Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Lion86
2018-12-31 16:18:13

Lányok, a vitaminokkal kapcsolatban meg... Ha nem szedné az ember lánya, akkor meg azon agódhatna, hogy nem tesz meg mindent a gyermekáldásért. Igaz, rémisztő ez a sok sz.r, én is szedek 5 felét (inozitol+folsav, magnézium, halolaj kapszula, vas, D vitamin) és luteálisban C és E vitamint is. De betartva a mennyiségeket baj nem lehet belőle, kár ezen parázni, hogy hányféle vackot szedünk. Ezekkel csak jót tehetünk magunknak és a leendő babának is :)
Lion86
2018-12-31 16:08:06

Edit, nekem nagyon ugrálós, mikor nincs ovu, de szerintem ez egy egész normális görbe (azért ezt teszem be, mert itt szinte végig mértem), itt volt.
Lion86
2018-12-31 16:05:25

Sziasztok!
Köszönöm szépen a fiamnak szóló köszöntéseket :) Hihetetlen, hogy már 12 éves, nemrég ő is akkora, mint a kisebbik. Lassan már ő is 2 éves lesz.
Nashua, nagyon jó ötlet ez az újévi fogadalom, a mozgás hihetetlenül jót tesz a peteérés szempontjából is.

Andi, rajtam is ki voltak akadva, mikor először vesztettem el babát és még fél év múlva is állandóan sírtam emiatt. Én erre azt mondtam, majd én eldöntöm, mit érzek, meddig és mikor dolgozom fel. Nekik (szülők, pár) az a dolguk, hogy segítsenek és a b...atás nem segít. Erre többet nem piszkáltak, hogy mikor leszek már túl rajta.

Christi, legyen igaza a férjednek és 2019 legyen a legcsodálatosabb évetek :)

Vica, borzasztó ez a helyzet az apósoddal. De ez nem feltétlenül gátolja a teherbeesést, én az egyik legrosszabb élethelyzetben lettem terhes a kisfiammal. Szerintem inkább ez a gyakori vérezgetés és a mögötte álló ok lehet a ludas.

Anitacool, sajnálom, hogy végül leesett a hőd, a stagnálás azért reménykeltő volt (legalábbis én reméltem, hogy nem megy lejjebb).

Sziszi, sok sikert a lakásvásárláshoz :) Hogy állsz egyébként, megjött? Ha nem stresszel nagyon a dolog, akkor kezd újra a mérést. Én jobban szeretek azért néha ránézni, hogy tudjam volt - e már ovu.

Margaréta, mi lett veled azóta?

Jozsa, szép a görbéd, remélem beválik az új "cucc" :D

Erikasz, az simán lehet, hogy hosszabbodik a luteálisod, nem "eszi" az inzulin a progeszteront. Remélem nem is jön már meg neked úgy 9 hónapig :)

Mimike, szorítok, hogy most már fent maradjon a hőd :)

Edit, nekem a cukor 4,6/ 4,5/ 4,5 lett, ebből az égvilágon semmi nem látszik, pedig IR-em van. Sőt még az inzuliból is épphogy csak látszik, viszont durva PCOS tüneteim vannak/voltak, nem a szokásos szőr, túlsúly, hanem ritka ovuláció, csapongó hormonok. Ahány IR-es, annyiféle tünet. Anitacoolnak (remélem nem baj, hogy téged hozlak példaként) pl. rendszeresen van peteérése, gyönyörű görbével, de hosszú ciklusokkal. Nekem meg kb. minden 3. ciklus anovulációs és több mint 50-75 napos olyankor, ha van pé-m, akkor meg 28-34 napos. Természetesen nem akarom beléd beszélni, hogy na neked is biztos van, csak mindenképp érdemes ennek utánajárni. Az IR sorozatos vetélést is okozhat akár. Nem is értem, miért mondják, hogy 1 év után kell vizsgálódni. Ez nem ráparázás, mindenkinek meg kéne nézetni az alap dolgokat babaprojekt előtt, hogy ne akkor derüljön ki az PM betegség, IR, vérszegénység stb. mikor már ott a baba, vagy éppen hogy nem akar jönni hosszú ideje.

