Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65814 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Dorottya88
2021-08-18 08:09:44

Dettuska, nagyon szépen áll a görbéd, szorítok :-)
Görcsölés nekem is van, mintha kínlódna a szervezet....
A vetéléskor megígértem, hogy csak jóval a ki maradt mensi után teszteltek, bár magam ismerve, ez vicc. Holnap fogok, azt hiszem.
Dettuska
2021-08-18 07:24:55

Szia Dorottya! Szinten dpo13, de en se merek remenykedni, nem akarok csalodni.. nalam amik lehetnenek is jo jelek: emelyges (de ez lehet attol is, hogy nem figyeltem a dietamra es a cukrom szorakozik), erzekenyek a bimbik :,D es olyasmi nyilallgatas/gyorcs mint mensinel csak joval gyengebbek.. hat ebbol meg barmi lehet… drukkolok nektek nagyon, hogy jol sikeruljon! Te mikor tesztelsz leghamarabb? :) Orulok, hogy a nyaralas kicsit ki tudott kapcsolni teged/titeket! :)
Dorottya88
2021-08-18 06:58:02

Sziasztok lányok. Remélem, mindenki jól van. Mi tegnap jöttünk haza a nyaralásból, kicsit sikerült pihenni és elengedni a dolgokat. Ott nem is hőmérőztem, mert elfelejtettem vinni a lázmérőt, aztán újra kezdtem. Ma, 13.dpo-n,megint kicsit felment a hőm. Nincsenek tipikus mensi jelek, nem fáj a cicik, ahogy szokott...viszont a hasam kicsit igen. Nem merek tesztelni és beleélni újra magam :-(
Dettuska
2021-08-16 11:03:21

NPalmer én is nagyon vegyes dolgokat olvastam róla, de bevallom bennem izgalom volt, nem pedig félelem :D Már egyszer próbáltam, akkor napi 1 szem volt, az nekem túlstimuhoz vezetett, olyan 21. napi ösztrogén szinttel, hogy azt hittem leesek a székről, mikor megláttam :D De ez benne van a pakliban mindig, nem voltam tőle rosszul stb. a hőhullám volt az egyetlen mellékhatása. Most fél szemet szedtem 5 napig, volt tőle szépen ovum, és még a hőhullámos dolog sem jelentkezett! :)
Drukkolok, hogy hamarosan megjöjjön vagy a mensi vagy az ovu és kezdődhessen egy új, már jobb ciklus!
Köszönöm Andi, szeretem, hogy ezen a fórumon tényleg érezzük a másik bánatát is. Elkeseredni nem fogok semmiképp (maximum aznap, mikor megjön, de ennyit megengedek magamnak :D ), megyünk tovább addig, amíg sikerrel nem járunk! :)
Andi198729
2021-08-16 09:56:48

Dettuska nagyon szorítok, hogy ebben a hónapban ott legyen az a 2 csík a teszten. Én teljesen megértelek, ugyanezt átéltem amit most te, majdnem 3 év sikertelenséggel a hátam mögött. Amikor spontán próbálkoztunk, mi is megtettünk mindent az ügy érdekében, szinte mindig jókor voltunk együtt, mindhiába. És igen, az a 2 hét várakozás az nagyon idegőrlő tud lenni, én is nagyon belefáradtam a próbálkozásokba, igazi ördögi kör volt, amikor alig vártam hogy elmúljon a menzesz, alig vártam, hogy legyen ovu, hogy végre próbálkozzunk, és alig vártam, hogy leteljen a 2 hét és kiderüljön lett-e eredménye, persze aztán mindig csalódás lett a vége. Ha esetleg most sem, akkor se keseredj el, majd akkor orvosi segítséggel sikerülni fog! Nem sok idő, és mehettek az első konzultációra.
NPalmer, neked pedig szorítok, hogy megjöjjön végre a menzesz, és visszaálljon a ciklusod a normális kerékvágásba.
Npalmer
2021-08-16 09:01:09

Erről a clostyról is annyi féle véleményt olvastam. Te nem féltél tőle Dettuska?
Npalmer
2021-08-16 08:59:28

De jó, akkor van ok reménykedni :) Nekem ez az első hónap, hogy nem jött meg időben, már az 53. napnál tartok, de szerintem ez most kimaradt az anovuláció miatt, de a héten már jönnie kellene a következő ovunak. Ha ez nem történik meg, jövőhéten megyek orvoshoz. Nyomasztó így várni és minden reggel úgy ébredni, hogy na talán most felment vagy leesett a hőm. Nyákom egyébként már 3 napja van elég sok, de a hőm szerint semmi nem történt. LH tesztet most nem csináltam, mert most védekezünk a 31-i műtétem miatt. Kicsit félek, hogy ha nem lesz ovu, fog-e tudni segíteni az orvos úgy, hogy meg sem jön :(
Dettuska
2021-08-16 08:50:16

Npalmer koszonom! :) alapvetoen sajnos kiszamithatatlan… 40-60 napos, de ez most egy clostys honap volt, es minden ugy alakult ahogy a nagykonyvben meg van irva! :) idoben volt ovu, minden bizonyitotta is! :D a lutealis fazisom az 12-14 napos szokott lenni, az egyetlen fix dolog a ciklusomban :D még juniusban volt egy laparoszkopos mutetem, az elott mindig fixen 12 nap volt az ovu utani idoszak, de a mutet utan 14re valtozott, de legalabb itt tudom, hogy nagyjabol mennyivel kell szamolnom :)
Npalmer
2021-08-16 08:15:41

Nagyon szorítok értetek! Neked mindig ilyen hosszúak a ciklusaid?
Dettuska
2021-08-16 07:46:36

Az utolsó nagyon próbálkozós ciklus az oktober vegi elso konzultacio elott :) Ha most se lesz pozitiv teszt, kicsit hatra lepunk, hogy ne úgy induljak/induljunk neki, hogy mar most bele vagyunk faradva ebbe az egeszbe. Még 5 nap nagyjabol es kiderul, hogy még mindig korainak erzi az erkezest a babika vagy elerkezettnek latja az idot, hogy lekoltozzon hozzank :) akarmennyire is probalok nem turelmetlenkedni, ez a 2 hetes varakozas mindennel idegorlobb :D Fixen jokor voltunk egyutt, kimaxoltuk a lehetosegeket, szoval mi megtettunk mindent :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!