Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Melyna :Ez már gyönyörű ...mindig pontban 6 órakkor mérj !
Remélem megreped mert csak kínlódok napok óta ..ennyire nem volt fájdalmas !:(
...most is ugy szurkál a jobb oldalam a lábamba is sugároz kamillát főztem azt iszogatom !
melyna
2018-11-20 06:12:27
Jó reggelt!
erikasz holnapra megreped :)
Lion,Anita nagyon esélyesek vagytok :) Izgulok értetek!
Vica reméljük ma már tudsz mérni.
Mimike mi a helyzet feljebb mentél?
Kitty akkor lassan ovura fel :)
én ma így...nem egy nagy szám,de legalább nem lement :) Tegnap este és ma reggel is megjön érés és derékfájás. Ha rövid luteálissal nézem 3nap a nemvártig....remélem nem annak az előjele
erikasz
2018-11-20 06:04:20
Anitacool :Nem hiszem hogy a gyógynövények amit évtizedek óta használunk azok kavartak be ..kamillát gyermek voltam mindennapos volt nálunk az is helyre hozza a ciklust !
Akkor azt igyad csak a kamillát !
Én ma igy :Még mindig szurkál a jobb oldalam tegnap fejfájás is jelentkezett...remélem megreped végre mert eléggé fájdalmas!:(
A hőm leesett 0,2 tizedet ...már ez is haladás ,nyillal a hüvelyembe is néha fáj a hátam , derekam ..már ez a 3 dik napi ovu fájdalom ..
Anitacool
2018-11-19 23:27:31
Köszönöm Erikasz! Most amíg nincsenek meg a laborjaim, már nem kezdek bele kúrákba. De ha úgy lesz, kipróbálhatom, bár régen ittam, és jól bekavartak :-(
GőVica34
2018-11-19 19:30:09
Sziasztok.
Melyna em tudom hol járhatok.Nem mértem szombat óta..ez a takony nagyon kikészit.Folyás megvan.Aprócseprő szúrkálgatások is.Viszont mikor esés volt a hőmben akkor volt kis véres folyásom plusz görcsölt is kicsit a hasam.Azt sem.tudom hova tenni...Talán reggelre már jobbesz es nem felejtek el mérni.
erikasz
2018-11-19 18:44:14
Anitacool :Nézd a kamilla mire jó !
A kamilla bizonyított előnyei
A kamilla növény az Asteraceae / Compositae családnak a tagja. A mai modern gyógyszerkészítménynek két típusú kamillavirágot használnak: a német kamilla (kamilla) és a római kamilla (chamaemelumnobile). Az emberi fogyasztásra értékesített kamilla tea és növényi kivonatok a Matricaria faj szárított virágaiból készülnek.
Egy csésze kamilla tea két kalóriát, két milligramm nátriumot tartalmaz és nincs benne koleszterin. A kamillát általában a következő egészségügyi problémák javítására használják:
a szorongás és a depresszió elleni küzdelem
természetes allergia vagy szénanátha ellen
gyulladásgátlás
izomgörcsök kezelése
PMS (premenstruációs szindróma) természetes gyógymódjaként és más menstruációs rendellenességek ellen
álmatlanság gyógyítása
bőrbetegségek
fekély
sebek kezelése
emésztőrendszeri rendellenességek ellen
természetes ízületi gyulladás és reumás fájdalomcsillapítóként
Hogyan tehet ennyit egyetlen gyógynövény? A kamilla előnyei közé tartozik, hogy tucatnyi módon használják a szervezet megnyugtatására, legyen az betegség vagy szülés következtében fellépő fájdalomcsillapítás, bőrirritáció elleni küzdelem vagy a szorongás csökkentése.
A kamilla kivonat felhasználási módjainak listája meglepően hosszú, ilyenek lehetnek a következő teljesen természetes felhasználási módok:
a kamilla párologtatása az otthonában, hogy segítsen az elalvásban
a kamilla olajat alkalmazza a bőrre, hogy megnyugtassa a csípéseket, viszketéseket és használja az ekcéma ellen
adja hozzá a fogkrémhez vagy szájvízhez, hogy csökkentse fogfájást és a gyulladásokat
fogyasszon kamilla teát, hogy segítse a máj tisztítását és az emésztést
erikasz
2018-11-19 18:18:30
Anitacool:
Hát persze !
Most ha nem jár sikerrel a ciklus ,de adja Isten hogy sikeres legyen !
Megkezdheted a málnalevelet a menszeszkor ..és folytatod a palástfűvel meglátod hamarabb lesz ovud és rövidebb a ciklusod !
De közben inni kell kamillát is málnát , estére citromfűvet ciklus szabályozó !
Anitacool
2018-11-19 17:49:12
Nem, leválasztotta magát :-)
Hiszem, hogy ahol egy gyerek megszületett, ott több is meg tud :-)
erikasz
2018-11-19 17:36:57
Anitacool : Ezzel orvoshoz kell menni sürgősen ..mert ez nem természetes !
Vagy gyógynövényekkel helyre hozod !
Már nem szoptatsz ?