Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2019-01-05 18:49:55

Kira :Nekem nem fura a görbéd ... enyém is ilyen volt a lutelárisban már két ciklusban leesett, aztán vissza mászott !
erikasz
2019-01-05 18:44:58

Mimike :Rettenetesen sajnálom !:(
Nem is szabad feladni !
Új hónap új esély ...
A gyógyszerben hinni kell .. az agy eldönt mindent .
mimike84
2019-01-05 18:04:44

Hát lányok, megjött, méghozzá elég brutálisan...
Holnspltól megint closti 5 napig aztán reménykedünk :)
Fel nem adom az tuti!!!!
Zsuzsi neked drukkolok, nagyon esélyes vagy a görbe alapján :))
Jozsa85
2019-01-05 17:33:04

Erikasz!
Teljes igazad van.Szerintem a magnezium hiany beszel belolem.Ugyanis reggel elgurult a gyogyszerem,konkretan elgurult!
zsuzsi09
2019-01-05 17:21:15

köszönöm szépen mindenkinek a biztatást, aranyosak vagytok....ez a vége a legrosszabb a bizonytalanság. a sok megválaszolatlan kérdés - sikerült? vagy még se? csak closti játszik velem a múlt hónapból? mitől lehet a hőemelkedés? és semmi tünet, ez jó vagy nem??? achhhhh .....
Kira84
2019-01-05 17:01:29

Sziasztok..
erikasz jó sokáig fent volt a hőd,.De legalább már elindúlt lefelé..
Hát az enyém megint fura..
GőVica34
2019-01-05 15:47:48

Zsuzsi nagyon drukkolok! Nagyon szép igéretes görbéd van eddig!
erikasz
2019-01-05 15:45:06

Jozsa :Minden szervezet más ..mindenki másképp működik ..nincs egyforma ember ..még a kezünk sem egyforma !:D
erikasz
2019-01-05 15:42:58

Lion :Ne érezd úgy ..hogy nem reped meg ...vannak meglepetések !
Nekem is eddig magasan volt 3 napig..ovu fájdalom szurkált... hő felment ..de most leesett a hőm és a méhnyak is most leereszkedett és kemény !
Nekem sem volt ilyen ..menszeszkor nem lent kéne lenni ?
Neked meg kezd helyre állni a szervezetedben valami fontos ... mert a ragadós nekem sem volt soha !
4 ciklus óta van ..és állítólag azt mondjátok szép a görbém .
Most neked is ilyen szép lesz !
Lion86
2019-01-05 14:46:09

Erikasz, szerintem most csak kínlódik a szervezetem, tegnap átlátszó nyúlós nyák volt, tegnapelőtt és ma meg ragacsos. A méhnyak meg abszolút összevissza, reggel magasan, közepes kemény és zárt, délután meg középen, kemény és nyitott. Nagyon fura dolgok történnek. Ragacsos nyákom se volt még sose. És bal oldalt szúrt kicsit, de az sem volt jelentős, de valahogy úgy érzem most nem fog megrepedni, akkor sem, ha van érett tüsző.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!