Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65814 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Dettuska
2021-08-18 09:56:57

éééés sikerült fordítva válaszolnom nektek csajok XD elnézést :'D beértem munkába és sietősen írtam :D
Dettuska
2021-08-18 09:56:13

Dorottya : nálam PCOS, IR és endometriózis.. a ciklusaim szabálytalanok, pont ma néztem, hogy 1 év alatt összesen volt 7 ciklusom.. :') Páromnál kiderült a pajzsmirigy alulműködés, a katonák száma nagyon alacsony volt, az utóbbit 3 hónap alatt helyre is hozták, a pajzsmirgyre gyógyszert szed, illetve nála is bebizonyosodott az IR sajnos.
Szóval nem vagyunk egyszerű páros, örülök, hogy hamar elkezdtünk foglalkozni azzal, hogy miért is nem jön a babó.

Npalmer, ne idegeskedj ez még nem biztos, hogy rosszat jelez! Lehet kései beágyazódás, vagy simán a mensit jelzi, ez sem feltétlen beágyazódási probléma. Van aki akkor is pecsétel, ha várandós és egészségesen kihordja a babát stb. szóval próbálj meg ne idegeskedni
Npalmer
2021-08-18 09:38:34

Dorottya, nem biztos, hogy probléma, sőt én vártam ilyenkor ilyen jeleket, mert azt olvastam sokan tapasztalják, amikor beágyazódott a baba.
Dorottya88
2021-08-18 09:31:09

Jajj csajok, most valami rózsaszín volt a wc papíron :( hangyányit aggódom.
Ha ez beágyazódási probléma, miért történhet meg ez?
Npalmer
2021-08-18 09:13:31

Dettuska, milyen dolgok akadályoztak titeket? Bocsi, ha már leírtad, néha összefolynak a sztorik arc nélkül :)
Dettuska
2021-08-18 08:55:20

NPalmer, jajj nagyon biztato a dolog! Ez tényleg ovunak tűnik! :) Mi lassan 2 éve vagyunk rajta a baba dolgon… sorra derultek ki a nehezito tenyezok.. probalunk turelmesek maradni azert :D Ebben a honapban mondjuk ferjem jobban bele is eli magat, mint en… “érzi, hogy most van ott valaki” , en meg csak azt tudom mondogatni neki, hogy ne legyen nagyon csalodott, ha megse.. :’)
Npalmer
2021-08-18 08:44:47

Egyébként egy hete szedem a méhpempőt és iszom az inofolicot napi kétszer. Arra gondoltam, hogy talán ezek miatt érzek most kicsit mást, mint az eddigi ovuk alkalmával.
Npalmer
2021-08-18 08:41:36

Sziasztok! Lányok, ti mióta is próbálkoztok? Nagyon szorítok! Nekem talán meg volt hétfőn az ovum. A hőmet látjátok, a nyák nagy mennyiségű volt és tegnap nagyon éreztem a petefészkeimet, enyhe szurkálásokat éreztem, illetve mindkettő mintha kicsit "égett" volna, nem tudok jobb szót. Ilyet még nem igazán éreztem, de az összes körülményből talán lehet ovura következtetni.
Dettuska
2021-08-18 08:20:09

Én is a holnapra gondoltam, főleg azert is, mert holnap lesz a hazassagi evfordulonk is :D igen amugy, az ilyen tunetek nem eppen azt segitik, hogy nyugodtan legyen az ember :D Ami ferjemnek is feltunt, hogy sose kivanok szinte edesseget, tegnap meg neki kellett latni sutni XD de ez mind lehet PMS tunet is… ki tudja.. anni negativ tesztet lattam mar, hogy nem akarom beleelni magam semmibe..
Dorottya88
2021-08-18 08:12:17

Amúgy émelygés nekem is van. Ma hajnalban erre ébredtem és a tegnap majdnem kijött minden belőlem... Nem vagyok túl jó ilyenkor a nyugodtan maradásban!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!