Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Lion nekem Mercformin xr500-at írtak fel napi 1x este vacsora első falatjával bevéve. Hétvégén kiváltom és elkezdem szedni. Kíváncsi vagyok mit tapasztalok majd. Én úgy tudom PCOS esetén nem szabad clostit szedni pont ezek miatt, amit írtál.
Vanda a párodat vizsgálták már? Átjárhatósági vizsgálatod volt?
Luna nekem 6évnyi fogamzásgátló után 6évig nem jött meg rendesen. De nem akartam még babát így nem érdekelt. Viszont utána egy évig turi nem volt pém, mert menzeszem sem volt. De az orvos, akihez fordultam annyit mondott, “ha zavarja írok fel gyógyszert, hogy megjöjjön...” Nálad biztos nem lesz ilyen drasztikus. De én soha többet nem szedek olyan vacakot az tuti.
Erikasz ha most hétvégén lesz ovum, akkor szokott időben lesz :-) Csak legutóbb csúszott ki durván :-(
Anitaa28 erre nehéz okosat mondani, nem sok támoont van. Mérj egyet reggel, hogy lássuk fent vagy lent van-e a hőd :-)
Dalma14
2018-12-14 15:24:24
Erikasz: köszönöm a gyors elemzést, sokat segített, nem vagyok ennyire otthon még ebben :)
anitaa28
2018-12-14 15:13:26
Sziasztok!
Rég írtam már,eddig szüneteltem :) Most teljesen tanácstalan vagyok ezért fordulok hozzátok. A problémám a következő:
Múlt héten eléggé fáj és duzzadt volt a mellem,ez elmúlt szombatra hatalmas szexuális étvágyam lett ami rám nem jellemző(meg is történt a dolog). Szerda reggel kevés,de piros vérzésem volt azt hittem megjött(tavasszal volt meg utoljára IR/PCOS) fájt a derekam, kb. 2 törlés wc papírral, ma visszatért a mell feszülése. Reménykedem,hogy ez akár beágyazódás lehetett. Szerintetek mi lehetett? Görbét jelenleg nem vezetek,mert nincs ciklusom.
erikasz
2018-12-14 15:13:06
Angyal :A görbéd megcsináltam !
De biztos ilyen sokáig volt menszid ?
Azért nem rakja be a rendszer mert ...5 nap menszit írtál be...ha pecsételsz azt nem kell be írni ...én 4 napot írtam be ...igy ide rakja az ovu !
Itt volt ?
erikasz
2018-12-14 14:59:40
Kira :Gyönyörű emelkedés ....innen csak felfelé fog menni sőt biztos vagyok benne !:D
Délután 18 - órától nem szabad enni ..a hőt befolyásolja !
erikasz
2018-12-14 14:48:42
Dalma14 :Nagyon szépen mendegélsz felfelé... biztató !:D
Már a coverlinétől 0,4 tized emelkedett meg van ..aminek lenni kell egy terhességhez!
A coverline 36.2.... te meg a 36.6 hőnél jársz nagyon jó ,ekkor azt mondják ..a trágyázás,beültetés , megtörtént... a szovjet oldalon !
Azokat is szoktam olvasgatni .vagyis a pete találkozott akkor valószíanű nem esik vissza a hő fokozatosan megy felfelé ,de mikor a méhfalba ütközik beágyazódáshoz készül ..vissza esik a hő ez a 7 DPO -tól valószínű !
Lunadorothea :Neked az 1000 C vitamint ajánlom cinkel és D3 vitaminnal +E vitamint !
Ezek serkentik a peteérést és a C vitamin növeli a progiszintet és segiti a teherbeesést !
Gránátalmát neked férjednek ,avokádót ,ezek is egyensúlyban tartják a hormonszintet és a pazsmirigytermelést vese és máj tísztitást !
Sőt a gránátalma férfiaknál spermatermelődést is növeli sőt mozgékonyabbá teszi őket ,nálad egyensúlyban tartja a progi és az ösztrogén szintet sőt szabályozza az inzulint !
Édesburgonya arról sem feledkezünk meg a luteláisban szoktam sütni proginövelő !
A ciklusodról annyit ,hogy most lesz ovu ...az alap hőd 36.0 35.9 én ugy látom ..a pete ért 36.1 nél ..meg volt a négy ...mert a menszikor 36.2 is volt !
Utána zuhanásba kezdtél 35.4 ig az 36.0 -ról ...az 0,6 tized... szuper ...menszi sehol ...akkor nem megjönni akar ,hanem peteérés lesz !:D
A 36.4 ről 0,4 tized emelkedett nagyon jó ..a vissza esés szuper.. most jön aminek jönni kell az ovu !
Ovu előtt majdnem mindenkinek megemelkedik a hője !:D
Remélem igazam lesz !
Apára fel ...meglegyen az együttlét ma !:D
erikasz
2018-12-14 14:14:09
Anitacool :Mindjárt ovu.... én megmondtam,nem lesz az olyan későn mivel a hőid magasabbak elérte a 36.4 magasságot többször is és a pete érett !
Már kívánod a párodat ...akkor lehet ma vagy holnap meg is lesz !:D
erikasz
2018-12-14 14:08:52
Lion :El sem tudom képzelni ..mi is lehet veled ..de emlékszel a görbémre nekem is lement aztán vissza mászott !
Lehet ösztrogén löket csak nehezebben indul felfelé vagy még egy pete ..a jó Isten tudja !
Nem kell idegeskedni ..lesz ahogy lesz alapon kell venni mert az is közre játszik !
Nézd az én görbém nekem is leesett és sokáig lent is volt !
Lunadorothea
2018-12-14 13:58:16
Loin kösziönöm, ez hasznos valóban :)
Anitacool, köszi, figyelem a továbbiakban, most hagytam abba a fogamzásgátlót, szerintem amiatt van... nem tudom, mennyi idő, míg magához tér a szervezetem (2 évig szedtem Deciorát).
Vanda1990
2018-12-14 13:39:37
Sziasztok !
Új vagyok még,28 éves vagyok és 3 éve próbálkozunk,de hiába :( A ciklusaim teljesen normálisak 26-29 naposak. Szervileg minden rendben van a vizsgálatok alapján,nálam és a férjemnél is,nálam volt egy nagyon enyhe IR de életmódváltással sikerült legyőzzem :)
Jövőre készülünk az első orvosi beavatkozásra az inszemre,kérdésem lenne,hogy azért mennyit kell fizetni? Úgy tudom Tb támogatott,de szerintem a konzultációk és a gyógyszerekért kell majd fizetni..Volt már közületek valaki ? Ha igen,nagyon megköszönném,ha írnátok pár hasznos infót ezzel kapcsolatban :)
Két gyermeket szeretnénk,de sajnos még nem akar jönni :'(
Vanda a párodat vizsgálták már? Átjárhatósági vizsgálatod volt?
Luna nekem 6évnyi fogamzásgátló után 6évig nem jött meg rendesen. De nem akartam még babát így nem érdekelt. Viszont utána egy évig turi nem volt pém, mert menzeszem sem volt. De az orvos, akihez fordultam annyit mondott, “ha zavarja írok fel gyógyszert, hogy megjöjjön...” Nálad biztos nem lesz ilyen drasztikus. De én soha többet nem szedek olyan vacakot az tuti.
Erikasz ha most hétvégén lesz ovum, akkor szokott időben lesz :-) Csak legutóbb csúszott ki durván :-(
Anitaa28 erre nehéz okosat mondani, nem sok támoont van. Mérj egyet reggel, hogy lássuk fent vagy lent van-e a hőd :-)