Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Fbara :De jó hallani felőled ....sajnálom hogy még nem síkerült a baba !:(
De,annak örülök ...hogy a házat már csak csínosítjátok !:)
erikasz
2018-12-28 18:35:58
Lion :Boldog születésnapot kívánok a fiadnak és egyben egészséget az egész élete során !:)
Hogy vagy ..minden rendben veled ?
fbara90
2018-12-28 18:21:29
Sziasztok!
Lion pont most tévedtem ide, mikor érdeklődsz felőlem. :) Telepátia :-D nálam nincs változás, baba még nincs... Nemrég múltak el a piros napok, épp a 9. ciklusnapon járok. A házat csinosítgatjuk, lassan elkészülünk vele. Ti jól vagytok? :) Boldog születésnapot a fiadnak. :)
zsuzsi09
2018-12-28 16:45:05
sziasztok! ma sincs nálam változás sajnos ami a homet illeti, így az ovut sem rakta még be rendesen, mára a vérezgetés elállt, lehet hogy az miatt sem tudott emelkedni a hom...csak találgatok, miért lehetett.....
erikasz- szépen állsz, csak így tovább
anitacool - te sem estél vissza, szurkolok, ne add ezt még fel
mimike - drukkolok, nagyon szépen felment ma a ho, maradjon is így
vica - nekem a menzim 6-7 nap, múlt hónapban a clostyl miatt lett rovidebb
tobbieknek sikeres ciklust
Nashua34
2018-12-28 14:52:04
Erikasz: köszönöm, bár most már inkább visszafelé haladnék korban, ha lehetséges :) Lion: Boldog szülinapot a nagyfiadnak!
Anitacool: még ne írd le ezt a ciklust, eddig szép a görbe :)
Újévi fogadalmam a mozgás újra kezdése lesz. Valamiért az agyam megálljt parancsol a torna vágyamnak, mióta próbálkozunk, pedig előtte heti 2-3 alkalommal mozogtam. Aztán lehet hogy ez is csak kifogás, és lustulok :)
Lion86
2018-12-28 13:10:10
Köszönöm Anitacool a nevében is :)
Én azért mondom az októbert, mert ahhoz januárban teherbe kéne esni és most kicsit rámtört a türelmetlenség :D De úgy általában mostanság már eléggé félvállról veszem a témát, nem igazán rázott meg, hogy pont karácsony előtt jött meg (meg az előző sem igazán), most már ovutesztelni sem fogok, csak 1-2x mérek majd.
Szerintem azért még ne adj arra a jóstesztre, nekem sem volt túl erős, amikor novemberben pozitív lett a HCG.
Anitacool
2018-12-28 12:03:03
Lion csináltam jóstesztet, mert annyira hittem benne, hogy na majd most. De nem erősödik. Gondolom, hogy akkor kuka a hónap. De még csak a 13 dpo-n vagyok, valamiért a + ovuteszt napjára tette az ovut. Én az elmúlt 1,5évben bármilyen babát szerettem volna. Nem is igazán gondolok a decemberre, csak egy érzés :-) Isten éltesse a nagyfiadat :-)
erikasz
2018-12-28 11:29:42
Anitacool :Te a 14 DPON vagy..... teszteltél ...hiszen stagnál a hőd !:)
erikasz
2018-12-28 10:52:06
Anitacool :Szép a görbéd nagyon ..nem biztos hogy megjön... nem mindig magas a hő ..ez tény ..lásd Melyna példáját !
Nekem nagyon leesett a hő ..biztam benne , vissza mászik !
.-de hogy lehet ilyen alacsonyról vissza mászni.. ezt nem értem ...azt hittem megjön, derekam majd szét szakadt .
Már megszűnt egyik napról a másikra a mellem fáj nagyon , bimbóm ég .
Tervem nincs...2019 -re !
Ember tervez... Isten végez !
Mindig igy van !
Melyna :Minden rendben van veled ..kellemesen teltek az ünnepek ..hányinger ilyesmi ?
Lion :Neked is azt kívánom a 2019 .évre és mindenkinek !:D
Boldogságban úszkáljon !:D
Lion86
2018-12-28 10:48:15
Anitacool, miért gondolod, hogy meg fog jönni?
A nagyfiam decemberi :) A kicsi meg februári, most októberi babát szeretnék :D
Az utolsó újévi fogadalmam az volt, hogy többet nem fogadok meg semmit és azt sikerült is tartani :D
De,annak örülök ...hogy a házat már csak csínosítjátok !:)