Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Christi
2018-12-29 07:51:21

Sziasztok lanyok!
Lion boldog szulinapot a kisfiadnak!
En egy honapja szedem az IR-re a felirt bogyokat, soha eletemben nem szedtem semmit, beteg sem voltam, most meg tobb tablettat szedek kb mint egy nagyszulo :))) jo, ezek vitaminok, taplalekkiegeszitok, csak a mennyiseg ijeszto.
Januarban megyek dietetikushoz, ahogy olvasom a neten erre a 160 gramm/nap szenhidrat dieta a megoldas, ettol tartok. Egyik naprol a masikra ilyen drasztikusan lecsokkenteni... nem tudom.
A fura az egeszben, hogy tunetmentes minden. Se a vashiany, se a d vitamin hiany, se az IR nem okoz egyaltalan semmit. Ha nem babatervezesben lennenk ki sem derult volna.

A ferjem szerint a paratlan evek mindig nagyon jok, bizzunk ebben, hogy 2019-ben mindenkinek valora valik az alma!
Andi198729
2018-12-28 22:49:03

Köszönöm Zsuzsi nagyon kedves vagy :) Jó ez a tudat, hogy nem vagyok egyedül, itt legalább tényleg kiírhatja magából az ember ami a szíve és a lelke mélyén van. A család nekem is unja már mindenki könnyen beszél, hogy majd lesz baba, csak ne görcsöljek rá, meg legyek túl ezen a tragédián, előre tekintsek. Bár ilyen könnyű lenne, mint ahogyan kimondom. Ez sokkal mélyebb, összetettebb dolog ami a lelkem mélyén dúl. Nagy szívfájdalmam, hogy a nővéremnek van egy csodaszép kisfia,lassan 1 éves lesz, de nem tudja értékelni, mert nem tervezett baba volt, még csak 10 hónapja voltak együtt a jelenlegi párjával. És ez mindig így szokott lenni sajnos, aki szeretne babát, meg házas, megvan mindene, ott nem jön össze, aki meg nem akar, annak rögtön összejön. Sokszor mondom neki, hogy neked az a nagy bajod, hogy van gyereked, ha tudnád hány ember vágyik rá, köztük én is, hogy legyen. Próbálom elterelni a gondolataimat, azért is vágtam bele hogy folytassam a tanulmányaimat, levelezőn csinálom munka mellett a jogot, + a zene is kikapcsol, hegedülök, és bőgőzöm. Jót tesz a pszichológus is, és a kineziológus, de azért csak eszembe jut ami történt, + még ez a sikertelenség is, hogy hiába próbálkozunk, kezdem úgy érezni, belefáradtam, hogy 2017-ben sikerült a baba, de el kellett veszítenünk, már lenne egy másfél éves gyerekünk... és most újrakezdeni az egészet, próbálkozás, megjön, csalódás... aztán újrapróbálkozás, reménykedés, majd megint csalódás ha megjön. Ezt eljátszani hónapokon keresztül, az ember egyre csak idegesebb lesz, aztán jön a feladás, biztos ti is nehezen élitek meg ezt úgy ahogyan én.
zsuzsi09
2018-12-28 22:03:17

andi198729- borzasztó ami veled tortént, ezt nagyon nehéz lehet feldolgozni, sot, lehet nem is lehet igazán. szorítok hogy mihamarabb sikeruljon. itt nyugodtan kiírhatod bánatod nagyon kedves emberkék vannak itt, akik segítenek. nem olyan rég csatlakoztam én is a csoporthoz. 34 éves vagyok és elso babát szeretnénk, már 2,5 éve, bár nem tudom csak elképzelni miken mentél keresztul, tudd hogy nem vagy egyedul
zsuzsi09
2018-12-28 21:56:06

erikasz - igen lehet igazad van, bevallom délután már vissza is tettem a homet, de aztán mégsem hagytam úgy. mégis engem a 36,5 érték zavar immár harmadik napja....megvárom még a reggeli homet. neked volt 37 és még az felett is, nekem sajnos nem :/ a barnázás este megint elo jott :/ ennyi napig nem tarthat a beágyazódás. de koszonom a biztatást elolvastam a blogot :) aranyos vagy
erikasz
2018-12-28 21:29:20

