Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Jó reggelt!
Jozsa szép volt ;)
Edit szurkolok,hogy meglegyen az ovu ma :)
Kitty teszteltél? remélem pozitív :)
Erikasz nagyon szép egyenletes a görbe vége :) hajrá hajrá :D
Tünetem,hát nem tudom....Cickók eddig iszonyat fájtak,most már csak kicsit. Tele vagyok pattanással és bármit eszek iszok,oyan savam lesz hogy hányni tudnék :( Éjjel is arra keltem hogy a torkomban van a savam, Ennyi :) Ja és már 3+ lett a tesztem jó gyorsan
Anitacool
2018-12-06 07:05:46
Erikasz jó, hogy feljebb mentél! Maradj is fent! Jajj de jó lenne!
Józsa ügyes húzás ;-) Ma is bevetheted ;-D
Ma így állok. :-) Egyelőre nincs ovujel.
erikasz
2018-12-06 06:56:52
Józsa :Na látod ..csábítani kell ilyenkor.. nem kell semmit mondani !:D:D
Jozsa85
2018-12-06 06:33:46
Sziasztok!
Megoldottam a tegnap estet.Csak annyi csinaltam hogy pizsi nelkul mentem aludni.Ezzel el is inteztem a csabitas reszet. ;)
A fejlemenyekre kivancsi leszek.Nem merek csak bejeloltem a naptarba a mensi kezdetet,de meg ezt is majdnem elfelejtettem.
erikasz
2018-12-06 06:16:19
Jó reggelt !:)
Még magasabbat mértem mint tegnap ..nagyon bizakodok !
Ha 9 .ciklusnapon volt akkor a 13 DPO -n vagyok ...ha a 11.ciklusnapon 11 DPO-n vagyok... már ilyenkor esni szokott lefelé nem feljebb menni !:D
Tegnap az egész testemben mintha izomláz lenne ....hasamban mintha felüléseket csináltam volna.. fel vagyok puffadva ..derekam mintha ketté akarna szakadni ..alig birok ülni a munkahelyen,mellemhez alig lehet érni !
Hát ez menszi jelnek is lehet venni ...hát meglátjuk a napokban a hő alakulását !:D
Angyal :Mit mértél?
Úgy izgulok érted ..a barnás folyás beágazódás is lehetett !!:D
Meg kezdte Melyna a + tesztel ...folytatás legyen azt kívánom ...!
Melyna .hogy érzed magad ?
Terhességi tünet ?
Lion :Holnap cukorterhelésre megyek ...remélem tökéletes lesz !
Csak 10 .én tudom meg... akkor lesz eredmény !
Nálad is nagy zuhanás volt 11.ciklus nap jársz ..már 36.3 most lesz stagnálás vagy hirtelen emelkedés !
Kitty :Mi az újság?
Érted is izgulok nagyon !:D
Anitacool :A görbédben én mindig ovu-t látom ....hamar fog lenni már elérte a 36.4 -et 2 alkalommal !
A multkori görbét nézd meg... ovu előtt volt ilyen alagzatú és akkor érte el a 36.4 hőt !
Edit :Megvolt az ovu ..vagy még csak most lesz ?
Mimike :Megjött vagy sem ?
Itt a görbém :)
Anitacool
2018-12-05 23:41:43
Józsa ugyanúgy csábíts, mint máskor :-) szexi ruha, pajkoskodás, bármi ami belefér :-)
Lion86
2018-12-05 21:43:28
Ja egyébként szép leesés, drukkolok a holnapi pozi teszthez :)
Lion86
2018-12-05 21:42:37
Edit, erre nem is gondoltam. Mivel ritkán van ovum én örülök mikor pozitív a teszt és nem szoktam rágörcsölni, de másnál nem biztos, hogy így van. Én olyankor előtte arra gondolok egyébként, hogy most még jobb lesz az együttlét, mert most még a baba megfoganására is esély van, közben persze nem gondolok erre :) Meg én abból is indultam ki, hogy a párom viszont nagyon begörcsöl, ha mondom, hogy most csapjunk a lecsóba, mert pozitív a teszt, így próbálom elterelni a figyelmét, hogy eszébe se jusson,hogy esetleg most van peteérésem.
Edit90
2018-12-05 20:52:58
Józsa: èn arra jöttem rá,hogy igazából èn irányítom az egèszet. Ha èn be vagyok feszülve,mert pozitív a teszt,ès csak azon angyalok,hogy ma kellene,ez meglátszik rajtam.èrzi ő is a feszültséget,ès ha nem is mondom,hogy ma van az a nap,akor is rájön. Próbáld meg Te elengedni magad. Gondolj arra,hogy ha ma pozitív a teszt,mèg holnap is jó lehet,ès ha egyèbkènt is rendszeres,akkor semmi gond nem lehet ebből.
Èn ma így,a mai teszt is mèg negatív,gondolom holnap lesz pozitív.
Lion86
2018-12-05 20:41:43
Jozsa, én olyankor azt mondom a férjemnek, hogy annyira kívánom, hogy ha most nem szexelünk megveszedek, vagy konkrétan rámászok és be szokott jönni :D Nem tűnik fel neki, mert ezt nem csak ovukor csinálom, hanem időnként véletlenszerűen is, ha már több napja nem voltunk együtt. Nem szokta tudni, hogy mikor "kellene". Szerencsére vagy hétvégén vagy olyan napon van ovum, amikor nem túl fáradt.
Jozsa szép volt ;)
Edit szurkolok,hogy meglegyen az ovu ma :)
Kitty teszteltél? remélem pozitív :)
Erikasz nagyon szép egyenletes a görbe vége :) hajrá hajrá :D
Tünetem,hát nem tudom....Cickók eddig iszonyat fájtak,most már csak kicsit. Tele vagyok pattanással és bármit eszek iszok,oyan savam lesz hogy hányni tudnék :( Éjjel is arra keltem hogy a torkomban van a savam, Ennyi :) Ja és már 3+ lett a tesztem jó gyorsan