Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65814 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Andi198729
2021-07-26 19:07:22

FBetti, teljesen megértelek igazad van. Ne engedd el a kis csodát, mert ha ő jönni akar, jönni is fog. Sok olyan eset van mikor az orvosok is csodálkoznak. A mi babánk is isteni csoda hogy megfogant ennyi minden mellett ami nekem van. Ha ez a lombik nem sikerült volna nekem is megfordult a fejemben Brno, de mi sem tudtunk volna milliókat erre költeni, meg sztem ott sem tudnak csodát tenni, ottis gondolom úgy működik hogy vagy sikerül vagy nem, és azért elég drága mulatság a kísérletezésre. Akivel tavaly májusban együtt lombikoztam, ők a férjével a sokadik sikertelen lombik utàn mondták hogy megpróbálják Brno-t. Ők bírják anyagilag, csak sajnos hiába van az embernek pénze, babát nem lehet venni, ha a baba nem akar jönni, hiába a világ összes pénze. Ezt én is láttam hogy ez nem olyan dolog hogy elterveztem hogy veszek egy új ruhát, ez sajnos nem az emberen múlik.
FBetti
2021-07-26 17:33:20

Köszönöm Andi, de nem szeretnék semmi ilyet. Brno-ra nincs pénzünk. De nem hiszem, h ott többet tudnak. Marad a csoda, ha akar jönni.
Andi198729
2021-07-26 14:29:40

FBetti, nagyon sajnálom, hogy ilyen rossz híreket kaptál :( Én teljesen megértelek, hogy sem a petesejt donációt, sem pedig az örökbefogadást nem szeretnéd. Az örökbefogadáson én is sokat gondolkodtam, azt látva, hogy hosszú ideje nem tudtam teherbeesni, elvetettem azt a gondolatot, hogy valaha is sikerül a saját gyerek, így már én is az örökbefogadás felé nézegettem, de belegondoltam, hogy az nem ugyanaz, nem a saját gyerekünk, hanem 2 másik emberből van, nem örökli a vonásainkat, egy gyerekhez így is sok-sok türelem kell, de a szülő nyilván másképp kezeli a saját gyerekét, mint egy örökbefogadott gyereket. Belegondoltam, nem tudtam volna őszintén, és feltétel nélkül szeretni, mert nem a miénk. Persze sajnálom a sok árva kisgyereket, akik vágynak egy családra, de teljesen más érzés.
Nem is tudom, Brno-ban tudnának-e segíteni nektek, bár tudom, nagyon költséges, és valószínű, nem tudnának csodát tenni. Van még egy lehetőség, bár az is olyan, amit nyilván nem szeretnétek: felajánlott embriót beültettetni. De az is olyan gyakorlatilag mint az örökbefogadás, csak ott kihordja az ember, de más gyerekét. De ennél azt hallottam, hogy örökli a kihordó anya génjeit.
Ha tényleg nincs mit tenni, akkor szerintem a sok rossz közül a kevésbé rossz a petesejt donáció, és ha van a családtagjaid közül, aki adományozna esetleg petesejtet.
FBetti
2021-07-26 13:39:15

Sziasztok!
Ma voltam a kontrollon a SOTE-n, teljesen padlón vagyok. Az orvos azt mondta az értékeimre, hogy teljes petefészek kimerülés és ilyen rossz AMH, valamint FSH értékkel nem is indítanak lombikot, úgyhogy marad a petesejt donor, vagy az örökbefogadás. Egyiket sem szeretném. Három hónapig még megnézik ezeket az értékeket, ha nem változik (azt mondta, hogy nem szokott és nem is nagyon tudok mit tenni), akkor ennyi. Szóval ha csak nem történik isteni csoda, sajnos nem lesz gyerekem. :-(((
Mindenkinek kívánom, hogy mielőbb sikerüljön a baba és boldog legyen!
FBetti
2021-07-22 11:35:10

Köszönjük Npalmer, biztos vagyok benne, hogy hamarosan majd jelentkezel jó hírekkel.
Rágörcsölni tényleg nem érdemes, lazítsatok és élvezzétek az életet és egymást! :-)
Dorottya88
2021-07-22 10:00:10

Npalmer, neked is hasonlókat kívánok :-) azért még jelentkezz!
Andi198729
2021-07-22 09:17:08

Npalmer köszönjük szépen! Én is azt kívànom hogy minél hamarabb sikerüljön a baba! A pajzsmirigy működésének zavara sajnos tényleg akadàlyozza a teherbeesést, de a gyógyszer helyre fogja tenni a pajzsmirigy működést, és jönni fog a várt gyermekáldás is.
Roxi22
2021-07-22 08:19:06

NPalmer!
Köszönjük a jókívánságokat, reméljük hogy hat majd a gyógyszer.
Szorítok nektek,majd azért jelentkezz ha érkezik a baba :)
Roxi22
2021-07-22 08:17:47

NPalmer!
Köszönjük a jókívánságokat, reméljük hogy hat majd a gyógyszer.
Szorítok nektek,majd azért jelentkezz ha érkezik a baba :)
Npalmer
2021-07-22 07:05:12

Sziasztok! Tegnap voltam a nőgyógyászomnál. Elmentem, mert korábban voltak cisztáim, de szerencsére most minden rendben volt az uh-n. Azt mondta, hogy az eredményem alapján ovu ebben a ciklusban nem volt, de ne aggódjak, ez előfordul mindenkinél. Augusztusban még fogom mérni a hőm, hogy lássam, hogy akkor van-e, és ha van, szeptembertől felhagyok vele, mert eléggé stresszel. Felhagyok mindennel egyébként, mert így nem egészséges. Nagyon sok mindent megnézettem és teljesen egészséges vagyok a pajzsmirigy alulműködést leszámítva. Most lesz 4 hete, hogy szedem rá a letroxot. Az orvos azt mondta, az eddigi 3 hónap próbálkozást felejtsem el, mert biztos benne, hogy a pajzsmirigy gátolta a dolgot. Szóval szeptembertől újult erővel és türelmesen szeretnék próbálkozni. Próbálok úgy rá gondolni, hogy tényleg fiatalok és egészségesek vagyunk, csak kell egy kis idő, nem mehet mindig minden úgy, ahogy az ember szeretné. A babásoknak nagyon boldog babavárást, a babáravágyóknak pedig sok türelmet és hitet kívánok : )

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!