Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
melyna
2018-11-13 09:01:49

Lion,Anita csak annyit tudok mondani,hogy aztaaaamindenit :)
Azért csináltam reggeliből,mert szimplán kíváncsi voltam mit mutat :) Tegnapi 25ös(rózsaszín) 5perc elteltével volt olyan amit felraktam csoportba. 10perc után meg egyforma erősségű ezért gondoltam ez az idő még belefér....azért mondom,hogy pozitív volt :)
ez volt az:
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=540EZZZZ.jpg
GőVica34
2018-11-13 08:55:12

Sziasztok.
Ezek az értékek nem jók igaz?
TSH 2.380ųIU/ml referencia értékek 0.270-4.200
FT4 1.270ng/dl referencia értékek 0.932-1.710
Többit majd dokitól kapom meg 2hét mulva.
Anitacool
2018-11-13 08:32:57

Erikasz nem akarlak hiú ábrándokkal kecsegtetni, szerintem készülj menszire, ne érjen “baleset” út közben, legyen nálad cucc. De mindeközben azt kívánom ne legyen rá szükséged! Szép kis Batmant rajzoltál, bárcsak lenne még egy füle :-)
Melyna csinálj délután is lh-t, a hormonszint ingadozik nap közben, délutáni órákban szokott a csúcson lenni. Kíváncsi vagyok :-) Hőd alapján most lesz ovu a napokban! Hajrá!
Lion szép hegymászást csinálsz, így tovább és maradj a hegytetőn ;-)
Én ma így. Azt hittem ma már lejjebb megy, de talán holnap jön ösztrogén löket. Meglátjuk.
Többiek, hogy álltok?
Lion86
2018-11-13 08:11:08

Sziasztok!
Erikasz, nagyon remélem, hogy felfelé mész megint, de nem valószínű, hogy a gránátalma miatt lenne. Természetes anyagok nem okoznak ekkora változást.

Melyna, szerintem a tegnapi nem volt még teljesen pozitív, szerintem holnapra várható az ovu, ha ma pozitív lesz. Miért csináltál reggeli elsőből? Ha az LH-ra vagy kíváncsi, akkor délnél előbb nem nagyon érdemes.

Én így állok

Többiek?
erikasz
2018-11-13 07:35:38

Melyna :Köszönöm neked aranyos vagy !:D
Szép napot nektek ..megyek a munkába !:)
Ugy szerettem volna látni az Anitacool,Edit és a Lion görbéjét is ..majd ha haza jövök !:)

A puhát kell alapul venni ...de viszont krémes folyás is termékenységre utal !
melyna
2018-11-13 07:20:26

erikasz holnap kiderül!!! én szurkolok,hogy felmenjen :)
melyna
2018-11-13 07:18:53

erikasz az a baj egyiket se szeretem :D Bár a magvak jöhetnek imádok rágcsálni :)
Csináltam reggeli elsőből ovu tesztet...kicsit erősebb a tegnap délutáninál. Viszont a tegnap délelőtti meg pozitív volt. ilyenkor mi van? :) Tűszúrás fájdalom 2-3x... Méhszáj épp elérhető,nem puha de nem is kemény(10ik napon) fent volt és lágy plusz vizes folyás....most meg krémes.. ez a ciklus most kissé kusza....
erikasz
2018-11-13 07:15:45

Erre is gyanakszok fájdalom csilapitóként szolgál és este ettem !
10. Az Ohio állambeli (USA) ’Case Western Reverse University’ a gránátalma kivonat hatásait megvizsgálták kopásos ízületi betegségeknél. Azt tapasztalták, hogy a porcokat romboló enzimek és anyagok - mint pl.: az interleukin-béta-1 (egy gyulladásos mediátor) - termelődése csökkent. A gránátalma kivonat fájdalomcsillapítóként funkcionált.

Bár igaz lenne ..hogy azért alacsony a hőm !
erikasz
2018-11-13 06:54:50

Melyna :A stagnálás után ovu jön ...!:)
Tegnap rengeteg magvat ettem és gránát almát tele van ösztrogénel lehet.. azért a nagy zuhanás ..bár azért lenne ..holnap reménykedek hátha felmászik ..ma édesburgonyát eszem az meg progeszteron !Próbálom természetesen adagolni a hormonokat lehet jó lesz......de az is lehet nem ...az édesburgonya a sárgatest és a petefészek királynője !
Azért írom le, hogy ti is tudjátok ...én ezeket csinálom !
melyna
2018-11-13 06:36:00

Jó reggelt!
erikasz sajnálom,hogy így leestél :( de remény mindíg van!
én ma így stagnálok

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!