Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Edit90
2018-11-20 10:24:19

Sziasztok!
Anitacool sajnálom a leesést!
Lion: Annyira szép a görbéd, olyan magasan vagy, ha nem lesz ebből baba most én nagyon megértem mit élsz át. Kívánom neked,hogy mégis legyen belőle pozitív teszt,és ne legyen igaz a megérzésed!
Erikasz: Ma már tuti megreped az a tüsző,ha napok óta kínoz, hajrá-hajrá! :)
Melyna: Szorítok nagyon,hogy ebből ne mensi legyen.
Mimike: nagyon kíváncsi vagyok,milyen lesz a hormon eredményed, majd írd meg.
Én most nem mérek,majd a 13.-nap körül kezdem,hogy az ovu-t be tudjam lőni. Ma megyek a synlab-ba. Bízom benne, hogy a női nemi hormonjaim rendben vannak,mert tényleg mindig nagyon szépek a görbéim.De pajzsmirigy hormonokat még soha nem nézettem, az lehet rossz, majd kiderül.Most a jobb petefészkem a soros, ezek a görbéim sosem olyan szépek,mint a bal. Most teljesen az esélytelenek nyugalmával állok hozzá a hónaphoz. Remélem ez a nyugalom segít. Mi hajlamosak vagyunk túlizgulni, a férjem is ilyen, szeretném ezt most elkerülni.
Lion86
2018-11-20 09:20:02

Köszönöm Lányok, de valahogy úgy érzem ebből már nem lesz pozitív.
mimike84
2018-11-20 08:47:51

Anita, ne add még fel, még simán vissza fordulhat, és felfele mehet, még igy is a cover line felett van, drukkolok!
Lion, lehet tényleg késői baágyazódás volt és még azért negatív a teszt, a hőd nagyon szépen fenn van :)
melyna
2018-11-20 08:25:57

Mimike hajrá felfelé :)
Anita, Lion azért még ne írjátok le ezt a ciklust.
Lion lehet, hogy később agyazodott be és akkor azért negatív a teszt! Hőd még fent :)
Anita megindulhat meg vissza! Remény mindig van :)
Lion86
2018-11-20 08:02:59

Sajnálom Anitacool, azért némi remény még talán van.
Nekem már nem nagyon, hiába van fent a hőm, negatív lett, predictort meg x-epilt is csináltam, pedig annyira biztos voltam benne, hogy sikerült.
Mimike, Melyna szépen haladtok :)
Erikasz, kíváncsi vagyok mikor lesz tényleg ovud, a 7.nap már nem lenne olyan korai.
Anitacool
2018-11-20 07:38:16

Most csak gyorsban jövök. Köszi a deukkokat, de az én hónapom kuka lesz. :-(
mimike84
2018-11-20 07:19:26

Jo reggelt :)

Melyna szépen alakul a görbéd, drukkolok hogy fenn maradjon :)
Lion, Anita hozzatok szép pozi teszteket, drukkolok :)

Én stagnálok... A görbém kisértetiesen hasonlit a szeptemberire legalabbis ami a luteálist illeti, még a hőfokok is... Meglátjuk

Tegnap megvolt a vérvétel, ha minden jol megy ma eredmény is lesz, dokihoz meg jövő kedden megyek vele
erikasz
2018-11-20 07:01:22

Melyna :Ugy legyen ..Isten áldásával !:)
melyna
2018-11-20 06:43:31

erikasz bár csak tényleg így lenne :) ha holnap sem megy le akkor halkan reménykedem majd picit :) Szeretnék végre pozitív tesztet látni aminek nem lesz rossz a vége.
erikasz
2018-11-20 06:37:06

Melyna :Ha menszesz előjele lenne a hőd leesett volna már ,mint a multkor ..de nem ez történt felment !:D
Lehet elérte a méhet és furakodik bele a bébi a 7 DPO vagy ilyenkor ez történik ! :D

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!