Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65814 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Dettuska, szívből gratulálok! Ez tényleg a legszebb ajándék házassági évfordulótok alkalmából :)
Dorottya nagyon sajnálom hogy a rózsaszín folyás végül a menzeszt jelentette, és nem a beágyazódást.sajnos nálam is mindig így volt a spontán próbálkozások alkalmával.ne keseredj el, mindig van tovább, a 3 év sikertelenség után én is úgy éreztem belefáradtam, de aztán úgy voltam vele, hogy akkor irány a meddőségi ahol feltárják a problémáimat és majd segítenek.én szívből ajánlom neked Antritter doktornőt, endokrinológusként pedig Tűű doktort, ha valakik akkor ők tudnak segíteni.
Npalmer
2021-08-19 11:44:31
A meddőségivel nincs vesztenivaló szerintem, talán csak lelkileg nehéz elfogadni. De max összejön természetes úton a kivizsgálasok alatt, gondolom úgy is sok időbe telik, mire mindent kivizsgálnak és ha meg addig nem sikerül, legalább nem kell megint hónapokat várnotok.
Dorottya88
2021-08-19 11:39:18
Pont ezzel van gondom. Mert a nődokim szerint jó a prolaktinom. Normál tartományban van, az igaz, de sokat olvastam, hogy ha túl magas, nem a legjobb. A dokim szerint pedig így könnyebb teherbe esni. Mondjuk azért mondta, hogy szedjem a barátcserjét, erre is jó, állítólag. Szóval, nem tudom. Az a baj még, hogy nagyon nehezen döntök. Pl a meddőségivel kapcsolatban is.
Npalmer
2021-08-19 11:31:54
És a magas prolaktinnal mi lett? Nem lehet, hogy ez okozza a gondot? Nekem a háziorvosom januárban azt mondta az 5,5-ös TSH-mra, hogy tökéletes babavállaláshoz. Ehhez képest első hónapban összejött a baba, de el is ment sajnos és utána is volt egy olyan, hogy halvány csíkos volt a tesztem. Ekkor mentem el endokrinológushoz, aki azt mondta, hogy magas és azóta 0,8. Szóval ezzel csak azt szeretném mondani, hogy lehet, hogy egyik orvosnak a még normál érték a másiknál már magas és kezeli.
Dorottya88
2021-08-19 10:59:06
Persze. Május eleje óta. Meg már barátcserjét is. Illetve azzal egyidejűleg a férjem elkezdte a Felandrolt.
Npalmer
2021-08-19 10:50:55
Dorottya, inofolicot szedsz? Annyi jót hallok róla, én nagy reményeket fűzök hozzá, nekem az endokrinológus javasolta.
Dorottya88
2021-08-19 10:49:14
Dettuska, gratulálok :-) szívből.
Npalmer
2021-08-19 10:48:41
Dettuska, nagyon nagyon örülök nektek! Remélem minden jól fog alakulni : )
Dorottya88
2021-08-19 10:48:16
Igen, csak mivel rossz lett az éhgyomri, a 2 órást nem vették már le, tehát nem terheltek. Viszont úgy néz ki, PCOS - től nem kell tartanom, az IR pedig még kérdéses. De elég sokat változtattam az étkezésemen, sportolok minden nap, fogytam 5 kilót. Vagyis 6-ot, de a nyaralás alatt visszajött 1 kg :-)
Szóval, ez még vár rám. Meg még ki tudja mi.
Dettuska
2021-08-19 10:36:27
Dorottya a cukor mellett inzulint is neztek? (3 pontos terheles)
Hat.. lanyok.. ugy nez ki ez nekunk a legboldogabb hazassagi evfordulos ajandek:
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=921D3F2AC84_A9E1_4470_B02.jpeg
Dorottya nagyon sajnálom hogy a rózsaszín folyás végül a menzeszt jelentette, és nem a beágyazódást.sajnos nálam is mindig így volt a spontán próbálkozások alkalmával.ne keseredj el, mindig van tovább, a 3 év sikertelenség után én is úgy éreztem belefáradtam, de aztán úgy voltam vele, hogy akkor irány a meddőségi ahol feltárják a problémáimat és majd segítenek.én szívből ajánlom neked Antritter doktornőt, endokrinológusként pedig Tűű doktort, ha valakik akkor ők tudnak segíteni.