Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2019-01-04 06:43:05

Én ma igy :
Most nem lefelé megy a hőm menszi után ..hanem felfelé ...szurkál a jobb oldalt a petefészkem tegnap óta ...én arra gondoltam a menszeszem miatt... még van néha... pecsételek ..de már ez nem olyan menszi be sem írom !
A hőm mást mutat mint kéne.... csak nem menszesz alatt volt ovu megint, mint egyszer ...a holnapi hőmre nagyon kíváncsi vagyok !
erikasz
2019-01-04 06:17:14

Jozsa :Azért teszi a ciklus 12 napjára a másik, mert a ciklus 5 napján magasat mértél a többinél ,és a 11 ,12 nap stagnálás volt ,ajánlom vedd ki a ciklus 5 napján mért értéket !
Nem is lehetett akkor az ovu.... mert az 0,4 emelkedett meg volt !:D

Vica :Ne ijedj meg... ovu előtt igy szokott... megemelkedik és zuhan és stagnál !
Jozsa85
2019-01-04 05:43:32

Sziasztok!
Egy masik oldalon is vezezem a homet es ott 12.re teszi az ovut..Akkor most hogy is van ez?
GőVica34
2019-01-04 04:35:59

Jóreggelt.
Azt hittem feljebb meg erre leesett megint...
Nem értem.. Anno a Clostyltol nem volt ilyen...
GőVica34
2019-01-03 18:25:49

Sziasztok.
Holnapi mérésemre nagyon kiváncsi vagyok..
Kiváncsi vagyok a Clostylbegit mit hoz ki belőlem..
Nashua34
2019-01-03 17:57:31

Azon az egy napon agyaltam is, mert 3 órát aludtam csak, kicsit később ha jól emlékszem 36,3-at mértem. Kiveszem inkább, az a biztos, köszi :)
erikasz
2019-01-03 17:47:34

Nashua34 :Nem ugrálós a görbéd egyáltalán a 35.8 vedd ki mert ez nem jó érték a többihez képest és meglátod !:)
Szerintem nem jól mértél ... álmodtál vagy nagyon stresszes napod volt !
Most lesz ovu ..megy a hőd lefelé folyamatosan ..!
Nashua34
2019-01-03 16:57:43

Zsuzsi, azért ez nagyon szépnek látszik, és a hőemelkedés sem rossz, ha amúgy nem fáztál meg, nagyon drukkolok!
Kira, a te görbédet nem értem, hol a 37,1? Vagy azt végül kivetted?
Mimike: még azért ne add fel, hátha :)
Andi: teljesen megértem az elkeseredésed, az én családom ugyanezekkel nyaggat, hogy ne foglalkozzak semmivel, ne mérjek, túlságosan rástresszelek... majd ma anyukám azért megkérdezte, tudom-e hogy szex után ne menjek ki azonnal pisilni, várni kell?!
Néha azt gondolom hogy dedósnak néz, és sehogy máshogy nem érezhetek, csak úgy, mint ő. Persze tudom, hogy jót akar, csak nem jól csinálja. Hálisten a férjem partner mindenben, már csak a cigiről kell leszoktatnom :)
Az én görbém eddig elég hullámzó, nem szokott ennyire
zsuzsi09
2019-01-03 16:40:02

sziasztok!
erikasz- igen trifázisos görbének néz ki, de múlt hónapi kisértetiesen hasonló volt a closti miatt, még se lett sikeres ... + most már 3 este észrevettem, hogy hőemelkedésem van, nem sok 37,1 - 37,3 közötti - akkor mérem amikor már nyugodtan fekszem jó ideje a tv előtt, fura, eddig nem vettem észre, ebben a hónapban annyira nem stresszelem magam lesz ahogy lesz....
Andi198729
2019-01-03 15:34:43

Sziasztok, most olvastam vissza, amiket írtatok, Anitacool a te hozzászólásodra reagálnék, teljesen igazad van, a fájdalom sosem fog elmúlni, enyhülne, ha végre újra beköszöntene a szivárvány babánk, de egyelőre várat magára. Meg lehet kérdezni, persze ha csak nem tépek fel ezzel sebeket, hogy a te ikreid miért lettek angyalkák? A fiad utánuk született? Amikor ő fogant, figyelted az együttléteket, ovuhoz igazítva? Hogyan emlékszel erre? Nekem is mondják a családban, hogy ne számolgassak, de valahogy muszáj, hogy tudjam mikor van ovum, mert volt már olyan hónap, hogy nem számoltam, nem ovuteszteztem, és elkerültük az ovut, pl. hamarabb volt, mint amikorra számítottam. De ez sem ér semmit, mert pl .legutóbb is 2 naponta voltunk együtt, ciklus 8.napjától a 16-ig, az ovu napja is benne volt, ugyanis mértem, és ovuteszteztem, de persze menzesz lett a vége, sajnos. Én is adok még esélyt a merckforminnak, májusig várok, aztán ha addig se semmi, szerintem jelentkezünk lombikra, nem akarok az időt húzni, és egyre csak idegesebb vagyok, hogy már 7. hónapja nem sikerül. Elegem van a menzeszből, hogy állandóan megjön, mikor jó időben vagyunk együtt

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!