Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2018-11-17 06:46:21

Melyna :Nagyon szép emelkedés drukkolok nagyon 36.65 neked ilyen hamar nem szokott lenni !!!:D
melyna
2018-11-17 06:19:34

Jó reggelt!

Mimike nekem is esett tegnap,és nézd meg a mait. Még ne szomorkodj!
Többiek mi a helyzet?
Edit teszteltél?
én ma így :)
mimike84
2018-11-17 05:57:26

Jó reggelt, ma igy... :(

mimike84
2018-11-16 19:59:30

Negativ az lh, sokkal halványabb mint a tegnapi, szerintem megvolt az lh csúcs tegnap este óta valamikor... Majd kiderül

Hétfői laborra ezek vannak kiirva: TSH, prolaktin, LH, FSH, progeszteron, ösztradiol, testoszteron, anti tg és anti tpo autoantitest
melyna
2018-11-16 16:30:51

Mimike meglesz az :) ha a teszt nem is,de a hő majd mutatja ;)
Anita szépen vissza fel :)
Én ma meggyulladok olyan melegem van.....hőm állandó 37,1 így délután nyugalmi helyzetben is. Remélem ez jó jel és nem betegség lesz :)
erikasz
2018-11-16 15:01:26

Vica: A palástfüvet a 3 nagy emelkedettől ihatod majd holnap ...már az akkor tuti !
A krémes folyás az ovu után is van !

Anitacool :Sajnálom hogy beteg vagy ...mihamarabbi gyógyulást kívánok neked !
Még igy is nagyon csodálatos a görbéd..annak ellenére hogy beteg vagy !
Kivánom neked ez a ciklusod sikerrel járjon..nagyon drukkolok neked !:)
A mostani görbém én rondának látom a közepén az a nagy luk ..vagy talán az igy is jó ..láttam ilyen görbéket már és terhesgörbék lettek !
Remélem Batmant nem fogom lerajzolni megint !!!:)
Ma a munkahelyen nem győztem a vécét járni ...olyan nagydarab aludt vér távozott többször tőlem hogy megrémitett ...már hála az Úrnak megszűnt !

Köszönöm hogy biztatol még nekem december végére 2 db ciklusom lesz ez meg még egy másik !:)

Csajok kop kop kop 2 éve már hogy megfázva sem voltam ..ti gyakran betegek vagytok ,nem tudom mi az oka!:(
Savanyú káposztát egyetek sokat !
Én most is olajosan hagymával foghagymával azt eszem !

Lion :Akkor lehet igazán terhes vagyok . és azért vannak a pozi tesztek ...csak sajnos elmegy !
GőVica34
2018-11-16 08:22:56

Nem tudom hogy ez ovu volt/lesz e de ma most kezdte a fehér folyást a szervezetem.Eddig nem volt és ez nekem ovu elött szokott már jelentkezni..Nem értem mi van..
KittyCat
2018-11-16 08:18:43

Lion te is csodásan haladsz szerintem! :)
Anitacool neked is megindult ma felfelé a rossz éjszaka ellenére is. Jobbulást!!
KittyCat
2018-11-16 08:17:36

Erikasz sajnàlom, dr nehogy feladd most hogy végre rendeződött a ciklusod is!!!
Vica micsoda emelkedès! :)
Edit gyönyörű a görbéd!! Jó mutatja a rendszer, hànyadik dpon vagy? Mikor fogsz tesztelni?
Anitacool
2018-11-16 07:57:41

Mimike és miket néznek majd hétfőn?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!