Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
GőVica34
2019-01-04 19:45:41

Zsuzsi nagyon szép a görbéd!
Én most nagyon szenvedek.. Feszít, szúrkál a hasam alja... Nagyon! A folyásom is erős..
Plusz nagy wc sem megy...ezek össze függhetnek?
Remélem a closti jól össze hozta a dolgokat!
mimike84
2019-01-04 19:35:47

Hu Zsuzsi de szép a görbéd :) drukkolok
zsuzsi09
2019-01-04 18:42:35

sziasztok!
nálam a helyzet változatlan:
Edit90
2019-01-04 18:14:40

Sziasztok!
Ez a mai mèrèsem. Nem tudom mi történik,hogy ovu közeleg,vagy mitől lett ilyen alacsony a mai?!. A napokban kiderül:)
Mimike nagyon szurkolok,hogy baba legyen. Nem mindenkinek mutatja ki előre a teszt csak ha már kèsik!
Erikasz úgy örülök,hogy maradsz köztünk,ès tovább mèrsz:)
Andi198729
2019-01-04 15:02:08

Igen, Nashua34, a család mindig olyan könnyen beszél, egyrészt hogy legyek túl rajta, ami történt, másfelől ne méregessek, csak nem akarok lemaradni róla, májusig hagytam magunknak időt, és megpróbálom a folyamatos együttlétet, akkor legalább látom, hogy folyamatosan próbálkozunk, és mégse, akkor jöhet a lombik, volt olyan, hogy a férjemmel havonta csak egyszer voltunk együtt, az bőven kevés, mert ha pont nem jó az időzítés, akkor persze hogy nem sikerül. Biztosan sikerülni fog leszoktatni a férjedet a cigiről, az én férjem is nagy bagós volt, aztán letette, addig rágtam a fülét, mert bizony nem tesz jót a spermáknak, már csak nekem kellene lerakni... Mindig elhatározom, de aztán amikor megjön, ideges leszek, és akkor elő a cigi. Mondta az orvos, hogy fokozatosan tegyem le, még 1-2 szál belefér, most bőven elég lemondással jár az IR diéta.
mimike84
2019-01-04 14:28:56

Hát Erikasz a próféta szóljon belőled, nagyon nagyon bízom benne és nem adtam fel :)
erikasz
2019-01-04 14:16:05

Nashua34 :Neked 36.3 -nál mikor stagnál érik a pete utána jön az LH csúcs megemelkedik és zuhan most már fogod tudni !

Mimike :A stagnálás nagyon jó ,és a 36.5 hő nem kevés lutelárisban még megindulhat felfelé biz benne !
A teszt lehet még nem mutat semmit ,mert lehet a petekitörés a 36.4 nél volt akkor még a 13 DPON vagy, nekem sem mutatott semmit ilyenkor !
Az átlag hőd 36.3 .36.2 a lutelárisban csak négy alkalommal volt 36.8 többi érték 36.6,36.7 .36.5 hidd el nem kevés !

Jozsa :Ez természetes egész munkaidő alatt úgy szurkál a petefészkem bal oldalt még a lábamból az erő is kiment a mellem még mindig fáj az elmúlt ciklus óta ezt fúrcsáltam ....hiába jött meg... nem csillapodott a fájás mint máskor !

Jozsa85
2019-01-04 12:54:22

Olyan furan erzem magam.Gorcsolget a petefeszkem, de nem folyamatosan.Ez normalis?Meg puffadok nagyon.Derekam is faj de a cicimnek semmi baja.
Rossz ulni a munkahelyen, inkabb allnek..
Tuti bebeszelem..Bekapok egy magneziumot.
Tiszta dili..
Nashua34
2019-01-04 10:59:30

Sziasztok, javítottam a görbét ahogy erikasz javasolta. Így már nem hullámzik annyira, viszont ma még alacsonyabbat mértem mint tegnap. Tegnap esti LH teszt határeseten pozitív volt, csak egy hajszállal volt világosabb a második csík, de azt gondolom, ma vagy holnap van az ovu napja mert tegnap előtt még híre sem volt a második csíknak. Valaki használt már esetleg palástfű teát? Mikor kezdjem inni? Elég ha már biztosan tudom, hogy megvolt az ovuláció? Vagy ennyire nem lényeges pontosan?
Mimike: lehet hogy tényleg mutatnia kellene már a tesztnek, ezek az utolsó napok nagyon idegőrlőek... De azért még drukkolok, aztán ha mégsem, akkor kívánom hogy a vérvétel is előrébb vigyen :)
mimike84
2019-01-04 07:59:48

Sziasztok
Ma igy... továbbra sem jött meg, hol azt érzem hogy megfog, hol meg semmit, de ha baba lenne akkor már mutatnia kéne a tesztnek, ami ma is negativ volt, többet nem tesztelek, felesleges szerintem. A hőm túl alacsony ahhoz hogy itt bármi is legyen... :((
Tegnap felhívtam a dokim, azt mondta várjuk, ha megjön akkor folytatom a clostit ahogy ebben a ciklisban, és majd jelentkezzek nála egy 21 napi vérvételre meg megnéz uh-on is. Szóval jó lenne ha történne valami....

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!