Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Lion86
2018-12-14 13:22:50

A Merckformint azért nem, mert 3 hónapig állandóan ment a hasam, hiába tartottam a diétát és sokat is fogytam, állandóan gyenge voltam és az evés utáni 120 perces cukraim nagyon magasak lettek (10 felett). Mióta nem szedem sokkal jobb a közérzetem és a cukorértékeim is. A gyógyszer előtt tök lapos volt a terheléses cukorgörbém, az inzulin viszont hozzá viszonyítva sok (cukor: 4,6/4,5/4,5, inzulin 4/37/20). A Norcolut mellett meg egyáltalán nem volt pé-m, és utoljára már meg sem jött utána (pedig elvileg ilyen nincs, ha nincs ciszta vagy terhesség) meg a szedése alatt barnáztam, pedig azt sem lett volna szabad. Nem volt rá magyarázat, egyszerűen nem jól reagáltam egyikre sem és ebből 3 hónap elég volt.
Az a baj, hogy a PCOS miatt megvastagszik a petefészek burka és sokszor nem tud kitörni a pete, ha van is érett tüsző, vagy nem nőnek meg elég nagyra. Valószínűleg Closty meg tüszőrepesztő kell, ha ez így megy tovább.
Anitacool
2018-12-14 12:53:26

Lion nekem is gyanús a görbéd. Lehet csak kéne az a gyógyszer. Mi miatt nem szeded, milyen mellékhatásokat okozott? Mennyit és mikor kellene szedned?

Luna ez eléggé anovulációs ciklusnak néz ki. Ahol emelkednie kellene a hődnek, ott csökkent. Ha többször előfordul, érdemes orvoshoz menni, de amúgy előfordulhat ilyen ritkán.

Dalma most még nagy jelentősége nincs ezeknek az érzéseknek. Biszont ilyenkor hajlamos az ember mindent jelnek venni. Szerintem már mind tudjuk ezt itt :-) Drukkolok!
Dalma14
2018-12-14 12:36:56

Sziasztok! Tegnap óta érzek enyhe alhasi szurkálást, a görbém pedig így néz ki. Szerintetek ez jelent vmit vagy csak bebeszélem?
Lion86
2018-12-14 09:32:24

Luna, igen úgy tűnik nem volt peteérés. Ha hosszabb lesz most a ciklusod, akkor még lehet.
Nézegesd át ezt a cikket, nekem sokat segített :

http://www.pocaklako.hu/ha-nem-jon-a-baba/hogorbe/
Lunadorothea
2018-12-14 09:16:15

Sziasztok!
Én így állok most...
Az alacsony teshőmérsékletről azt olvastam, hogy akkor gond, ha tartósan 35 fok alatt van...
Amúgy semmilyen panaszom nincs. Mindig is fázós voltam, lehet, emiatt :)
A görbémet még mindig nem nagyon tudom értelmezni, de akkor ez egy peteérés nélküli hónap volt?
Lion86
2018-12-14 09:14:39

Bár nem tudom, olyan bő krémes a váladék, mint ovu után szokott, de ennyire ronda görbém még nem volt (az anovolációsokat kivéve).
Lion86
2018-12-14 09:12:56

Sziasztok!
Köszönöm, jobban vagyok kicsit, nem fáj már annyira a fejem, de el van dugulva az orrom. Nem tudom miért nem feljebb, szerintem hiába a nyák, meg a pozitív teszt, nem repedt meg a tüsző.
Anitacool
2018-12-14 08:42:28

Vica ez bizony ovus kinézetű :-) Jó korán!

Erikasz neked is kinéz az ovu hamarosan, kíváncsi vagyok a mai tesztedre.

Lion hogy vagy? Jobbulást kívánok nektek!

Angyal szerinted hol lehetett ovud?

Mimike legyetek résen, ki tudja mikor jön :-)

Kira szép eredményeket értél el, így tovább! Aztán meglásd meglesz az eredménye minden szempontból :-)

Én ma így. Hétvégén most már aktuális lenne az ovu. Remélem jön is, mert két napja mint egy tüzelő szuka úgy kívánom a férjem XD Bocsánat a hasonlatért, de így van ez szó szerint. Szegényt ma hajnal 2-kor fel is keltettem emiatt, de nem bánta a dolgot. :-D
Kira84
2018-12-14 07:53:23

Bocsi lányok a telefonom önálósitotta magát.3-osztotta meg a ki írásomat. :)
Kira84
2018-12-14 07:49:12

Jó teggelt lányok.
Látom van pár igéretes görbe.

erikasz. Nagyon szépen látszik hogy péd lesz.
Nekem kicsit ugrálós lett.remélem szépen be áll majd.Amit észre vettem a tegnap hajnali együtlét után rá ki időre elkezdett szúrkálni a petefészkem.tegnap egész nap éresztem.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!