Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sajnálom csajok. Nálam piros lesz az évkezdés már látom. :-(
De vannak itt még, akikért lehet izgulni! :-)
Ha most megjön, akkor 2019-re nem babaprojekt lesz a fő cél, hanem a “zsír le, izom fel” projekt. Valahogy úgy érzem decemberi babánk lesz legközelebb, szóval márciusig kár is ezen stresszelni :-)
Nektek lesz valamilyen újévi fogadalmatok?
Lion86
2018-12-28 09:30:51
Sziasztok!
Nagyon sajnálom, hogy ilyen sokatoknak megjött, de most legalább kezdhetünk egy új évet tiszta lappal. Kívánom, hogy mindannyiunknak ez legyen élete legboldogogabb éve :)
Edit, az hogy mostanában később van ovud nem feltétlenül jelenti, hogy az inofolic nem tesz jót. Ennek inzulin+cukorterheléssel lehetne utánajárni, de azt akkor is nézni kellett volna, mielőtt elkezdted inni. Most sem késő csináltatni, ha nem lesz jó eredmény, én nem hagynám abba.
Erikasz, eddig nagyon szépen alakul, most már maradj is fent :)
Vica, lehetett most vastagabb a nyalkahártya, vagy lassabban válik le, de ha egy hétnél tovább fog tartani, az már nem oké. Nekem alapból 5 napos, de volt mostanában 3 és 4 napos is. Legutóbb meg a 6.napon is volt egy kis vérezgetés.
Mimike nagyon szép a görbéd, drukkolok :)
Melyna, hogy vagy?
Anitacool, hogy állsz?
Sziszi, Fbara, Christi, és akik rég jelentkeztek, mi a helyzet nálatok?
melyna
2018-12-28 09:00:38
Sziasztok!
Sajnálom csajok akiknek megjött :( Szorítok,hogy 2019 szerencsét hozzon! :)
Akik még várakozóban vannak azoknak pedig egy kalappal,hogy + teszttel kezdjék az évet :)
mimike84
2018-12-28 08:51:39
Sajnálom lányok akinek nrm jött most össze :(
Ma igy, szépen felment :)))
GőVica34
2018-12-28 08:31:44
Jóreggelt. Sziasztok. Én nem értem ezt, mitől lehet mostvilyen hosszu a mensim?! 3napos szokott lenni.. Most meg már az 5.napon vagyok...
erikasz
2018-12-28 07:19:37
Nashua34 :Nagyon sok boldog születésnapot kívánok neked !
A vágyad valóra váljon ..amit kívánsz gyertya fúvásnál !!:D
erikasz
2018-12-28 07:15:36
Nagyon sajnálom akinek megjött !:(
Én ma igy: Kivettem az elejéről a két értéket ,szerintem 3 óra hossza nem jó bazális hő ,írtam is keveset aludtam lehet azért volt magasabb .
A legjobb minőségű tojcsi a ciklus 11 napján volt,átlátszó, még a 12 napján is fehér nyújtható tojcsi volt ,szerintem a 11 napon történt meg .
Ha a két értéket ki veszem... oda is rakja a gép az ovut a méhnyak állása és a folyás által rögtön !
Margaréta88
2018-12-27 17:36:39
Hát lányok én is csatlakozom, nekem is úgy néz ki, hogy megjön, nem hoz a 2018-as év babát. :(
Edit90
2018-12-27 13:21:45
Sziasztok!
Én is csatlakozom, nekem is megjött 24.-én. Ezzel a lendülettel abba hagytam az inofolicot. Én sajnos ahhoz a csoporthoz tartozom,akinek nem segít,sőt kitolta az ovu-t.Előtte a 17.napról mostanra 22.-napra. Nekem a doki a családban gyakori cukorbetegség miatt javasolta. Júliustól ittam, ennyi idő alatt már csinálhatott volna valamit,vagy ti mit gondoltok?
Dalma: Ha délután/este jön meg,én a mensi kezdetének csak a következő napot írom be.
Úgy tűnik most sokan kb. egyszerre kezdünk új ciklust...