Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Sziszi259
2018-11-10 19:28:14

Anitacool oké :D
bár most már gondolkodni sincs erőm, hosszú ez a hét, és még két napig megyek dolgozni. Ha hétfőn délelőtt sem jön meg akkor csinálok újra tesztet.
Anitacool
2018-11-10 18:57:39

Sziszi egyáltalán nem törvényszerű! ;-) A hődből lehet majd következtetni, még el ne szontyolodj!
Sziszi259
2018-11-10 18:21:00

Köszönöm csajok, de az az igazság, hogy a 15.dpo-n már azért látszódnia kéne valaminek... :/ de a remény hal meg utójára! :D hétfőn kiderül mi újság...

Anitacool jobbulást nektek! És örülök a pozitív tesztnek!! :)
melyna
2018-11-10 17:55:42

Anitacool gratula! Ciklus végén is ilyen üzit varunk :)
erikasz
2018-11-10 16:48:06

Anitacool :Nagyon sajnálom hogy betegek letettek ..kívánok mihamarabbi gyógyulást nektek ...Az Úr gyógyítson meg benneteket, mert csak ő tud !
Az ovu tesztnek örülök nagyon .....ugye megmondtam hogy megtörténik a napokban a sok egymást követő egyforma hő jelzi !:D:D
Köszönöm... remélem holnapra feljebb megy nekem is !:D
Neked azt kívánom ..hogy ez a ciklus gyermekkel áldott legyen !!:D
Lion86
2018-11-10 16:39:39

Köszönöm Csajok :)

Anitacool, jaj de jó! :) Akkor drukkolok nagyon a katonáknak.
Anitacool
2018-11-10 15:45:17

Ja, ma már full + az ovutesztem.
Anitacool
2018-11-10 13:01:25

Erikasz, szépen fent vagy!
Melyna micsoda vonalzó :-) Én is szoktam így járni :-) Igaziból majd a vége számít, tudod, hogy fent maradjon :-)
Lion szépen látszik az ovud. Legyen sikeretek ezúttal! Borzasztó kiakasztó hosszú időket vársz az ovura sokszor, úgyhogy megy az extra drukk!
Nekem ma még így. Magasabbat mértem, de később, úgyhogy levontam belőle. Viszont sajnos lerobbantunk reggelre. Mindhárman. Úgyhogy ebből nem tudom, lesz-e valami. Bízom a katonákban.. :-)
erikasz
2018-11-10 08:48:29

Lion :Még az elején jársz.. ilyenkor vissza szokott esni mindig !
erikasz
2018-11-10 08:46:12

Sziszi :Mig a hő fent addig nem kell feladni ..a teszt változhat !:)

Lion :Köszönöm neked !:).. úgy zübörög a hasam állandóan a krémes folyás még megmaradt !

Melyna :Ez szuper hogy stagnálsz ..ez csak jót jelent nem rosszat 0,4 tized emelkedés ..fog az még feljebb is menni !:D

Anitacool :Hogy állsz ...ugye megtörtént ?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!