Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2018-12-05 19:49:17

Mimike :Jézusom ..hát ezt nem hittem volna el, ha nem látom, ennyire hogy esett le a hőd ...szerintem csak progi hiány a doki felírja a gyógyszert aztán rögtön babás is leszel !
Higgy nekem nálad ez a baj ..!
Tiz napig tud magas maradni + 3 eddig alacsony hirtelen zuhanásba kezd ...az eddig 13 nap a lutelárisnak elég csak a progiszint kevés nem tudja megtartani a babát !
erikasz
2018-12-05 19:34:52

Angyal :Nem vettem tesztet azóta ...majd hétvégén nyugisan ..ha addig sem jön meg !:)
erikasz
2018-12-05 19:22:29

Józsa :Nem kell mondani ..kellezsd magad, próbálj meg játszani vele ,csikizd .puszilgasd a nyakát kedveskedj és jön az magától... nézz rá kívánatosan!
Jozsa85
2018-12-05 18:54:34

Sziasztok Kislanyok!

Egy erdekes kerdes merult fel bennem ma.Hogy veszitek ra a ferjeteket hogy legyen este szex?Nalunk ugy heti 3 rendszeres, igy 15 ev utan.Amire alapvetoen buszke vagyok.Most vagyunk olyan anyagi helyzetben hogy johet a baba..
Tudom hogy sokaig vartunk es mar min csodalkozok hogy nem jon, stb....Dehat most alkalmas es kesz.Viszont ezzel az idozitessel hazavagom a szexualis eletunket.Egyszeruen nem tudok spontan lenni ha ott nyomaszt a tudat hogy pont peteeresem van.Akkor szex van eletre halalra es kesz.Total be tudok miatta ragni.Hogy csinaljatok?Ha mem kozlom hogy most "kell" akkor elmarad.Ha kozlom oda a varazsa... es pont ma van a napja.
Margaréta88
2018-12-05 16:00:56

Lion: én eddig azt hallottam (hozzáteszem nem tudom hogy pontosan melyik Kaáliról volt akkor szó), hogy elég hosszú a várakozási idő már az első konzultációra is, remélem valóban tudnak majd ilyen rövid időn belül időpontot adni neked.
Én is megpróbálok időpontot kérni a dokimhoz, hogy megbeszéljük hogy is legyen tovább, így hogy már nem is olyan egyértelmű az esetleges januári inszem. :(
melyna
2018-12-05 15:48:05

Mimike nagyon sajnalom, hogy így letörtel :( mindannyiunk volt már így szerintem.
Lion olvastam, hogy az állam csak magát a beavatkozast tamogatja. Ezen kívül még rengeteg minden van ami akár fél millió forintot is elérheti. Viszont a végeredmény sem garantált :(
Lion86
2018-12-05 15:20:05

Na Lányok, beszéltem a szegedi Kaáli Intézettel, mondtam, hogy március környékére szeretnék időpontot, erre azt mondták, akkor januárban telefonáljak megint. Nagyon remélem, hogy akkor meg nem az lesz, hogy hát már csak május-júniusra van. Meg az is érdekes, hogy TB alapon is fizetni kell a konzultációkért, az első kapásból 18 ezer (mondjuk most is majdnem annyit fizetek a dokimnál), de azért ez a TB támogatás nem sok mindenre terjed ki, fizetni kell a gyógyszereket, ami több tízezres-százezres tétel, ahogy hallottam még támogatottan is és bizonyos vizsgálatokat sem finanszíroz a TB. Remek kilátások, de valószínűleg kénytelenek leszünk nekivágni.
Anitacool
2018-12-05 11:24:22

Mimike sajnálom. Mióta próbálkoztok? A fiamra 9 hónapot vártunk, most a tesóra már 18 hónapja és semmi. Én sem gondoltam volna ezt... Jövő héten megyek dokihoz ezzel kapcsolatban. Kíváncsi vagyok mit mond majd. Neked is kitartás, ha csak egy kis gyógyszeres rásegítés kell, már szerencsés vagy ;-)
mimike84
2018-12-05 09:01:04

Sziasztok

Melyna, szuper, ne aggódj rendben lesz minden.
Erikasz drukkolok neked, meg persz Kitty neked is :)

Én ma minden reményem elvesztettem... még nem jött meg, de kb bármikor érkezhet, még nem jelöltem a görbén, majd ha tényleg úgy lesz...
Holnap tudom hívni a dokit akkor lesz magán rendelése.
El vagyok keseredve, a lányzóm után nem gondoltam volna hogy gyógyszert kell szednem ahhoz hogy tesó lehessen :(
Nagyon rossz hogy nem tudom mi a baj mitől nem sikerül? Gravita, C vitamin, D vitamin, E vitamint szedtem/szedem, laborom patika, cukrom rendben és mégse....

Egy darabig biztos nem jövök, nem akarok foglalkozni most a dologgal. mérem a hőmet, azt vezetem a doki kérésére de ennyi.
Nem tudom milyen gyógyszert kapok majd, progira gondolok aztán majd meglátjuk :(
Margaréta88
2018-12-05 08:30:01

Melyna: most már ne izgulj annyira, látod a digitális is többet mutat, a sima teszt is erős. Ha mész legközelebb dokihoz, tuti, hogy már látni fogja. :)

Nálam már szinte el is múlt a mensi, de csak a vitaminokat szedem meg az inozitolt iszom, és várunk januárig türelmesen, már amennyire lehet. Aztán majd lesz valahogy.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!