Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok!
Lion: Megyek a háziorvosomhoz beutalóért januárban, és mindketten csináltatunk teljes vérképet, pajzsmirigy hormonokkal kiegészítve. Én ezen kívül csináltatok egy cukorterhelést is. Tudom,hogy amire a háziorvos adhat beutalót, az nem inzulin követéses terhelés, de már ez is szolgál némi infóval. Amióta követlek titeket sok IR-es görbét láttam, és úgy tűnik nekem, hogy ezek a görbék eléggé ugrálósak. Az enyémek mindig olyan nyugodtak, szép emelkedés ovukor,majd sok stagnálás... Emiatt is bízom benne,hogy nincs IR a háttérben.
Azért is hagytam abba az inofolicot, mert kicsit úgy érzem,hogy túl korán ráparáztam a dolgokra. Még "csak" fél éve próbálkozunk a babával,de én már szedtem ezt, E-vitamint, D-t, szedem a femibiont, folsavat külön, Q10-et, Magnéziumot,Vasat. Úgy érzem túlzásba estem. Nagyon türelmetlen vagyok,ezen kellene változtatnom,és adok még magunknak időt. Ez egy fogadalom,vagy mi :)
Kérdeztétek a dohányzást. Nekem a férjem cigizik,én sosem dohányoztam. Napi 8-10 szálat szív el. Most már egy hónapja az én unszolásomra csökkentette, már csak 2-3 szál, ha egész nap velem van,akkor egy sem. Engem ez nagyon zavart mindig is, de mostanra kb. úgy érzem, ő nem tesz meg mindent a babáért. Az,hogy próbál leszokni kicsit javít a helyzeten.
Józsa: Én nemrég rendeltem meg azt a síkosítót,ebben a ciklusban használjuk először. Amúgy is szoktunk néha használni,akkor miért ne legyen olyat,ami még segíthet is :)
Boldog Új Évet mindenkinek, és babák érkezését kívánom mindenkinek a jövő évben :D
erikasz
2018-12-31 10:42:54
Vica :Köszönöm !:)
Hogy hogy sehogy ......már 0,1 tizedet emelkedtél ,stagnálás megszűnt.. ilyenkor ugrálás jön !:)
GőVica34
2018-12-31 10:20:30
Sziasztok.
Erikasz szép görbe. Drukkolok.
Én igy... Sehogy...
erikasz
2018-12-31 10:15:28
Christi :Elhúztál a 36.5 -ről ?
erikasz
2018-12-31 09:47:24
Mimike :Szuper 36.8 szép ugrás ismét !:D
A lutelárisom az utobbi időben mintha meghosszabodott volna ez olyan 4 hónapja van !
Amugy mindig 10.11, 12 volt a leghosszabb !
Szerintem a C vitamint amit szedtem menszi elejétől 1000C + D3 +cink és csipkebogyó ez egyben 100 db van benne .
Józsa :Remélem be válik az új dolog !:D
Jozsa85
2018-12-31 09:14:16
Sziasztok!
Erikasz igazad lett, tényleg berakta a 10. napra.Ezt a honapot mérem mert akarom majd vinni a kivizsgálásra a hőgörbét.
Kivancsi leszek erre a cuccra..
mimike84
2018-12-31 08:08:25
Jo reggelt
Az idei utolsó mérés :)
Erikasz amig nem jön meg, bármi lehet, drukkolok!!!
Hány napos szokott lenni a luteálisod?
erikasz
2018-12-31 06:45:58
Anitacool :Köszönöm neked !:)
Én ma igy ...még most sem jött meg ...reménykedem !:)
Többiek ?
Anitacool
2018-12-30 21:06:47
Erikasz, köszönöm a jó kívánságot, viszont kívánom én is neked, hogy ez a ciklusod hozza meg a csodát! :-)
erikasz
2018-12-30 18:19:03
Christi :Most nő a progeszteron a szervezetben, holnap... lehet le fog esni és hirtelen 2 fokot emelkedni másnapra ...de ugy is lehet holnap 0,2 tizedet emelkedik hirtelen a stagnálás után és igy trifázisos is lehet !
Már 6 éve hőgörbét vezetem és ebből tanulgattam ..
Lion: Megyek a háziorvosomhoz beutalóért januárban, és mindketten csináltatunk teljes vérképet, pajzsmirigy hormonokkal kiegészítve. Én ezen kívül csináltatok egy cukorterhelést is. Tudom,hogy amire a háziorvos adhat beutalót, az nem inzulin követéses terhelés, de már ez is szolgál némi infóval. Amióta követlek titeket sok IR-es görbét láttam, és úgy tűnik nekem, hogy ezek a görbék eléggé ugrálósak. Az enyémek mindig olyan nyugodtak, szép emelkedés ovukor,majd sok stagnálás... Emiatt is bízom benne,hogy nincs IR a háttérben.
Azért is hagytam abba az inofolicot, mert kicsit úgy érzem,hogy túl korán ráparáztam a dolgokra. Még "csak" fél éve próbálkozunk a babával,de én már szedtem ezt, E-vitamint, D-t, szedem a femibiont, folsavat külön, Q10-et, Magnéziumot,Vasat. Úgy érzem túlzásba estem. Nagyon türelmetlen vagyok,ezen kellene változtatnom,és adok még magunknak időt. Ez egy fogadalom,vagy mi :)
Kérdeztétek a dohányzást. Nekem a férjem cigizik,én sosem dohányoztam. Napi 8-10 szálat szív el. Most már egy hónapja az én unszolásomra csökkentette, már csak 2-3 szál, ha egész nap velem van,akkor egy sem. Engem ez nagyon zavart mindig is, de mostanra kb. úgy érzem, ő nem tesz meg mindent a babáért. Az,hogy próbál leszokni kicsit javít a helyzeten.
Józsa: Én nemrég rendeltem meg azt a síkosítót,ebben a ciklusban használjuk először. Amúgy is szoktunk néha használni,akkor miért ne legyen olyat,ami még segíthet is :)
Boldog Új Évet mindenkinek, és babák érkezését kívánom mindenkinek a jövő évben :D