Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok.
Erikasz nagyon sajnálom hogy megjött.
Én ma igy..
Még ma se kezdjem el a palástfűvet inni?
mimike84
2018-11-16 07:29:46
Erikasz nagyon nagyon sajnálom :(((
Edit, gyönyörű a görbéd!!! Drukkolok
Lion, a Tied is szép :) igy tovább
Melyna holnapra biztos feljebb megy :)
Én ma igy... Tegnap esti ovu még negativ volt de talán erősödik, remélem ma már pozi lesz!
Felhivtam a dokim, azt mondta mindenképp menjek a hétfői laborra, ugyhogy akkor megyek
Ma igy...
Anitacool
2018-11-16 07:29:15
Erikasz, még egy nagy hajrá vár rátok.
Edit francba a jóslatokkal, reggel csinálj majd HCG-t!!! ;-)
Lion ne izgulj most sikerül! Gyönyörű!
Nekem ma is vacak estém volt. Meg kéne már gyógyulni. Unom...
Lion86
2018-11-16 07:19:10
Azt elfelejtettem, tegnap az is feltűnt, hogy nagyon kemény a méhnyakam és annyira zárt volt a méhszáj, mintha összeforrt volna.
Lion86
2018-11-16 07:17:20
Erikasz, én több helyen találkoztam vele, hogy luteálisban terhesség miatt lehet a nyák.
Egyszer most már sikerülnie kell, hamarosan te is helyreállsz teljesen, nekem is azt mondta a doki, hogy a cukor dolgok miatt nagy az esély a vetélésre, de pár hónap diéta után már jobbak az esélyek. Még nem olyan régóta csinálod, adj még a szervezetednek időt.
erikasz
2018-11-16 07:08:24
Lion :De nagyon szép huuuu !:D
Nem tudom... utána nézek már ha hazajöttem mi a francér van a tojás nyák a lutelárisban nekem is 3 alkalommal volt !:)
Lion sikerülni fog ...nagyon szép a görbéd !:D
Nagyon szép görbéim lettek, igaz ..de hiába a szépség, elkezdődik és be is fejeződik !!:(
melyna
2018-11-16 06:58:43
Edit váooooo :) Szerintem is csinálj egy hcg-t holnap ha így marad. Nekem nemvárt napján legutóbb pozi volt már, és neked az holnap van? ha jól mutatja.
Lion nagyon szépen haladsz :) Minden ciklus más....ne aggódj :) lehet most ez jót jelent neked!
Lion86
2018-11-16 06:55:39
És akkor is az 5.dpo-n ment 37 fölé, pedig egyébként a 10. körül szokott.
Lion86
2018-11-16 06:51:05
Erikasz, annyira sajnálom. De még ne add fel, ilyen szép görbékkel most már sikerülni fog.
Anitacool, jobban vagytok már?
Melyna, holnap biztos megint feljebb megy, eddig szép :)
Edit90, nem mindenkinek jön be a jósteszt, hcg-t nem csinálsz? Nagyon úgy tűnik, hogy érdemes lenne ;)
Nekem tegnap megint nyúlós nyákom volt, augusztusban is a 7.dpo-n ugyanez volt, utána napokig pozitív volt az LH, de végül valami nem sikerült. Félek, hogy most is így lesz.
erikasz
2018-11-16 06:42:08
Edit :Huuuuuu....de szép !:D
Én a hőmnek hinnék nem a tesztnek ...látod én mindig igy járok a teszt halvány még is megjön !
Erikasz nagyon sajnálom hogy megjött.
Én ma igy..
Még ma se kezdjem el a palástfűvet inni?