Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Üdv lányok.
Tegnap 37,1 mértem , ma 36,4 de a rendszer teljesen más értéket rakott be..
Hát hogy ebből mi lesz,majd kiderül..
mimike84
2019-01-03 07:20:05
Jo reggelt
Hát nem ment feljebb, tuti meg fog jönni ma-holnap...
Csináltam azért egy tesztet (10-es) persze negativ... :(
Mondjuk az pozitiv hogy nem őrülök meg a pms-től, illetve ez a 13. luti nap, ilyrn se volt még :) biztos a closti meg a premens okozza
erikasz
2019-01-03 06:38:55
Kira :Jobbulást kívánok neked !
erikasz
2019-01-03 06:11:18
Jozsa :Be vagyok időzitve ...ha kell ..ha nem ébredek 4 órakor ..és otomatikusan mérek !
erikasz
2019-01-03 06:08:36
Józsa :Ez ösztrogén löket DPO 5 napja ...nem progihiány ...holnap magasabb lesz mint a többi érték + megvan a 0,5 tized emelkedett a 36.2 -től 36.7 ig ez nagyon szép ...másnak nincs ilyen magas !:D
Én is mértem :)
Jozsa85
2019-01-03 05:56:49
Kira!
A pe-nek nem fog bekavarni, csak te nem fogod most latni.Nekem is volt ilyen es nem volt problema az ovuval.Jobbulast!
Most viszont arra gyanakszom hogy megint keves lesz a progim.
Kira84
2019-01-02 22:20:25
Hát lányok nem tudom van e értelme a mérésnek. Délutànra sikeresen belàzasodtam.iszom a teát és a wich forró italt.remélem nem kavar be nagyon a pénél. :(
Sziszi259
2019-01-02 21:48:39
Sziasztok!
Boldog, pozitív tesztekben gazdag újévet kívánok Mindenkinek! :)
Lion koszonom! :) még nem jött meg. Ha az átlagot nézem, akkor elvileg a 12.napon volt ovum, de ugye ez nem biztos, néztem a nyakot, de elfelejtettem felírni... :/ szóval akkor most kell majd megjönnie. A grafikon szombatra jelzi, az átlag alapján. De eddig mindig tevedett,mert a 16.napra rakja az ovut. Volt ilyen is, de elég ritkán.
Nem tudom, hogy merjek.e. Szerintem merek ovuig,aztán leteszem.
Edit90
2019-01-02 21:38:10
Sziasztok!
Én a munkába járós napokon órára kelek, akkor mérek. A szabadnapjaimon is állítok órát, de ha tovább aludtam, néha ránéztem később, hogy mennyit emelkedik a hő.Azt figyeltem meg, hogy 1-2óra elteltével tényleg 0,1-et emelkedik,de később már nem megy tovább.Én emiatt mindig visszaszámolok, ha mégis úgy alakul, hogy máskor mérek, mint szoktam.
Anitacool,Lion:Köszönöm a soraitokat. A családom szerint teljesen rá vagyok pörögve a baba témára, és kicsit hagynom kellene még magunknak időt, és csak később menni vizsgálatokra. Telebeszélték a fejemet, pedig én menni akartam 3 pontos cukorterhelésre,és pajzsmirigy hormon laborra. Gondoltam legyen nekik is igazuk, nem megyek magánba, hanem a háziorvosi beutalóval a 2 pontosra. De igazatok van, hogy az nem adna elég infót. Most megfáztam kicsit, fáj a torkom, alig van hangom, így a héten már tuti nem megyek,de megpróbálok bejelentkezni jövőhét szerdára a synlab-ba.
Erikasz:Nagyon sajnálom,hogy megjött :( Tényleg nem fogsz mérni?
Ma kezdtem ennek a ciklusnak a mérését. Ezt most folytatom ovuig.
GőVica34
2019-01-02 20:36:01
De tegnap még semmiféle folyásom nem volt... És szerintem igy bennt sem nagyon maradtak... Mert elég sok kifolyt utána egyből.. Ami nem igen szokott..
Bocsi ez undi volt most...
Tegnap 37,1 mértem , ma 36,4 de a rendszer teljesen más értéket rakott be..
Hát hogy ebből mi lesz,majd kiderül..