Zsuzsi, az előző görbédet is nézve, azért tette át, mert most is a 14.napon volt ovu. Akkor is lépcsősen emelkedett.

Kira, jobbulást kívánok!

Bocsi, ha valaki kimaradt, nehéz mindent észben tartani :D

Nálam nem sok érdekes van eddig, kíváncsi vagyok lesz-e most pé. Elvileg most egy anovus ciklus jönne az eddigi minta alapján, de hátha tényleg beállt most és marad 30 nap körül.
Dalma14
2018-12-31 15:52:23

Sziasztok!
Boldog Új Évet szeretnék mindenkinek kívánni! :)
Most még az elején vagyok, eddig így állok:
erikasz
2018-12-31 15:23:01

Kira :Sajnálom hogy beteg vagy :(..a gyömbér az nagyon jó !
erikasz
2018-12-31 15:21:11

Mindenkinek sikerekben gazdag Újévet kívánok!
Egyben vágyaitok teljesüljenek... mindenkinek a 2019 Újévben pozitív HCG tesztet !

Zsuzsi:Azért tette át a rendszer mert egy nagy magas érték van a többi alacsonyabb ,ha legalább 2 érték 36.7 lett volna vagy 36.6 akkor ott maradt volna !

Kira :köszönöm neked !:)
Nagyon szép a görbéd ...gyönyörű !:)
Próbáld meg elkezdeni legalább 750 C vitamin szedését, emeli a progiszintet sőt a PCO -t gyógyítja !
Kira84
2018-12-31 14:01:04

Üdv lányok.
Mindenkinek boldog új évet kívánok.
erikasz nagyon szép a görbéd, kívánom hogy pozi tesztel zárd az évet..
Én egy kisit megfáztam, fáj a torkom. remélem nem zavar be a hőmbe, nyomatom a gyömbéres teát.. :)
zsuzsi09
2018-12-31 13:22:38

sziasztok! mindenkinek nagyon boldog Új Évet, főleg egészséget és kitartást-
erikasz- ma sem mértem nagy értéket a rendszer mégis átrakta az ovut-én ezt már tényleg nem értem....neked szoritok, hogy sikerüljön és persze mindenkinek aki a ciklus végéhez közeledik
Nashua34
2018-12-31 12:51:42

Sziasztok, én ma így. Nem tudom maradjon-e a 35,8-as mérés tegnapnál, mert 3 óra alvás után mértem, visszaaludtam, rá 2 órára 36,3 volt. Így elég fura, ovu nem lehetett, sosem szokott ilyen korán, és a teszt is negatív volt aznap du. Biztos csak a kevés alvás.
Kérdés, volt már valakinek olyan, hogy menstruációkor sem múlt el a mell érzékenysége? Nekem most ilyen, nem annyira feszül mint ovu után, de azért érzem, ilyenkor már bőven el szokott múlni...
Erikasz, mimike, még mindig mennek a drukkok!
Edit: én ugyanígy kb a fél gyógyszertárat szedem vitaminokból, C, D, E, Magnézium+B6, folsav, cink, szelén. Majd a januárban megkérdem a dokit, mennyire viszem ezt így túlzásba. Nekem sajna multivitamin nem játszik, szinte mind olyan, hogy glutént tartalmaz/hat, vagy kb semmit sem érnek a mennyiségek, amik benne vannak.
Anitacool
2018-12-31 11:56:47

Edit nekem van IR-em, nem ugrálnak a görbéim, Erikasz megmondhatja, ritka kiegyensúlyozott szokott lenni. Viszont a cukorból nem is látszik az IR-em, mert pont hogy az inzulin korrigálja. Csináltass magánban, többre mész vele, ha biztosat akarsz tudni. Az enyém borzasztó enyhe IR, mégis akadályoz. Már bánom, hogy előbb nem jártam utána, pl fél év után, mert már több, mint 1,5 év telt el eredménytelenül. Ne várj :-)

Boldog, gyermekáldásban gazdag új évet kívánok csajok!
2019 a mi évünk lesz!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!