Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Melyna :Lehet a méréssel baj van !
Az éjjeli szekrényre teszem a lázmérőt ,mikor felkelek csak ahoz nyúlok ,nem mozgok próbálok mozdulatlan lenni mérésig még a lábam sem mozdítom és fényre sem nézek, csak akkor mikor befejeztem a mérést.. nem megyek vécére csak mérés után, ott nézem meg a hőm és rögzítem egy papírra a konyhában !
Mindig egyforma időben 4 ,10 kor ,ha hamarabb ébredek akkor is belefér 30,40 perc és azt irom be ...már 60 perc az nem fér bele akkor kell 0,1 tizedet hozzá adni ..mert 5 órától minden óra 1 tized emelkedettet jelent .
Igy csinálod ?
Ha holnap magasat mérsz vedd ki a mai mérést, lehet nyitott szájal aludtál !
erikasz
2018-11-18 12:13:24
Lion :Kicsit lustálkodtunk ..már a menszi elmúlt... mintha nem is lett volna együttlét meg volt reggel de együttlét előtt elmentem a vécére és megvizsgáltam magam !:)
Méhnyak lent és kemény közepesen nyitva és vizes folyás bőséges majdnem hogy tojcsi jellegű ..szurkál a petefészkem megint tegnap óta !
Most meg főleg még be is görcsöltem mellem nagyon fáj ez ovu lesz ...nagy volt a zuhanás a mult ciklusban !
Nagyon szép a görbéd meg volt a 2 dik ösztrogén csúcs de ha ciklus 15 napjától nézzük a 3. is !:D
Nagyon drukkolok neked a jó Isten Áldjon meg gyermekkel azt kívánom neked !:D
Margaréta :Rendben lesz minden és anya leszel ..mindjárt ovu Isten adja több vizsgálatra ne legyen szükséged !:)
Melyna :Ne fesd az ördögöt a falra !
Minden rendben lesz... ugy meg fog a hőd ugrani ez után csak nézni fogsz !:)
Mimike :Ez igen gyönyörű ugrás 0,3 tized az nagyon jó ...nem megy az hirtelen mindenkinek fel... menjen az lassan csak megfoganjon a bébi !:)
Drukkolok neked is nagyon !!!:D
Edit : Nagyon sajnálom drága !!!
Mindenhez erő, kitartás és hit kell ..én igy teszem magam túl ....a cél lebeg előttem és az... hogy még nem jött el az idő Isten áldásához !
Majd most ebben a ciklusban !:)
Nem mérsz az nem baj ,legyél itt velünk mindig szeretettel fogadunk és segítünk mindenben !:D
El ne tűnj !!!!
Anitacool :Nem látlak ..jól vagy rendbe jöttetek már ..a gyermek is ,mert írtad hogy mind hárman !-vagy én emlékszem rosszul ?
Itt a görbém :)
GőVica34
2018-11-18 10:32:15
Sziasztok.
Edit sajnálom hogy megjött.De uj hónap új esèly.
Mimike szép emelkedés.
Én ma nem is mértem..tiszta takony vagyok.Sokat fujtam éjjel az orrom.Tuti nyitott szájjal is aludtam..semmi értelmét nem láttam mérni..
melyna
2018-11-18 10:24:55
Ja és Edit a synlabnál vannak csomagok. neten meg tudod nézni :)
melyna
2018-11-18 10:23:41
Edit sajnálom nagyon :( A hő sem ad 100% biztonságot,viszont az biztos hogy hormon téren rendben vagy mert szépek a görbék. Ez pedig jó! Mindíg a pozitív dolgokba kell kapaszkodni. Szorítok,hogy sikerüljön!
én pedig nem értem a hőmet mert most meg 37,3. ha holnap magasat mérek szerintem kiveszem a mait
mimike84
2018-11-18 09:29:00
Lion, én egyformának látom őket, de reméljük hogy erősödni fog majd :)
Edit, sajnálom :( én is ezért döntőttem úgy hogy csak ovukor nézem a hőmet addig amig nem emelkedik meg, hogy biztos legyek abban hogy megvolt minden. A múlt hónap nagyon betett :( Most a cuklus elejére csak beírtam értékeket hátha igy berakja az ovut, de még nem rakta.
Edit90
2018-11-18 09:15:53
Sziasztok!
Ma reggelre megjött rendesen,hasfájással,rossz kedvvel. Csak saját magamat okolhatom azèrt,hogy így beleèltem magam,eddig nem volt ilyen. Tegnap egèsz nap sírdogáltam amikor eszembe jutott. Ebből most megint tanultam. A következő hónapban csak a várható ovu környèkèt fogom mèrni,ès ovutesutelek (ezt is a fèrjem kèrte,èn nem akartam). Nem tudom ezt csinálni most,nem akarom tudni,hogy milyen a görbe,mert eddig mind nagyon szèp volt,de mire megyek vele,ha utána ugyan úgy megjön?
Margaréta te hogy tudod ezen túltenni magad? Milyen vizsgálatokon vagytok túl?
Szeretnék most csináltatni egy hormonsort,sinlab van nálunk. Szerintetek mit csináltassak meg? Van erre ilyen csomag?
Szeretnék veletek maradni a fórumon akkor is,ha nem mèrek vègig,remèlem nem bánjátok!:)
melyna
2018-11-18 09:07:30
Hát reménykedek még azért!
Mimike nagyon szépen felmentél :) maradjon is így!
Lion mintha az alsó kicsit sötétebb lenne
Lion86
2018-11-18 08:58:23
Köszönöm Mimike. Nagyon szép emelkedés, most már csak felfelé! :)
Szerintetek is ugyanolyan a két napi?
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=226IMG_20181118_084603.jpg
mimike84
2018-11-18 08:55:11
Lion de szép a görbéd, drukkolok :)
Melyna, szerintem akkor inkább felfele menne, holnap visszemegy a hőd, legalábbis drukkolok hozzá!
Az éjjeli szekrényre teszem a lázmérőt ,mikor felkelek csak ahoz nyúlok ,nem mozgok próbálok mozdulatlan lenni mérésig még a lábam sem mozdítom és fényre sem nézek, csak akkor mikor befejeztem a mérést.. nem megyek vécére csak mérés után, ott nézem meg a hőm és rögzítem egy papírra a konyhában !
Mindig egyforma időben 4 ,10 kor ,ha hamarabb ébredek akkor is belefér 30,40 perc és azt irom be ...már 60 perc az nem fér bele akkor kell 0,1 tizedet hozzá adni ..mert 5 órától minden óra 1 tized emelkedettet jelent .
Igy csinálod ?
Ha holnap magasat mérsz vedd ki a mai mérést, lehet nyitott szájal aludtál !