Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
GőVica34
2019-01-01 09:04:54

Christi én 3 műszak mellett mérek szoval minden héten más időpontban. Orvos nekem erre azt mondta, nincs olyan aki mindig ugyanakkor tudja mérni. És nem is ez számit a legjobban. Hanem hogy meglegyen a minimum 4 maximum 6 ora alvás! Nálam ez megvan. Én igy mérek. Hajnalban fél 4kor. Éjszakásban mikor felkelek délután. Délutánosban meg reggel6után.
Most igy állok..
mimike84
2019-01-01 08:28:10

Jo reggelt, ma igy... :) legalább nem lefele
Nashua34
2019-01-01 04:38:11

Christi, én ébresztőt állítok, aztán visszaalszom. Viszont kíváncsi lennék a kalkulátorra, elküldenéd a linket?
Christi
2019-01-01 02:12:14

Boldog uj evet mindenkinek!

Mit csinaltok, ha nem a megszokott idoben mertek pl hetvegen?
Ma 5:45 helyett 7:15-kor keltem es 37,1 volt a hőm. Beirtam abba a kalkulatorba az adatot aminek a linkjet egyszer Lion osztott meg, ahol beirom mikor szoktam merni, mikor mertem helyette es mennyit, majd kiszamolja mennyi lett volna, ha idoben merek. A 37,1-re 36,9-et szamolt, ezt az adatot vittem be.
Ti hogy oldjatok meg?
KittyCat
2018-12-31 23:00:35

Sziasztok! Én is bejelentkezek :)
Még a vàrakozás státuszában vagyunk, 22.-én és 23-án volt + az LH teszt, 14-16 nap szokott lenni a luteràlisom, úgyhogy 7. körül lesz/lenne esedékes a menszi.
Majd meglàtjuk, hogy mi lesz. Most tök jó, mert 26.-án kijöttünk nővéremékhez és 3.-án megyünk haza, így tök jól telik az idő, mert babàzunk.
Mindnekinek Babàkban gazdag Boldog Új Évet kívánok!
Nashua34
2018-12-31 18:36:17

Mindenkinek nagyon boldog új évet kívánok, sok pihenéssel, pozitív tesztekkel!☺️
melyna
2018-12-31 17:57:11

Mindenkinek + tesztekben gazdag új évet kívánok!!!! :*
Csatolom a terhes görbémet hátha szerencsét hoz :)
GőVica34
2018-12-31 17:53:56

Lion bárcsak nálam is igy lenne.Most nem foglalkozom semmivel,esténként iszogatunk párommal 1-1 kis jéger..Nem sokat.Nem szedek most semmit, és most azt vettem észre, hogy a hajam is kevésbé hullik.. Jókat aludtam ebben a 2hétben hogy nem kellett a munkával sem foglalkozni. De megfogadtam jövöre sokkal nyugodtabb leszek, és igyekszem nem stresszelni magam, főleg nem itthon... Remélem mindnyájunknak sikeres lesz ez az új év és meg hozza a várva várt gyümölcsét! BUÉK mindenkinek!
mimike84
2018-12-31 17:24:32

Babákban gazdag, boldog új évet kívánok mindenkinek :))
Lion86
2018-12-31 16:31:32

És végül, miután teljesen elárasztottam a fórumot a hozzászólásaimmal :D

"Szilveszterkor lépjük át az új év küszöbét, s az elmúlás szomorúságán átragyog az újrakezdés mosolya." (Pilinszky János)

Hát akkor kezdjük az új évet új lendületettel. Mindannyiunknak szomorú volt kisebb nagyobb mértékben ez az év, akik most nem jártak sikerrel. Kívánom, hogy az új esztendőben egy új élet kezdete varázsoljon mosolyt az arcunkra! :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!