Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2018-12-30 11:10:29

Jozsa85 :Sajnos nem tudom.... mivel én soha nem használok ..de szerintem jó lehet... most olvastam róla !
Mért kérdezed ?
Mert van olyan, hogy allergiát okoznak az ilyen dolgok !
Olvastam Orvos válaszol rovatban ..hogy állandó égő viszkető érzés volt használatakor + a férjének is !
erikasz
2018-12-30 10:53:16

Zsuzsik: Végre a bűvös 36.5 át váltott emelkedettbe már csak felfelé !:D
Az ovu szerintem megvolt az 5 emelkedett meg van !
Te mit gondolsz ..megtörtént ?
Jozsa85
2018-12-30 09:40:19

Sziasztok!
Hasznalt mar vki kozuletek Conceice plus sikositot?Ez direkt sperma barat es velemenyekre lennek kivancsi.
zsuzsi09
2018-12-30 09:31:26

sziasztok - én ma így állok:
erikasz
2018-12-30 09:07:27

Vica :Igazán nagyon szépen indulsz !:D

Én ma igy: Megyek de lassan felfelé ....mellem majd leszakad alig tudok hozzáérni, mikor zuhanyzok és mosom rettenetes fájdalom ,méhnyak nagyon fent alig érem el ,derekam mint ha ketté szakadna reggel nagyon fáj ...tipikus menszi jel ..csak a méhnyak fent az furcsállom... ugy hogy megjönni még nem fog ..mert akkor leereszkedne a méhnyak...... ragacsos folyás van !
GőVica34
2018-12-30 06:58:59

Sziasztok..
Megint ez a stagnálás... Bárcsak a luteálisban lenne ilyen szép a hőm...
Margaréta88
2018-12-29 17:12:00

Erikasz: köszi, hát ez az, mivel nem mérek, nem tesztelek, nem tudom volt e ovu. Eddig mindig volt, legalabb ilyen problémam nem volt. Lehet újra mérek legalabb egy ciklust.
erikasz
2018-12-29 15:41:57

Margaréta : Ovuláció elmaradása
Az ovuláció elmaradása is okozhat gyenge vérzést- illetve annak elmaradását. Amennyiben csupán egyszeri alkalom, nincs ok az aggodalomra, ám ha gyakran fordul elő, úgy hormonális betegséget jelezhet. Az anovuláció oka lehet inzulinrezisztencia, PCOS, pajzsmirigyzavarok, magas androgén-, illetve prolaktinszint, melyet kezelni szükséges. Hogy valóban nincs ovuláció, arról a peteérés/tüszőrepedés ultrahangos nyomon követésével lehet megbizonyosodni- mondja a szakértő.
Terhesség
Bár a legtöbben úgy gondolják, hogy a terhesség első jele a menstruáció teljes elmaradása, ám nem ritka, amikor a túl kevés vérzés hívja fel rá a figyelmet. Ezt gyakran a beágyazódási vérzéssel azonosítják, mely közel azonos időpontra eshet a menstruáció megszokott idejével. Azonban az ekkor megjelenő vér az élénk piros szín helyett sötétebb, barnás árnyalatot vesz fel (viszont ez nem csak terhességet, hanem progeszteron hiányt is jelezhet!).
Christi
2018-12-29 15:35:11

Andi nekem meforalt irt fel a doki, amiket szednem kell meg: szelen, cink, krom, maltofer forte, c vitamin, d vitamin, femibion, myo izonitol, es folat kremmel kell kennem a kezem.
A dietat egyelore meg nem tudom elkepzelni. Naponta 5x egyek?! Orulok ha a 3 osszejon... de legalabb mar tudom miert hiztam :S
En szerencsere lelkileg jol birom, mikor megjon elso nap van hogy kicsordul a konnyem, hogy nem sikerult, de bizakodo vagyok. Most a karacsony picit nehezebb volt, parszor konnybe labadt a szemem, karacsonyra harman kellett volna lennunk de nem ugy alakult, majd jovo karacsnyra :)
Korulottem sorban szuletnek a picik, kb mindenki allapotos, fura egy erzes. Persze orulok nekik, de valahol meg elszomorodom...
zsuzsi09
2018-12-29 15:07:01

margaréta88 - nálam is hasonló a helyzet. a ciklusom 12.-tól barnás folyás aztán enyhe vérezgetés foleg reggel-rózsaszínu 3 napig, aztán egy nap semmi, aztán tegnap este megint barnázás.....én sem értem mi okozza, sose volt még nekem ilyen...melleim érzékenyebbek, de ennyi....telefonon beszéltem a doktornovel, annyit mondott ez normális, nem kell megijedni, de ha már a ciklus végén jársz akkor nem tudom miért lehet :/

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!