Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65814 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Dorottya88
2021-08-19 08:49:07

Npalmer, az itteni 8 hónap előtt is próbálkoztunk.... Na mindegy is.
Hormonvizsgálat megvolt, pajzsmirigy is, illetve a cukor terhelés.
Dettuska, mindenképp csinálj holnap is vagy, vagy szombaton legkésőbb. Szorítok!
Npalmer
2021-08-19 08:39:59

Dettuska én picit visszatartanám a pisit és csinálnék egy clearblue digitálisat, ha van rá esély ????. Dorottya a 8 hónap azért még nem olyan vészesen sok idő, több ismerősömnek is csak a 7. hónap körül sikerült. De tudom, milyen nehéz, én már 3 hónap után ki voltam borulva. Eddig milyen vizsgálatokon voltál?
Dettuska
2021-08-19 08:27:44

Sajnalom Dorottya! :( Nalunk eleg erdekes a helyzet, hajnalban fel5kor kimentem pisilni, mondom tesztelek is egyet… de aztan otthagytam, persze nem birtam magammal es 5kor visszamentem, halvany de egyertelmu pozitiv csik. Hat nem birtam magammal keltem a ferjem, Ő IS EGYERTELMUEN latta a csikot.. jo oke tok jo, majd fel7kor mondom lefotozom… es eltunt a csik… fogalmunk sincs ez most igy mi a fene.. de remenykedunk azert, mert eddig nem eltem bele magam, de ez hatalmas pofon lenne most..
Dorottya88
2021-08-19 08:20:52

Hát ez van.
Konkrétan nem tudom, mert voltak a covid hónapok, amikor inkább nem próbálkoztunk. De most már biztosan több mint egy éve. Ez itt most már a 8.ciklusom. Tehát 8 hónapja biztosan odafigyelve.... Azt hiszem, itt az ideje a meddőséginek.
Npalmer
2021-08-19 08:13:38

Sajnálom Dorottya :( Ti mióta próbálkoztok? Nekem továbbra is fent van a hőm, 36,7 fok volt ma is, így egyre biztosabb vagyok benne, hogy hétfőn megtörtént az ovum, aminek nagyon örülök. Bíztam benne, hogy feljebb megy, de a 36,4-5 fokos átlaghőmhöz képest, szerintem ez utalhat ovura. 31-én lesz egy orrműtétem, így elvileg pont aznap fog megjönni, de most örülnék neki. Remélem nem jelent majd akkora stresszt a szervezetemnek a műtét, hogy bekavarjon a ciklusomba, mert szeptemberben már szeretnénk próbálkozni újra.
Dorottya88
2021-08-19 08:04:11

Nekem sajnos megjött. Nálad?
Npalmer
2021-08-19 08:01:49

Na, miújság lányok?
Dettuska
2021-08-18 18:58:59

Dorottya az előző mensim nekem is minden előjel nélkül érkezett. Szerintem nem jó ennyiből diagnosztizálgatni magunkat, ha ilyen félelmeid vannak, akkor azt érdemes lenne dokival, hogy lehet-e ez az oka ennek, ha igen, akkor mit lehet tenni ellene stb.
Közel sem biztos, hogy beágyazódási probléma! :)
Kitartást neked
Dorottya88
2021-08-18 18:42:57

Hát azt hiszem, el kell engednem ezt a ciklust is..... Mintha erősödne az egész. Nagyon furcsa, ilyen még sosem volt. Semmi mensire utaló tünet sem.... Ami mindig van. Szerintem nem tud megtapadni, vagy beágyazódni.... Kicsit újra el vagyok keseredve.
Andi198729
2021-08-18 11:40:49

Dorottya, bízzunk benne hogy a te esetedben ez inkàbb beágyazódást jelez ez a rózsaszínezés.sajna nekem anno a próbálkozásaink után mindig a menzeszt jelezte.mikor ez megjelent már egyenesen rosszul voltam, mert már abból mindig tudtam hogy megint nem sikerült.
Szorítok csajok!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!