Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65814 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Én pont ezt a három dolgot szedem (+ C + D vitamint). A barátcserjét és az Inofolicot is az endokrinológusom ajánlotta egyszerre, szóval ez a kettő biztos nem üti egymást, a méhpempő meg nem ütheti szerintem :) Az ízét meg lehet szokni, de első alkalommal meglepően rossz lesz. Én reggel eszem belőle egyből felkelés után egy grammot, amit kb. 1 percig a nyelvem alatt tartok és utána nyelem le egy kevés vízzel, ezután fél órán keresztül nem eszem és iszom. Az inofolicot ehhez képest 9-10 körül iszom egyet, valamint 3-4 körül még egyet, hogy étkezéstől független legyen. A barátcserjét pedig lefekvés előtt. Az infolicot + méhpempőt ebben a hónapban kezdem el szedni, szóval sok tapasztalatom nincs, de nagyon szépen alakul a görbém, szépen látszik az ovu és fel is ment egészen 36,9-ig a hőm. Közben már arra is rájöttem, hogy a letrox kavart be a ciklusomba és amiatt maradt ki egy vérzés és ovu.
Dorottya88
2021-08-27 09:35:02
Csajok, mi a véleményetek a méhpempőről? Szedhetem együtt az Inofolic-kal? Plusz barátcserjét?
FBetti
2021-08-25 12:19:35
Köszönöm, mindent a babáért ugyebár. Nekem a pajzsmirigy rendben. Cink-szelén kapszulát is szedek.
Szerintem jókor voltunk együtt, még akartam egy ráerősítést két nap múlva, de nem jött össze. Mindenesetre nem fűzök sok reményt ehhez a ciklushoz, tekintve, hogy a ciklus elején elég rossz volt az FSH-m.
Npalmer
2021-08-25 11:34:08
Nagyon tiszteletreméltó, hogy ennyi mindent megteszel. Nekem is hullik a hajam sajnos, de mióta kezelve van a pajzsmirigyem, már nem olyan vészes. A szelén hiányt szokták még okolni. Szerintem nagyon szép a görbéd, sikerült jó időben együtt lennetek?
FBetti
2021-08-25 10:18:07
Ovum szerintem nem akkor volt, amikorra a rendszer behúzta, ovulációs fájdalom és nyák a 14. napon volt.
Annyi problémám van, hogy az utóbbi időben erősen hullik a hajam. Nem tudom, pontosan mi az oka.
FBetti
2021-08-25 10:15:27
Köszönöm kérdésed, jól vagyok.
Csinálom az Aviva tornát heti 3x, diátázok (tej-, glutén- és cukormentes), szedem a táplálékkiegészítőket. Járok akupunktúrára. Úgy érzem megteszem, amit tudok. Meglátjuk, hogy milyen eredménye lesz. Most egy ciklus végén vagyok, hamarosan újabb vérvétel.
Npalmer
2021-08-25 09:38:55
Köszi Lányok! Betti, te hogy vagy?
FBetti
2021-08-25 09:23:55
Sziasztok!
Npalmer, nekem többször volt ilyen korán, hogy meg fog jönni érzésem volt, olyan napokon, amikor még elég korai lenne.
Npalmer
2021-08-25 08:10:24
Mert úgy tudom, hogy a luteális fázis közepe felé éri el a csúcsát.
Npalmer
2021-08-25 08:04:34
Nem tipikus menstruációs görcs volt egyébként, hanem olyan nehéznek éreztem a petefészkeim. Egyébként mára felment a hőm 36.85-re. Lehet butaság, de arra gondoltam, hogy a progeszteron szint emelkedését érzem.