Nézd az enyém ugyan ugy leesett ,és megy felfelé ..lehet beágyazódás is !:)
erikasz
2018-12-28 21:26:32

Zsuzsi :Igy néz ki a görbéd ha visszateszed azt az egy értéket !:)
Andi198729
2018-12-28 21:09:08

Szia Nashua, köszönöm a kedves soraidat, és jó, hogy legalább egymás között megoszthatjuk ezt, amin keresztül megyünk. Pszichológushoz leginkább azért járok, mert másfél éve halt meg a kisbabánk, köldökzsinórcsavarodás miatt, egy makkegészséges baba, akit halva kellett megszülnöm a 31.héten. :( Azért vagyok teljesen kész lelkileg, ez történt 2017 júliusában, terhesség alatt lett egy miómám, azt 2017 decemberében szedték le laparoszkóppal, májustól lehetett próbálkozni, és azóta semmi, kb. egy hónapja derült ki az inzulinrezisztencia. Csak annyira rossz a csalódottság, azon gondolkodni, mi lehet a baj, mikor az ember mindent megtesz, együtt van, jó időben, és mégse jön össze.
Nashua34
2018-12-28 20:57:07

Szia Andi! Teljesen megértem az elkeseredésedet, én 3 hónapja bőgök minden menzesz első napján, és már 34 vagyok :( Fogalmam sincs mi lehet a baj, nekem "csak" lisztérzékenységem van, de tartom a diétát, elvileg azzal nem lehet gond. Viszont január végére bejelentkeztem nőgyógyászhoz, hátha van valami amiről nem tudok.A stresszoldás jó, azt hiszem nézegetek majd neten én is valami ilyesmit, mert a munkahelyem miatt elég sokat stresszelek. Ne add fel, menni fog, de ha mégis a lombik vagy az örökbefogadás lesz a megoldás, akkor nektek ez az utatok, ezt kell végig járni. Én drukkolok nagyon, ha gondolod privátban is szívesen beszélhetünk, hátha segít az is :) Nem mintha orvos lennék, de néha az is jó, ha kiírhatjuk magunkból a felgyülemlett rossz dolgokat.
Andi198729
2018-12-28 20:46:54

Sziasztok lányok, olvastam a soraitokat, amit előzőleg írtatok, sajnálom, hogy sokatoknak megjött, sajnos nekem is 26-án :( Én már sírógörcsöt kapok minden egyes mensikor, mert május óta próbálkozunk, és állandóan megjön, már elegem van, már egy hónapja szedem a merckformint, sport, diéta, -8 kg. És legutóbb kétnaponta együtt voltunk, pozi ovuteszt előtt is, és utána is, annyira bíztam benne, hogy talán összejött, erre megjött...mindig ez van. Egyszerűen nem értem, miért nem sikerül, rendben vagyok, az IR-em már kezelve van, ami eddig hátráltathatta.És persze minden egyes mensikor visszazuhanok a mélypontra, előtör belőlem az elvesztett gyermekem iránti mély gyász, egy újabb baba végre enyhítené a gyászunkat. Úgy látom, hiába járok pszichológushoz, nem sikerül feldolgoznom, per pillanatig jó, mikor csináljuk a stresszoldást, de mindig visszazuhanok. Az endokrinológus is könnyen beszél, hogy egyszer már természetes úton teherbe estem, akkor másodszorra is össze fog jönni. Hát mégsem úgy néz ki, hogy másodszorra is sikerülne. Én eldöntöttem, hogy ha májusig sem jön össze, akkor jelentkezünk lombikra. Nem fogom az időt húzni, hiszen egyre csak idegesebb leszek, meg azért csak 32 éves leszek már. Elsőkörben lombik, és legvégső esetben örökbefogadás.
erikasz
2018-12-28 18:49:41

Zsuzsi :Tedd vissza azt az egy hőt ..mivel az 5 emelkedett meg volt az ovu megtörtént ..sőt leesett mint az enyém a 6,7 napon és még te véreztél is és tojcsi nyák volt az beágyazódási leesés volt !

Találtam valamit olvasd el !

Babára várva...soha fel nem adni

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!