Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok.
Nálam ma nagy esés volt es megjelent a folyás is..
Erikasz nagyon sajnálom!
mimike84
2019-01-02 07:14:20
Jo reggelt
Ma igy, szerintem ez mar csak lefele fog menni :(
Lion86
2019-01-01 19:48:10
Erikasz, nagyon sajnálom, hogy megjött. Nem lesz furcsa, ha nem mérsz majd?
Lion86
2019-01-01 19:41:04
Sziasztok!
Régebben mindig azt mondták a többiek, hogy ugyanabban az időben kell mérni, meg hogy 6 óra után minden órában 1 tizedet emelkedik a hő, de én már hónapok óta nem ugyanabban az időben mértem, csak annyi, hogy közvetlen ébredés után, legalább 4 óra alvás után és nem vettem észre, hogy lenne különbség. Ez a kalkulátoros dolog annak jó, aki mindig pontosan ugyanabban az időben fekszik és kel.
Jozsa85
2019-01-01 17:15:32
Sziasztok!
Vegig neztem a gorbeket es mindenkinek kb. 0.3 tizedet emelkedik a hoje ovukor.Erdekes..Pedig azt hittem hogy az keves es csak en produkalom.
Ez most feldobta a napomat.
Erikasz te vagy aki itt mindent tud,nem szabad feladni.
Az uj evvel ugy erzem uj remenyt kaptam.Fantasztikus!
GőVica34
2019-01-01 13:23:07
Szerintem ez a kalkulátoros számolgatás hülyeség. Én mindig azt irom be amit épp akkor mérek amikor felkelek. 2018as évben rengeteg dokinál megfordultam. Senki sem mondta hogy alap feltétel az egyidőben való mérés. És a görbéimen is mindig kirajzolodott hogy volt e avagy sem ovu.
Szerintem ez a kalkulátoros dolog csak még jobban összekuszálja a dolgokat.
Christi
2019-01-01 13:18:51
Nashua en nem akarok ebresztrore kelni hetvegen, eppen eleg hetfotol pentekig. Lehet akkor ki fogom hagyni azokat a napokat majd a jovoben.
Christi
2019-01-01 13:16:25
Ha vegulis ebredesi ho kell akkor visszatettem a tegnapi erteket meg a mait is. Vegulis en igazabol arra hasznalom, hogy lassam minden honapban az ovut.
Itt a kalkulator:
https://whenmybaby.com/basalbodytemperature.php
Nekem a mai 37,0-re 36,5-ot kalkulalt, ami nagyon keves lett volna
Margaréta88
2019-01-01 13:03:16
Sziasztok!
Én is kívánok mindenkinek boldog, babákban gazdag új évet! :)
Nekem végülis szombat este rendesen megjött, tegnap estére el is múlt. Kíváncsian várom 7.-ét, meglátjuk a férjem eredményei milyenek lesznek, utána elválik, merre tovább.
erikasz
2019-01-01 12:30:24
Boldog Újévet mindenkinek és pozitív tesztet a 2019 évben ....vágyaitok teljesüljön !
Nekem megjött reggelre ,hőm leesett 36.6 ra ....sajnos !:(
Én, be is fejeztem a mérést, bele fáradtam, de olvaslak majd titeket !
Amiben tudok segítek !!:)
Melyna :Milyen szép a görbéd ...vigyázzon rátok az Úr !
Nálam ma nagy esés volt es megjelent a folyás is..
Erikasz nagyon sajnálom!