Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Köszi lányok !!!!! :)
reggel csinálok elsőből is ovu tesztet meglátom mit mutat. Ha a 2 hiányzóhoz berakok kb értéket az előző grafikonok értékeit alapul véve.akkor még nem volt ovu.
Józsa talán bejön akkor ez a szemlélet :) hajrá!
erikasz
2018-11-11 11:19:01
Jozsa :De örülök ,végre meg történt az ovu jó magas emelkedés Drukkolok hogy síkeres ciklussal zárj !:)
Látom neked jót tesz a nem mérés !:)
Én már fel sem veszem !:D
Anitacool
2018-11-11 11:18:39
Köszönöm mindenkinek a jó kívánságokat, igyekszem gyógyulni!
Melyna valakinek az ovuteszt jóstesztként is működik. Esetedben most valahogy mégis arra tippelek, hogy ovu előtt állsz. Lehet, hogy nem tudott a 10. napon megrepedni? Nekem olyankor kb egy hét múlva szokott újra próbálkozni. De ha Erikasznak van igaza és a 10. nap körül megvolt, akkor most lehet ösztrogéncsúcs. Kár, hogy az elején az a 2 nap kimaradt, többet tudnánk.
Sziszi sajnálom, hogy megjött. Kicsit bíztam még! Nekem szülés előtt mindig menzesz előtt egy héttel már fájt a mellem. Amióta szültem nem fáj sosem, pedig már nem szoptatok. Azt nem tudtam, hogy progi hiányra utal. Pont mikor várandós lettem, akkor lett nézetve a 21. napi, és ott jó volt. De majd most medig nézetek egy hét múlva.
Lion megint majdnem egyszerre van ovunk. :-) Egy szép karácsonyi ajándékot teszünk a fa alá? ;-)
Józsa remélem bejön neked az elengedés! ;-) Nekem az első várandósságom spontán volt, amolyan “vágjunk bele”, de a sok munka miatt csak egy héttel a nem várt utàn tűnt fel, hogy már 2 hete fáj a mellem egy helyett :-) ikrek lettek volna, de nem maradtak velünk. :-( Éppen most fogantak ő is 4 éve. De szép lenne, ha visszajönne a kis lelkük, akár egyként is :-)
Anitacool
2018-11-11 11:18:35
Köszönöm mindenkinek a jó kívánságokat, igyekszem gyógyulni!
Melyna valakinek az ovuteszt jóstesztként is működik. Esetedben most valahogy mégis arra tippelek, hogy ovu előtt állsz. Lehet, hogy nem tudott a 10. napon megrepedni? Nekem olyankor kb egy hét múlva szokott újra próbálkozni. De ha Erikasznak van igaza és a 10. nap körül megvolt, akkor most lehet ösztrogéncsúcs. Kár, hogy az elején az a 2 nap kimaradt, többet tudnánk.
Sziszi sajnálom, hogy megjött. Kicsit bíztam még! Nekem szülés előtt mindig menzesz előtt egy héttel már fájt a mellem. Amióta szültem nem fáj sosem, pedig már nem szoptatok. Azt nem tudtam, hogy progi hiányra utal. Pont mikor várandós lettem, akkor lett nézetve a 21. napi, és ott jó volt. De majd most medig nézetek egy hét múlva.
Lion megint majdnem egyszerre van ovunk. :-) Egy szép karácsonyi ajándékot teszünk a fa alá? ;-)
Józsa remélem bejön neked az elengedés! ;-) Nekem az első várandósságom spontán volt, amolyan “vágjunk bele”, de a sok munka miatt csak egy héttel a nem várt utàn tűnt fel, hogy már 2 hete fáj a mellem egy helyett :-) ikrek lettek volna, de nem maradtak velünk. :-( Éppen most fogantak ő is 4 éve. De szép lenne, ha visszajönne a kis lelkük, akár egyként is :-)
erikasz
2018-11-11 11:15:50
Melyna :Ez nem olyan erős a múlkor erössebb volt ...de lehet a beágyazódás a 8 napon jársz vagy a 9 nem lehet tudni az LH mutatja ilyenkor ha folyamatosan mindennap csinálsz akkor erősödik ha terhesség van és a 12 napon erősebb lesz mint a kontrol csík ..akkor kell HCG csinálni akkor biztos pozitiv lesz !
Sziszi259
2018-11-11 10:48:33
Lion itt van. Csak azt nem értem, hogy a progi elvileg jo. Mindegy, ha jot jelent nem baj :D meg sztem a vitaminok miatt is lehet. Most epultek be.
melyna
2018-11-11 09:06:12
Mai ovutesztem
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=311IMG_20181111_090341.jpg
Ha mar volt ovu akkor nem kéne ilyen erősnek lennie nem?!
Jozsa85
2018-11-11 08:49:17
Sziasztok Lanyok!
Megirtam mar hogy ebben a honapban nem merek es nincs lh teszt meg mikroszkop.De mivel en erzem pe-t igy kb. betudom lőni mikor van.Na mar most..Mivel nem birtam magammal tegnap mertem egy hőt es 36.0 lett.Ma pedig 36.7 volt reggel.4 tizednel soha a mert ciklusaim soran nem volt nagyobb ugrasom.Szoval ebben a stressz dologban van valami..Nem elem bele magam semmibe, mert ezen mar tul vagyok.Be se jegyeztem az erteket sehova.Tartom magam ebben az evben es nem merek.Csak tudatni akartam hogy ez az engedd el dolog nem is hulyeseg!Sok sikert! :*
erikasz
2018-11-11 08:49:07
Lion:Ird arra a napra amikor bizos vagy benne méhnyak fent puha és nyitva a méhszáj ..a többi napokra ne legyen ilyen írva...és oda fogja tenni !
Lion86
2018-11-11 08:37:22
Beírtam 3 számított értéket, de így is rossz helyre teszi, 1 nappal később volt.
reggel csinálok elsőből is ovu tesztet meglátom mit mutat. Ha a 2 hiányzóhoz berakok kb értéket az előző grafikonok értékeit alapul véve.akkor még nem volt ovu.
Józsa talán bejön akkor ez a szemlélet :) hajrá!