Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65814 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Andi198729
2021-09-02 08:41:14

Drága Natus, köszönöm hogy visszajelöltél, bíztam benne hogy tudod majd ki vagyok :) örülök hogy jól vagytok, és minden rendben veletek. Nekem is hatalmas a pocak, a kislányom már 2194 gramm, jövő héten lépek a 35.hétbe. nekem is programozott császármetszés lesz, a 39.héten, október elején, mert Noémi medencevégű fekvésű, nem valószínű hogy befordul, de nem is szeretném, mert az előző babánknak is befordulásnál tekeredett rá a köldökzsinór. Én úgy vagyok vele hogy inkàbb vágjanak, majd felépülök, csak a babám élve és egészségesen megszülessen. Jövő héttől ctg- re kell járnom. Az orvosom engem is elkeserített ezzel az új törvénnyel, ami nemcsak hogy felháborító, de értelmetlen is. Most én is aggódhatok, hogy vajon kihez kerülök, ki fog császározni. Az orvosom próbálja majd úgy kisakkozni, hogy ő legyen. De még így sem tuti, mert ha még ő is lesz, nem biztos hogy ő végezheti, legfeljebb csak asszisztál.
Natus
2021-09-01 21:35:09

Andi:
Én is terveztem neked írni mert sokszor voltál eszemben. de annyi minden összejött most.
Vissza is igazoltalak :-)
Lekötött nagyon hogy készültünk a nagyfiammal az oviba. Ma volt az első napja... Én sokkal rosszabbul fogadtam mint ő, hála az égnek.
Pocak jól van. Nagyon vártam már ezt a kellemes időjárást, mert a melegtől elég rosszul voltam, nem is sokat voltunk odakint napközben.
Csütörtökön voltunk uh-on, mérete a terminusnak megfelelően alakul,650gr.
Kicsit elkeserített a nőgyógyász hogy nem lehet ott a szülésnél, ráadásul császármetszés lesz.
Holnap kezdem a 26.hetet. Már az alvás sem az igazi, mert folyton fáj valahol. Egy kisebb sétától is már keményedik a hasam, úgyhogy a mozgás most ennél a terhességnél kimarad. Pedig az előzőnél még a szülés napján is tornáztam és IR miatt is jó lenne, de nem megy sajnos.
Hasam is lassan akkora mint amekkora az előző szülés napján volt. Tényleg igaz hogy minden terhesség más.
Te hogy vagy Andi? Mindjárt itt van október. :-)
Npalmer
2021-09-01 10:41:38

Betti, ma megjött : ) a rendszer szerint 15 nap telt el az ovu óta, de lehet hogy egy nappal később volt. Hőmet most nem mértem, mert tegnap műtöttek és káosz volt az elmúlt pár nap.
Andi198729
2021-08-31 16:51:31

Natus, Roxi, veletek miújság van? Rég hallottam felőletek, remélem minden rendben van veletek. Natus, bejelölhetlek Facebook- on, emlékszem írtad itt a fórumon valakinek milyen néven vagy fönn. Én még csak most tértem vissza sajàt névvel a face- re.
FBetti
2021-08-31 11:15:59

Terhes ugyebár azt mondtad, hogy nem lehetsz, mert védekeztetek.
A hőd fent van még vagy már elkezdett esni? Nekem is volt olyan, hogy ovuhoz képest késett két napot. Biztosan meg fog jönni, emiatt ne aggódj, ha volt ovu, akkor nem fog elmaradni a menzesz.
Npalmer
2021-08-31 06:12:47

Nekem ma 15 napja volt ovum és még nem jött meg, pedig azt hittem, ha volt ovu biztos megjön és most biztos volt ovu. Pattanások pedig utalnak ra, de semmi : (
FBetti
2021-08-31 05:59:25

Általában 13-14. napon szokott lenni ovulációm (most szerintem 15. napon volt) és 25-27 napos ciklusaim voltak többnyire, de voltak sajnos rövidebb ciklusok is, 21-24 napos. De volt már 28-30 napos ciklusom is. Tegnap megjött, szerdán vérvétel.
Npalmer
2021-08-30 18:53:38

Szorítok Betti, szép a görbéd még mindig : D mindig hosszabb 14 napnál a luteálisod?
FBetti
2021-08-30 09:52:43

Sziasztok!
Dorottya, a méhpempőről sok jót olvastam, szerintem egyik sem üti egymást, szedheted együtt, én viszont nem kapszulásat szednék, hanem tiszta méhpempőt.
Lányok, a mostani ciklusom a legszebb, az eddig mértekből, és hosszra sem rövid, bízom benne, hogy ez azt jelenti, hogy javulnak az értékeim, most már elkezdett esni a hőm, úgyhogy gondolom hamarosan megjön és megyek megint vérvételre. Nagyon kíváncsi vagyok az eredményre. A ciklus elején még elég rossz volt az FSH-m (33).
Dorottya88
2021-08-27 10:02:13

Npalmer, köszönöm:-)
Én a kapszulában gondolkodom, mert alapból a mézet sem bírom, szóval gondot okoz ez nekem. De akkor mehet nekem is. Én ezeken kívül D vitamint, C vitamint, E vitamint, Omega 3-at, B komplexet, Multivitamint, Calmagd-t szedek. Nem feltétlenül termékenység miatt, azelőtt is szedtem. Hála istennek, ezzel elkerülhető a gyógyszerezés.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!