Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2018-11-17 11:23:02

Lion :Szerintem nem jól emlékszik mert ciklus 8 .napján volt nagyon erős ovus fájdalom az 30 .án volt és nagyon fájt a hasam és nem voltunk együtt csak ő akart volna :D
erikasz
2018-11-17 11:19:29

Lion :Én ugy érzem.. hogy a mellem kezd fájni ..és néha szurkál a petefészkem
szerintem korán lesz ovu megint !
De vajon jók e a petéim ....most is talán az együttlét nem jókor volt ?
Voltunk 26 án meg Albert álitása szerint 30 án... de én arra nem emlékszem és be sincs írva meg nov 1 ,2 án szerintem lekéstük nem ?
Lion86
2018-11-17 11:10:38

Erikasz, nagyjából ebben a ciklusban kezdtem enni.
Szuper, hogy ilyen aranyos párod van, jár Nektek egy baba ;)
erikasz
2018-11-17 11:01:55

Vica :Ird be az értéket és ihatod a palástot , mivel a 3 emelkedett meg volt ,de csak éhgyomorra reggel... akkor ér sokat csak 1 alkalommal 2,5 dl forralt vizzel 1 teás kanál palást 15 perc állás után leszűröd...nem fém szűrő és kortyolgatva ihatod !
erikasz
2018-11-17 10:56:35

Lion :Mióta eszed ?
Mert nekem azóta szép a görbém sőt az inzulin értéket is szabályozza ..a cukrom is jó azóta !
Most gránátalmát szoktam enni a follikulárisban a párom mindig meg veszi ..most is 1 db almáért 500 ft adott !
De ,olyan örömmel hozza !
Most is igy
Na mit hoztam neked ......gyere csak .....és puszil össze vissza ..majd sírva fakadok... hogy ilyen embert adott nekem a jó Isten !:D
GőVica34
2018-11-17 10:51:47

Erikasz meg volt a 36.6
Csak nem tudom beirjam e az erteket...
Savanyu kaposzta pont van itthon..nagyon imadom magában!!!
Lion86
2018-11-17 10:25:54

Anitacool, nagyon szépen felmentél, a drukk kölcsönös :)

Erikasz, szerintem hamarosan sikerül, eddig biztos a cukor rondított bele, de most nagyon jó úton haladsz :)
Sima krumplit már egy ideje nem is eszem, mindenhez édesburgonyát szoktam :)
erikasz
2018-11-17 09:15:46

Lemaradt a görbém :)
erikasz
2018-11-17 09:13:54

Melyna :Ugye emlékszem ilyen magas hőd nem is volt eddig ...csak igy tovább !
Egyél sült édesburgonyát fel emelkedik a progid meglátod ..az progeszteron növelő egyensúlyban tartja az ösztrogént és a progeszteront ,mert szükség van a lutelárisban is megfelelő ösztrogénre hogy nőni tudjon a progi !

Mindenkinek ajánlom !!!!!:D

Vica nagyon sajnálom hogy beteg vagy te is ,mihamarabbi gyógyulást neked !
Savanyú káposztát egyed és a céklát még a levét is idd meg !

Edit : Ez még nem biztos hogy leesett lehet te is nyitott szájjal aludtál vagy nem jól mértél ....vagy ösztrogén löket nálad is mint nálam volt fel a fejjel...holnap magasabb lesz mint a többi mérésed el ne csüggedj !!!!

Lion :O... Ámulok de csodálatos a görbéd drukkolok nagyon ...ez gyönyörű 9 nap még egy ösztrogén löket ..gyorsan vegyél édesburgonyát süsd meg és egyed egész nap ....sárgatestet erősíti a méhed a beágyazódáshoz nagyon kell a petefészek királynője az édesburgonya !
Legalább kimásoltam volna nektek én mióta eszem azóta szépek a görbéim és magasabbak a hőim !!:)
Köszönöm érdeklődésed nagyon jól vagyok... már nincs az aludt vér ..már rendesen zajlik a menszesz !:D
Egészségem nagyon jó.. nem vagyok beteg több mint 2 éve ..kopp kopp kopp !:)

Anitacool :Már azért jobban vagy te is ..hála az Úrnak ..ilyenkor mikor beteg az ember mérni is nehéz bazálist ..azért nagyon szép a görbéd és a hő érték is megfelelő !
Nagyon szép a görbéd..drukkolok nagyon !:D

Vica :Ha a hőd elérte a 36.6 ot ...igy nyitott szájjal is akkor elkezdheted inni !

Itt a görbém megyek lassan lefelé !:)
De én arra gondoltam .. Albert napon jelentkezett a vérzés... azt is be írom ..hátha szerencsét hoz ebben a ciklusban ..valahogy olyan az érzésem most !!:D
GőVica34
2018-11-17 08:04:25

Aztsem tudom hogy neki álljak e a palástfűnek vagy sem..

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!