Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Nashua34
2019-01-05 09:03:10

Én ma így. Szerintem holnap magasabbat mérek, és akkor beteszi az ovut. Remélem jól idozítettünk, nagyon izgulok☺️
erikasz
2019-01-05 08:43:26

Jozsa :De szép ösztrogén löket ..
Jozsa85
2019-01-05 08:29:28

En igy.Varunk..
GőVica34
2019-01-05 08:19:01

Sziasztok.
Én ma igy... Most nagyon izgulok mi lesz..
erikasz
2019-01-05 08:18:03

Edit : Köszönöm aranyos vagy !:D
Nem tudom ...mikor tudom letenni a hőmérőt !:)
A hőd 0,2 tized zuhanással előtte stagnálás ovu jele !

Lion :Hogy vagy drága ...mérsz egyáltalán ?
Nem tudom abba hagyni ....te tudtad !
Már hatodik éve mérek ...csúcs !
erikasz
2019-01-05 08:09:56

Mimike ,Zsuzsi most értek izgulok ...drukkolok ,hogy ez a ciklus meghozza nektek a csodát !!
erikasz
2019-01-05 07:44:08

Jó reggelt !:)
Megindultam lefelé ...hála
de a méhnyak nem megy lefelé, még mindig magas , lágy és nyitva van ..... még pecsét is van néha .
Ha valaki megakarja nézni a ciklus lefolyását és méhnyak állását és a nyákot megnézheti ....de ...gusztustalan véres fotók .
Az egyes képre kattintva, mindent láttok, basális hőt és a méhnyak állását és a nyákot !

http://beautifulcervix.com/cervix-photo-galleries/
Nashua34
2019-01-04 21:11:09

Sziasztok!
Andi: nálam is megvan még a napi 1-2 szál, próbálom mondogatni magamnak, hogy ovu után már ne legyen, biztosan jót tenne a beágyazódásnak :) Aztán ember tervez... Ki tudja én is mikor leszek idegbeteg a munka miatt. Koncentrálj most tényleg a diétára, tudom hogy milyen nehéz az átállás, amikor lisztérzékeny lettem, elég sokáig keseregtem és szenvedtem miatta.
Kira: Biztos változik, de azért most sem rossz :) és pontosabb is lesz így, hogy a hőemelkedés is elmúlt. Nekem szerintem csak azért volt furcsa, mert rögtök a mensi után van a termékeny időszak, de hát nem vagyunk egyformák :)
Zsuzsi, Mimike, nagyon drukkolok nektek!
Kira84
2019-01-04 20:46:10

Szia Nashua34
Nem vetem ki a 37,1, a rendszer vette ki mért adatnak, 36,55 rakta,elég kaotikus a görbém magam sem értem.
A megfázás már nem kavar be hőemelkedésem sincs,a mai mérés miatt is kivett 1 napot a mensitől.de úgy is változik majd még ez.
zsuzsi09
2019-01-04 19:52:04

mimike84- vica : köszönöm, aranyosak vagytok. Múlt hónapban is ilyen volt én csak attól félek nehogy ugyanúgy járjak. semmi tünet nincs a hőemelkedésen kivül, már most 5 napja este, megfázva nem vagyok.
Szoritok nektek csajok kitartááááás :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!