Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Lion86
2018-12-06 20:39:52

Hű Christi, akkor nagy változás előtt állsz te is, de viszonylag gyorsan bele lehet rázódni és az eredmény sem mellékes. Majdnem 5 hónapja iszom az inozitolt és 4 hónapja diétázom, úgy tűnik használt valamit, mert azóta sikerült egy 30 napos ciklust is produkálnom (előtte bezavartak a hormon gyógyszerek) és most is várhatóan lesz ovum. Szerencse, hogy nálad nem társul PCOS - el.
Ajánlom neked ezt a csoportot, itt sok hasznos infót, receptet találhatsz :
https://m.facebook.com/groups/2312395198774376?ref=m_notif¬if_t=group_comment
Christi
2018-12-06 18:00:05

Sziasztok lanyok!

Lion koszonom itt vagyok. Remelem ugy lesz most ovud ahogy szeretned! Olvaslak benneteket :)
Szoritok mindenkinek!

Irtam legutobb, hogy orvost valtottam,amit nagyon jol tettem. A sajat orvosom semmit nem nezett meg, azt mondta menjek vissza, ha terhes leszek.
Az uj orvos azonnal elkuldott vervetelre, annyi mindent megneztek, csak pislogtam a tobb oldalas lelet lattan.
A gorbemen nem latszik vagy legalabbis en nem latom, de IR-es vagyok, ezert nem jon ossze a baba :( Ereztem, szamitottam ra, megis mellbevago volt hallani. Teljes eletmod valtas, sport barmit es barmennyit es a doki szerint sikerulni fog... bizom benne!
Anitacool
2018-12-06 15:36:37

Áhh csajok, csináltam ovutesztet, alig dereng rajta 2. vonal, de hát végülis másra nem is számíthattam. Legkorábbi ovunapom az elmúlt évben a 22. ciklusnap volt.
Lion86
2018-12-06 10:11:27

Sziasztok!
Erikasz nagyon szép a görbéd, szorítok :) Biztos jobb lesz a cukoreredményed, szebbek a görbéid is sokkal.

Jozsa, örülök, hogy megoldódott a dolog :) Mivel nekem összevissza van ovum, régebben mindig stresszeltem, hogy minimum 3 naponta együtt legyünk, de aztán elegem lett és úgy voltam, hogy csak élvezem a helyzetet és majd jön amikor jönni akar, így vagyok akkor is mikor nagy nehezen van egy pozitív ovutesztem.

Anitacool, remélem hamarosan lesznek ovu jelek :)

Melyna, na látod csak erősödik az, minden rendben lesz :-* Nekem is hamar jött a savasodás, egy tonna Rennie-t megettem.

Angyal, Mimike nagyon sajnálom :(

Kitty, drukkolok, hogy pozitív legyen a következő teszt.

Most talán megint lesz ovum, minden teszt halvány volt, 3-at csináltam eddig. Mikor nincs peteérés, akkor összevissza erősségű. Remélem hétvégig kihúzom, mert addig nem tudunk együtt lenni. Leghamarabb a 16.napon volt ovum.

KittyCat
2018-12-06 08:58:54

Sziasztok! A teszt negatív, de nem jött mèg meg. A cickók màr nem olyan érzékenyek. Majd meglàtjuk. Bizakodunk tovàbbra is.
Mimike, Angyal sajnàlom. :(
Erikasz, akkor most te vagy még a legközelebb, akiért most izgulni kell.
Persze mindenkinek szurkolok!!! :)
erikasz
2018-12-06 07:29:39

Angyal nagyon sajnálom !:(
Nekem is volt rövid ciklusom még 18 ,16 napos is ..ez azért van mert korán volt ovu ...nincs szerintem semmi baj ..mert nem ovu nélküli ciklus !
A következő szerencsés legyen ..ahogy írtad ..lehet megismétli magát !

Melyna :Örülök hogy van tüneted ...végre !!:)

Anitacool :Már nem sokára itt a nagy nap ovu lesz !
Köszönöm neked !:)

Mimike :Málnalevél előrébb hozza az ovut ...kezd el most !
Tapasztalat ..

Lion :Hogy állsz ?

Köszönöm mindenkinek a drukkolást ..hogy izgultok értem !!:D:D
Megyek a munkába ...szép napot nektek !:D

melyna
2018-12-06 07:21:59

Mimike,ha előrébb hozza az ovut akkor idd mindenképp. Ártani nem árt
mimike84
2018-12-06 07:19:12

Erikasz de szépa görbéd, drukkolok!!!!
Megjött tegnap délelőtt :(
Ma délutan hivom a dokimat.
A málnalevélen gondolkodok mert amikor ittam 15 napon volt ovu egyébként meg 20-25 között...
melyna
2018-12-06 07:17:54

Angyal sajnálom :( Azért nézesd meg magad mert a 19nap elég rövid :(
Angyal88
2018-12-06 07:14:38

Jó reggelt mindenkinek!
Nekem sajna a tegnapi barnázásból piros és sok vérzés lett ráadásul a 19 napra a 25 helyett. :(
Ma nem is mértem mert nem jól aludtam.
Elvagyok keseredve én is, hogy megint nem jött össze.
Talán a tavalyi december megismétli magát és most megint összejön.
Gondolkodom azon, hogy szedek e-vitamint mint júliusban mikor babás lettem.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!