Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
zsuzsi09
2018-12-27 13:17:33

sziasztok- én ma ugyan úgy állok mint tegnap. Sikerult a doktornovel beszélnem, azt mondta ez a vérezgetés normális ilyenkor, nem kell megijednem...hát meglátjuk hogy alakul...
mindenkinek sikeres ciklust
Dalma14
2018-12-27 12:41:58

Sziasztok! Tegnap este megjött nekem is. Meglátjuk hogy alakul ez a ciklus :)
Nashua34
2018-12-27 12:26:28

Sziasztok! Én ma így állok. Tegnap szülinapom volt, elég későn értem haza, ittam is 2 pohár bort, ezért nem tudom mennyire jó a hőmérséklet adat a késői fekvés és az alkohol miatt, de talán a ciklus elején ez még nem gond.
Egyébként 2 műszakban dolgozom, elég nehéz így mindig ugyanakkor mérni, de most elhatároztam, hogy a délelőttös héthez fogom belőni az időpontot, akkor is ha délutános vagyok.
Erikasz: szép görbe, drukkolok :)
Mimike: neked is, még visszakúszhat bőven!
erikasz
2018-12-27 12:15:56

Zsuzsi :Hogy állsz ma ?
erikasz
2018-12-27 12:14:22

Sziasztok lányok !
Kira :Nagyon szépen ciklus kezdés !

Én ma igy :
Nem tudom mi történik.... majd kiderül !:)
Mellem fáj hasam is .. krémes folyás van,nem vizes .. megjönni nem fog még.... remélem !
Kira84
2018-12-27 12:06:52

Üdv lányok.
Én is új ciklus kezdtem én is..
GőVica34
2018-12-27 07:44:23

Mimike majusban nekem sem volt szerintem bajom mert nem jegyeztem fel sehol.Esetleg még arra gondolok hogy most kezd rendesen helyre állni még csak a szervezetem műtét ota?! 5hónapja volt.. Vagy ennyire selejtes vagyok...
mimike84
2018-12-27 07:20:18

Sziasztok :)

Ma dolgozok, de szerencsere csak egy napot, holnaptol megint otthon.
Vica, nekem a closty nem okozott eros verzest, en a ciklis 2. napjatol szedtem napi 1-et 5 napon keresztul.

Ma igy... kicsit leesett, remelem visszakuszik majd :)
GőVica34
2018-12-27 06:44:16

Sziasztok.
Nahyon erősen vérzek tegnap du.óta,pedig mar azt hittem múlik majd el.. Ez lehet a Clostyltol? Nem emlékszem májusban volt e hasonlo problémám...
erikasz
2018-12-26 13:20:39

Zsuzsi :Akkor tegnap volt ovu a hőd is azt mutatja ...látod hogy megtévesztett az az egy hő !
Még most fogja a rendszer át tenni az igazi ovulációhoz 2 nap múlva ha a hőd megfelelő ....dehogy kuka ez a ciklus nagyon is szép a görbéd eddig !:D
Nem tudom ..mért volt a vérezgetés ..hogy a gyógyszer mellékhatása e ...de a hormonok műve az tény !
Holnap nagyon kíváncsi vagyok a hődre !:D
Jó magas lesz tuti!:)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!