Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sajnos a torokfájás miatt nem lehet alacsonyabb. Múltkor, mikor 3 napig fájt a torkom, akkor egész magas volt a hőm, pedig nem is volt ovum.
melyna
2018-11-18 08:49:35
Torokfájásnak lehet köze az alacsony hőhöz? Vagy ha valami lappang bennem akkor attól inkabb magasabb lesz?
melyna
2018-11-18 08:46:46
Lion nem mondott ra semmit. Hormonra ha végre eljutok, utána megyek vissza. A görbed nagyon szép :)
Lion86
2018-11-18 08:30:02
Margaréta, nagyon örülök, hogy ilyen szépen javulsz :) Azért még van 2 lehetőség ebben az évben, talán mégis ez lesz a Ti évetek. A legtöbb terápiánál 3 hónap szokott a mérföldkő lenni ;)
Melyna, mikor mész megint dokihoz? Nem emlékszem most, mondott valamit erre a rövid luteálisra?
Többiek, merre vagytok?
Nekem most sem lett erősebb az LH, de majd meglátjuk. A görbém legalább szép :D
melyna
2018-11-18 05:54:26
Jó reggelt!
Margaréta köszönöm! Drukkolok neked is jól alakuljon ez a ciklus :)
én ma így mint minden görbémen......van 1 magas nap aztán vége :( előző is ilyen volt. 5ik nap esés 5nap mulva megjött....
Margaréta88
2018-11-17 19:34:24
Sziasztok!
Lion köszi az érdeklődést. Ma vagyok a 13.cn-on, ha minden úgy alakul ahogy szokott, akkor holnap v holnapután ovu (remélem). Nem mérek, nem ovu tesztelek, kibírtam. :D Voltam kontrollon az endokrin dokinál, megdicsért, hogy milyen szép eredményt értem el 3 hónap alatt, folytassam. :) bár néha úgy érzem, nem a mi évünk ez a 2018, egy hosszú és nehéz folyamat lesz hogy szülővé válljunk.
Lion: remélem az uborka is egy jel, nagyon drukkolod neked.
Erikasz: sajnálom, pedig nagyon reménykedtem hogy sikerül.
Edit: annyira szép volt a görbéd, ismerős érzés. :(
Melyna: alakul ez a görbe, csak ìgy tovább.
Mimike: holnapra feljebb megy, meglásd. :)
erikasz
2018-11-17 13:16:32
Lion :Én is erre gondoltam... akkor mért megy fel a hőm és szépen működik a sárgatest !
Hát én is voltam ugy már többször ,hogy nem is éreztem az ovut lehet akkor könnyedén kitört a pete !:)
Az uborkát kívánod ?...adná az Úr az legyél !:)
Folytasd a LH tesztet és meglátod erősödik e mert már 8 DPO szokták kezdeni !:)
Én meg furcsa szagokat éreztem ...de akkor mért volt halvány a teszt csak elkezdődött és vége szakadt igaz én már nem 30 éves vagyok ..egyszer csak meg marad és erős gyermek lesz ..mert mindenki egészséges gyermeket szeretne szülni !
Fbara Köszönöm neked !
Mihamarabbi gyógyulást kívánok neked ..sajnálom hogy te is beteg vagy !:(
Már csak 3 nap ...jajjjjj de izgatott vagyok ...nagyon drukkolok neked ...a jó Isten Ádjon meg gyermekkel azt kívánom Barbi !!
Lion86
2018-11-17 11:56:48
Jobbulást kívánok és remélem Ti is egyel többen költözök ;)
Nekünk még kicsit távoli, valószínűleg karácsonyig nem lesz kész, talán január közepe-vége.
Sok sikert a mielőbbi beköltözéshez és a "plusz lakóhoz" :)
fbara90
2018-11-17 11:48:54
Lion köszönöm a kérdést, jól vagyok, bár most épp eléggé meg vagyok fázva. A torkom már nem fáj,de a nátha még kínoz.. 3-4 nappal vagyok megint a nemvárt előtt. Iszom azóta is az Inofolicot. Izgatott vagyok. Nagyon szép a görbéd, drukkolok!! :) Mikor költöztök? Lehet már eggyel többen lesztek?! :))) Mi épp a belső munkálatokat végezzük, burkolunk. :)
Erikasz nagyon sajnálom hogy nem sikerült! :(
Lion86
2018-11-17 11:41:40
Erikasz, szerintem a görbédből úgy tűnik, hogy 2-án volt. Nekem sem mindig van/akkor van ovus fájdalmam, mikor tényleg megtörténik. Volt, hogy előtte 4 napig, volt hogy utána egy hétig még szúrt és olyan is volt, hogy észre sem vettem.
A petéid biztos jók, mert szépen felmegy a hőd, ha baj lenne velük, szerintem a sárgatest sem működne rendesen.
Én nagyon gyanakszom arra, hogy nálam elkezdődött valami, mert most is sűrű, nyúlós nyákom van, a méhnyak teljesen felment, nagyon kemény és nagyon zárt. Remélem sikeresen be is fejeződik a beágyazódás, ha tényleg jól érzem, de szerintem nem tévedek, mert volt időm alaposan megfigyelni magam az elmúlt egy évben.
Csináltam reggel Lh tesztet, de nem is tudom minek, csak győzött a kíváncsiság :D Persze tök halvány, 11-12.dpo előtt az sem nagyon mutat semmit.
Röhejes, de annyira kívánom a savanyú uborkát, hogy naponta többször eszem, pedig terhesen sosem kívántam :D