovu után, mert az progeszteronhiány esetén van, hogy érzékeny, feszül.