Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Margaréta88
2018-12-29 14:22:52

Sziasztok!
Segítsetek légyszi! Mindig jön valami új, ami miatt aggódni kell vagy nem, nem tudom...
Ugye írtam, hogy nekem is megjött csütörtökön, vagy mégse. Akkor azt hittem kevéske rózsaszines folyás félére, hogy ezután majd erősödik. Hát nem, sőt csak pisilés után látszott tegnapelőtt meg tegnap vmi halványka rózsaszines valami. Este óta már az sem. Persze reggel csináltam egy tesztet, hómező temészetesen. Mitől lehet ez?
Nashua34
2018-12-29 13:59:15

Sziasztok!
mimike, erikasz: szép görbék, nagyon drukkolok!
Vica: ez a stresszdolog nem egyszerű. Amiket leírsz, az tényleg nem egy leányálom, nem tudom hogy bírod, hogy ne szólj vissza. Én a munkahelyemen vagyok ugyanígy, túl nagyok az elvárások, bennem meg van egy megfelelési kényszer, és képtelen vagyok leállni, állandóan túlpörgök, izgulok, aggódok, amivel meg jön a stressz is... Most az ünnepek alatt elengedtem úgy érzem, de januárban kezdődik elölről :(
Nikinokedli: párom dohányzik, sodorja, így kevesebbet szív, mint a normálból, de azért épp eleget. De hogy ne csak ő legyen a fekete bárány, én is bevallom, hogy még nem tettem le. Sosem voltam az a nagy cigis, 8-10 szálat szívtam el naponta, ezt most lecsökkentettem 3-4-re. Már több mint 3 hónapja ennyit szívok, néha kevesebbet, januártól szeretném teljesen abbahagyni. Biztos vagyok benne, hogy ez is számít, ezért kell találnom alternatív stresszoldást, illetve valami jutalmazást, mert jelenleg nekem a cigi, illetve a cigi szünet volt a jól megérdemelt pihi :)
Sziszi259
2018-12-29 13:57:58

Sziasztok!

Lion de aranyos vagy, hogy gondoltál rám. :)

Olvaslak titeket, amikor tudlak. Látom sok az új tag :)
Sajnálom, hogy senkinek nem lett örömteli az év vége..
:(

Nem mérek, most már második ciklus óta... Baba még nincs. Remélem jövőre már sikeresebb(ek) leszek/ leszünk.
Lakást szeretnénk venni, találtunk is, csak a munkahelyem kiszúrt velem,mert az ünnepek előtt nem kaptam meg a munkáltatóit, így minden átcsúszott jövőre... Most a lakás az első, aztán remélem lesz baba is :)
Jövő héten fog megjönni. Aztán várom az ovut.

Lehet, hogy újra kezdem a mérést is, még nem döntöttem el. Igazából rossz nézni, hogy milyen szépen alakul a görbe, aztán leesés és megjön... :/
zsuzsi09
2018-12-29 12:09:20

erikasz - visszaállítottam a kilencedik napi hőmet, de a helyzet változatlan, ma is csak úgy mértem, kisért ez az érték komolyan mondom :)
Anitacool
2018-12-29 10:50:12

Lion a türelmetlenség ismerős :-) Ma lezuhant a hőm, úgyhogy holnap indul a buli. Na mindegy, új ciklus, új remények. Vagy mondjam inkább, hogy új év, új remények? 2017 közepén kezdtünk próbálkozni. Álmomban sem gondoltam, hogy a 2018 is hoppon hagy majd. Tegnap jelentette be az utolsó ismerősöm is a babát, aki még tervezte velem együtt. Hát ez van... Most adok 3 hónapot a merckforminnak. Ha nem jön, megyek vissza, hogy mi lehet még a baj.
Andi, átérzem a fájdalmadat. Az ikrek, ha velünk maradtak volna, már 3,5évesek lennének. Nem múlik el évforduló, hogy ne állna görcsbe a gyomrom.. el sosem fog múlni a fájdalom. De idővel meg lehet tanulni együtt élni vele. Kívánom, hogy hamarosan beköszöntsön a szivárvány babátok! Az enyém már itt van, és elevenebb, mint 2 másik :-) Tudom, milyen anyának lenni gyermek nélkül. Fáj rohadtul. És a környezet baromi esetlenül kezeli ezt. Éld meg a gyász minden lépcsőjét. Hagyd, hogy fájjon, ne fojtsd el, csak mert a család szerint “már túl kellene lenned rajta”. Baromság! Az iskolához pedig nagyon sok sikert kívánok neked :-)
Christi reméljük a férjednej igaza lesz a páratlan évvel kapcsolatban :-)
Vica nekem a legnagyobb stresszben fogant a fiam. Fizikálisan és szellemileg is brutál hajtásban voltam. Reméljük nálad sem lesz akadály. De az biztos rosszul esik, hogy a párod nem foglalkozik ezzel a fontos kérdéssel, sajnálom...
GőVica34
2018-12-29 10:37:37

Sziasztok.Kezdek rájönni mi az ami gátolja nálam a teherbeesést..Az hogy mindig stresszes es ideges vagyok..Apósom miatt.Párom nem akar külön költözni, mert ő örökli ezt a házat, és mert másfel év alatt vesztette el az anyukájat es az apukája reszéről a papáját, aki itt lakott.De én mar nem birom ezt.. Folyton ezt csinald azt csinald van... Nem tudunk kettesben lenni. Nem jarunk el sehova mert mindig kell valamit itthon csinalni.En nem merek már főzni sem mert abban is talál valami kifogást..valamit ami miatt inkabb hoz vagy rendel magának kaját.Takaritasban is mar kezdem azt hinni hogy majd ebbe is bele szol..Nem.tudom mit csináljak..Neharagudjatok hogy ide zúditottam ezt nektek..De most nem tudom kinek elsirni..Párom se reagál semmire..
nikinokedli
2018-12-29 10:28:30

Lányok! Kíváncsi lennék, hogy van-e olyan köztetek, aki dohányzik, vagy a párja dohànyzik :)
Andi198729
2018-12-29 09:34:37

Christi, egy csónakban evezünk, nekem is IR-em van, és én is egy hónapja szedem a merckformint, nálam sem derült volna ki, ha nem babatervezésben lennék, hiszen semmi tünetem nem volt. Nehéz nekikezdeni a diétának, tudom, én is így voltam vele, de mostanra már megszoktam, a napi 160 g szénhidrátbevitelt, 2,5 óránként napi 5X étkezést. Te is merckformint szedsz? Nekem emellé még inofolicot ajánlott az endokrinológus, de még volt a gynositol mio inozitból, nem akartam keverni a kettőt, ha az elfogy, elkezdem az inofolicot. Legalább neked is kiderült a probléma, és most már kezelve van. Csak győzze kivárni az ember, hogy végre siker koronázza ezt a sok megpróbáltatást.
mimike84
2018-12-29 08:58:16

Sziasztok

Ma igy :)
Erikasz drukkolok hogy holnap felfele menjen!
erikasz
2018-12-29 08:54:01

Én ma igy ...csökkent én emelkedésre számítottam ..de majd holnap meglátjuk !
Zsuzsi :Emelkedett ?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!