Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65814 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Npalmer, még nem. Most suliban vagyok, korrepetálunk 12-ig,utána tudok menni venni tesztet. Holnap reggel megcsinálom. De már ma reggel 9 körül is rosszul éreztem magam.... Kicsit aggódom, hogy mitől lehet ez. Nem jó a közérzetem sem.
Npalmer
2021-08-23 11:18:26
Dorottya, csináltál tesztet?
Npalmer
2021-08-23 06:57:09
Dorottya én kb fél éve szedem a barátcserjét (Premens), nálam semmi gondot nem okoz.
Dettuska
2021-08-22 18:56:23
Dorottya, nekem van baratnom akinek vegig 36.3-36.5 volt a hoje es mostansag fog szulni.. :D nyilvan nem akarom, hogy beleeld magad, csak az fix hogy a mell novekedes es emelyges nem a gyogynoveny hatasa kene legyen :)
Dorottya88
2021-08-22 18:18:09
Dettuska, bár lenne igazad. Igaz, a hőm alacsony, ma 36,3 volt. Nem tudom...minden esetre, nagyon fura az egész, főleg ez a rövid vérzés. Holnap veszek egy tesztet.
Dettuska
2021-08-22 16:21:42
Dorottya, a ciklus kitolasat okozhatja, de a mell novekedest es emelygest elmeletileg nem. Nem lehet, hogy megis baba van a dologban? Ha igy marad azert egy dokihoz mindenkepp elmennek
( a mellem amugy nekem sem faj, csak kicsit minta dundibbak lennenek, az emelyges es a faradtsag van csak tunetnek)
Dorottya88
2021-08-22 14:41:27
Sziasztok lányok. Szerdán írtam, hogy megjött forma a menstruációm, 3 nap késéssel. Késő délutánra köszönt be, előtte gyenge rózsaszín folyás volt. Csütörtökön rendes volt, pénteken gyengült, este már a tisztasági betét is elég volt. Szombaton már csak wc papíron volt rózsaszín maszat, ma már csak barnás valami van pisilés után. Ha így nézzük, kB 2 napot tartott, a normál 4-5 helyett. Megnőtt a mellem, de nem fáj, menstruáció előtt sem fájt, pedig szokott. Kedd óta minden nap émelygek, hányingerem van.
Most az jutott eszembe, hogy az előző ciklusom 3.napján kezdtem szedni a barátcserjét. Van tapasztalatotok azzal, hogy esetleg kitolja a ciklust vagy okoz ilyen rövid vérzést? Sajnos nem kaptam konkrét választ az interneten :-(
FBetti
2021-08-21 14:32:35
Igen, igazából mindegyik dokiról jókat írnak.
Az eredménnyeimmel Sajgó dokihoz fogok visszamenni, ő ott az igazgató helyettes. Meglátjuk, h mit mond majd.
Dettuska
2021-08-21 09:57:26
Koszonom mindenkinek!
FBetti, volt rola egy cikk, hogy tulvallalta magat, a regieket leadja az ujakat regisztralja majd tovabb kuldi valakihez.. ami szamomra abszolut logikatlan eljaras azt azert hozzateszem! Viszont a facebook csoportban minden ott dolgozo dokit nagyon dicsernek, biztos jo kezekben leszel!!!
FBetti
2021-08-21 09:15:45
Sziasztok!
Dettuska, gratulálok, ez tényleg a legszebb ajándék nektek!
Andi, Antritter doktornő már nem vállal betegeket, a régieket is leadja, más irányt vesz gondolom az élete.