Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Mimike hajrá!!! :)
erikasz gondoltam rá en is állítok korábbra ébresztőt, csak a férjem 2nap munka 2nap pihi dolgozik es lehet nem örülne 5kor egy ébresztőnek ha itthon van :
Lion86
2018-11-19 07:03:51
Jó reggelt!
Most csak röviden. Napok óta 3 takaró alatt is fázok elalvás előtt, pedig a termosztát mindig ugyanarra van beállítva. Így állok most.
erikasz
2018-11-19 06:48:40
Mimike :Végre megvan az ovud !:)
Innen csak felfelé az kívánom ++ tesztet !:D
erikasz
2018-11-19 06:46:19
Melyna :Az nagyon későn van ...legközelebb ha lesz másik ciklus ..de azt kívánom ne legyen mérj korábban 5 órakkor meglátod másak lesznek az értékeid !
Szerintem kialszod időnap előtt magad és csak fetrengsz ez nem jó !
Én 4,10 mérek 9 órától az is 7 óra hossza ...nem kell ahoz 10 -11 órát aludni !:D
mimike84
2018-11-19 06:44:48
Jo reggelt, ma igy :)
melyna
2018-11-19 06:39:36
Háromnegyed 7-7 között,de pár napja korábban dob ki az ágy :)
Jó reggelt :)
Egész éjjel szurkált a jobb oldalt a petefészkem ..méhnyak középen vizes folyás közepesen nyitva és már puhul tegnap kemény volt és lent .
Most stagnálok szerintem holnap kiderül ,vagy holnapután .
Itt a görbém
Többiek ,hogy álltok ?
melyna
2018-11-19 06:27:49
Jó reggelt!
Én ma így....nem egy magas érték,de abban bízom legalább így marad.
erikasz mértem 1et ahogy mondtad félálomba meg minden 36.7 hú mondom,de jó....aztán ránézek az órára éjjel 2:50 volt :DDDD
Mimike,Vica megvolt az ovu?
Anita,Lion hogy álltok?
Többiek hol jártok?
melyna
2018-11-18 18:27:28
erikasz köszi :) az biztos,hogy nyitott szájjal aludtam mert ki volt száradva a torkom reggelre :D Nem tudom,de úgy érzem mintha beteg lennék..de közben jól vagyok. Vettem be egy fél lázcsillapítót mert már meggyulladtam olyan melegem volt,de a hőm így is 37.0 most is. Nem tudom mi van...holnapra kiderül ha valami betegség lesz,mert addigra ki kell jönnie,
erikasz gondoltam rá en is állítok korábbra ébresztőt, csak a férjem 2nap munka 2nap pihi dolgozik es lehet nem örülne 5kor egy ébresztőnek ha itthon van :