Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Andi, Maryanne: akkor mind egyetértünk mindenben, már csak meg kell tanulni kezelni a helyzetet :) Nem könnyű tényleg, vannak jobb-rosszabb napok, vidámabbak, szomorúak. Türelmem mondjuk sosem volt, nem csak a baba témában, semmi másban sem :D Minden azonnalra kellett, hát most lehet ez a cél, hogy megtanuljak türelmes lenni. De addig is okosodok, a saját testemről is megtanultam már vagy ezer dolgot. Férjem nagyon kitartóan nyugtat és hallgat, ez is sokat segít :)
Andi198729
2019-01-07 10:34:50
Maryanne, köszönöm :) Jólesett kiírni magamból, mert küzdök ezek ellen a gondolatok ellen magamban, igyekszem nem ezzel foglalkozni.
Maryanne
2019-01-07 10:12:41
Rendben, köszi Vica
Andi: Szerintem most sokunk lelkéből szóltál, sajnos sokszor rajtam is elhatalmasodnak hasonló gondolatok, de nem szabad hagyni, hogy ez határozza meg a mindennapjainkat. Tudom, ez nem könnyű, de muszáj erőt venni magunkon, és én hiszem, hogy egyszer mindenkinek eljön a várva várt kisbabája! :) Légy pozitív! :)
GőVica34
2019-01-07 09:43:56
Maryanne én 3 műszak mellett mérek. Szóval minden héten más időpontban. Az orvosok akiknél eddig jártam, azt mondták, nem az a leglényegesebb hogy egy időpontban mérjünk, hanem hogy meg legyen az elegendő alvás!
Andi198729
2019-01-07 09:36:11
Nashua34, teljesen egyetértek veled, én ugyanígy szoktam érezni, ahogyan te, és mióta ez a tragédia történt, valamint nem sikerül az újabb baba, azóta egyfolytában büntet a sors, hogy állandóan terhes nőkkel, és kisbabás anyukákkal futok össze. Ezt büntetésnek élem meg, azt érzem, hogy mindenki szerencsés, mindenkinek sikerül, csak nekem nem. Másnak miért adatik meg, hogy minden gond nélkül megszülessen a gyermeke, meg teherbe tud esni, míg másoknak szenvedni kell ezért. Emlékszem még novemberben voltam egy szülinapi bulin, férjem kollégáival, és a társaságban volt 2 terhes nő is, nem bírtam elviselni a boldogságukat, ami sugárzott belőlük, meg simizték a pocakjukat, az egyik már a 2. babáját várta. Én meg csendesen, nem észrevehetően könnyeztem, közben nem győztem szívni odakint a cigit, míg ők boldogok, nekem pszichológushoz kell járnom, hogy egyáltalán tovább tudjak élni. Nem tudok mit kezdeni ezzel az ellenérzéssel, pedig nem vagyok rosszindulatú ember abszolút, de tudat alatt gyűlöletet, irigységet érzek, nem tehetek róla. A pszichológus mondta, hogy ez teljesen természetes reakció, nem kell megijednem, a fájdalom mutatkozik meg így. A nővérem iránt tudat alatt szintén van irigység, neki úgy született meg a fia, hogy nem is tervezték, nem is akarták, nem is voltak direktbe úgy együtt, és mégis teherbe tudott esni, mi meg hiába vagyunk együtt célzottan, nem jön össze. Nem is házasok, nemrég vannak együtt a párjával, még saját házuk sincs, anyukáméknál laknak, a gyereket nyűgnek érzik mindketten, és ezt ki is mondják nyíltan, mert még élni akarták az életüket. Mi meg házasok vagyunk, saját házunk van, tényleg csak a baba hiányzik az életünkből, és nekünk nem jön össze. Szépen állunk, nővérem azért depis mert van egy gyönyörű egészséges kisfia, én meg azért vagyok, mert tőlem elvette az élet, és nem ad másikat. Ez az abszolút igazságtalanság az életben. És olvaslak titeket, mindannyian megérdemelnétek a babát, sokan házasok vagytok, megvan mindenetek, saját ház/lakás, és csak a baba hiányzik, és hihetetlen mennyit kell szenvednünk ezért, míg másoknak minden gond nélkül összejön, és sajnálatos módon sok esetben azoknak, akik nem is akarják, nem is tervezik, meg ami még szörnyűbb, megölik a gyerekeiket, mert sajnos sok ilyen esetet hallani.
Maryanne
2019-01-07 09:33:47
Sziasztok! Köszönöm a válaszokat! :)
Vica: Igen, mindig közvetlen ébredés után mérem még az ágyban, igaz nem mindig ugyanabban az időpontban (ez nem tudom mennyire számít). Szájban mérem, bár nem nyelv alatt! Ezek szerint ez is adhat pontatlanságot? Ezt a ciklust már végigmérem így, ahogy eddig, de a következőben akkor megpróbálom a nyelv alatti verziót! Köszi! :)
Jozsa85: Igen, szedek terhesvitamint folyamatosan, a ciklus második felében pedig emelt dózisban C, D, E vitamint, azt olvastam ezek természetes módon emelik a progeszteron szintet. Valamint próbálok olyan ételeket is választani, amelyeknek szintén progeszteron növelő hatása van. Az elmúlt néhány hónapban vettem észre, hogy ciklus második felében néha enyhe alhasi görcsöm van, és le is rövidült a ciklusom 28-ról 26 napra. Én ezekből azt feltételezem, hogy alacsony a progeszteron szintem. Vérvételen mostanában nem voltam, de az lesz a következő, kell ez progeszteron szint mérés.
Erikasz: Én is úgy gondolom, hogy az ovulációm 14-15. napon volt (más jelek is ezt mutatták), a rendszer először oda is rakta, csak aztán áthelyezte!
GőVica34
2019-01-07 07:05:29
Sziasztok.
Nashua az nagyon szép ovu!
Én ma igy..
Jozsa85
2019-01-07 06:44:01
Sziasztok!
Ennyit tudok, de ezt stabilan.Mar nezegettem a homerot hogy nem romlott e el.
;)
Nashua34
2019-01-07 06:39:07
Sziasztok, én is felfelé, apránként, brutális mell feszüléssel
Edit90
2019-01-07 06:36:49
Sziasztok!
Èn ma így,megyek felfelè. Az ovutesztek eddig negatívak,talán majd a mai lesz pozitív,meglátjuk.