Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Ma már talán annyira nem kínlódtam éjszaka, de korábban mértem egy órával, úgyhogy hozzáadtam egyet. De jobb is, hogy mértem akkor, mert utána nyitott szájjal keltem később és “totál kihűltem”. Szóval Vica igen sokat számít a nyitott száj. Mondjuk lehet az a korty víz sem segít, amit innom kellett.
Lion nem mondok semmit. :-) Drukkolok, szépen alakulsz :-)
Edit sajnálom a zuhanást, pedig csodaszép volt a görbéd.
Melyna az ösztrogénlöketet sikerült elcsípned tegnap a hőmérővel. Innentől fel! A végtelenbe és tovább! (Lehet mostanában sok Toy storyt láttam :-) )
Mimike ha megvolt az ovu, 3 napja van felmenni a hőnek, az is teljesen normális. El ne keseredj!
Lion86
2018-11-17 07:55:04
Christi, Fbara, Margaréta Nálatok miújság?
Lion86
2018-11-17 07:54:15
Jó reggelt!
Mimike, még mehet feljebb, volt már, hogy nekem is lassan indult meg.
Melyna, nagyon szép! :)
Edit, nagyon sajnálom, hihetetlen, hogy negatív lett a teszt :(
Vica, attól lehet alacsonyabb, ha nyitott szájjal alszol. Jobbulást!
Erikasz, hogy vagy?
Anitacool, jobban vagy? Sikerült mérni?
Én egyelőre fent
GőVica34
2018-11-17 07:32:33
Edit sajnálom.Pedig igazán szép görbéd volt.
Attól mérhettem alacsonyabbat hogy nagyon rossz száraz a torkom?Lehet nyitott szájjal is aludhattam..
mimike84
2018-11-17 07:29:58
Edit, nem hiszem el :( nagyon sajnálom, én is pozi tesztet vártam Tőled :(
Vica jobbulást neked
Hát lányok remélem igazatok lesz, és felugrik holnapra :)
melyna
2018-11-17 07:07:04
Vica jobbulást!
Edit sajnálom :( olyan szép volt pedig....vártam is a pozitív tesztet.
Edit90
2018-11-17 07:01:55
Ma jósteszttel nem is próbálkoztam. A HCG negatív,a görbèm ilyen. Nagyon csalódott vagyok,most úgy igazán beleèltem magam:'(
GőVica34
2018-11-17 06:55:20
Sziasztok.Mait nem irom be mert egész éjhel szenvedtem.Negro meg wick az ami segitett valamennyire éjszaka.Nagyon rossz a torkom és olyan száraz...nyelésnél megfulladok.
melyna
2018-11-17 06:54:37
Köszi erikasz :) bár épp most néztem,hogy a 2ik ciklusomba volt ilyen ahol 8napos volt a luteális :( bár ott az ovu 20ik napon volt
ez volt az:
erikasz
2018-11-17 06:48:17
Mimike :Ez az ösztrogén löket ...holnap jó magas lesz ..Melynának is igy volt !!
Lion nem mondok semmit. :-) Drukkolok, szépen alakulsz :-)
Edit sajnálom a zuhanást, pedig csodaszép volt a görbéd.
Melyna az ösztrogénlöketet sikerült elcsípned tegnap a hőmérővel. Innentől fel! A végtelenbe és tovább! (Lehet mostanában sok Toy storyt láttam :-) )
Mimike ha megvolt az ovu, 3 napja van felmenni a hőnek, az is teljesen normális. El ne keseredj!