Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Jó reggelt ! :)
Én ma igy :Megyek lefelé ...de lassan .
GőVica34
2019-01-06 19:34:43
Én inkább hétvégés vagyok.. Olyankor a kis keresztfiammal lehetek. És legalább babázhatok!
Jozsa85
2019-01-06 19:31:01
Koszi Lanyok!
Holnap mar munkanap, azok gyorsabban telnek.
;)
Margaréta88
2019-01-06 15:21:29
Jozsa: nekem az előtt volt átjárhatósági, mielőtt felírta volna a doki a clostyt. Én úgy tudom, előbb meg kell bizonyosodni, hogy nincsenek elzáródva a petevezetékek.
GőVica34
2019-01-06 12:56:28
Jozsa nálam ez volt a 2.alkalom hogy clostit irt fel a doki. Elsőnél első clostis honap sikeres volt csak rossz vége lett sajnos.
Most várom hogy mi lesz. Nálam a doki most kezdte el emlegetni az átjárhatóságit. Párom volt spermavizsgálaton, szuper jó lett. De azérr issza a Folrandolt ami nem sokára elfogy. Én most abba hagytam minden vitamint, kicsit pihentetem. Egyedül a Premens-t szedem.
Nashua34
2019-01-06 11:43:24
Jozsa, ne keseredj el. Szerintem ilyenkor természetes az irigység, az ismeretlenekre még morogni is szoktam magamra, az ismerősöknél meg az első sokk után már tudok örülni is, csak kell egy kis idő. Több barátnőm is velem együtt kezdte a próbálkozást, már mindenkinek sikerült, csak nekem nem :( Ha ebbe belegondolok, én is magam alatt vagyok. De mindent meg kell élni, ahogy ezt is, kicsit irigykedj, kicsit sajnáld magad, és vond le a tanulságot, hogy igazából így se jobb :D aztán lépj tovább. Ha ez a téma érdekel, akkor olvasgass erről. Én nem hiszek abban, hogy ha nem gondolok rá, hamarabb összejön, és nem is tudnám megcsinálni :)
erikasz
2019-01-06 11:41:37
Zsuzsi :Ez szerintem egyértelmű !:D
A kora terhességnél is fáj a hát ,fej !:D
Ez a progeszteron miatt van mivel nő a szervezetben hozzá kell szokni !
Nagy vécé megy ..mert ha szúrúlás van akkor az miatt !
Józsa :Gyönyörű ..!
Nashua34 :Nagyon szép ovu ...már tuti jó magas emelkedés !:)
Vica :Jó magasra felhúztál !:)
Maryanne : Üdv .köztünk !:D
A görbéddel kapcsolatba a pete éréséhez 36.3 ,36.4 re van szükség az meg is történt a ciklus 10 napjától 14 ig .!
Én az ovut a ciklus 15 napjára tenném !:D
Az átlag hőd 36.3 és 36.2 .coverline 36.4 .
Én ma igy :Stagnálok ..holnap vagy zuhanás vagy emelkedés ..meglátjuk !
Méhnyak megint felment lágy. vizes folyás ,hogy nyitva van e nem tudom nem érem el ,mai nap még megpróbálom !
Lion :Hogy állsz ?
Kira :Emelkedett már ?
Jozsa85
2019-01-06 11:18:19
Zsuzsi!
Febr.9en megyunk a meddosegibe.De sztem min. 3 honap meg vegig megyunk a vizsgalatokon.Az a baj hogy megint nem birok magammal..Hajlamos vagyok nagyon racsavarodni a gyerek temara..Ezen kellene valtoztatni.. :(
De nem erzem magam teljes erteku nonek.Irigy vagyok a gyerekes kismamikra.Kozben meg nem tehetek rola.Vacak az egesz.
zsuzsi09
2019-01-06 11:03:25
nashua- mára nem vártom, ma vagyok a .26-dik ciklus napon
jozsa - szépen fenn a hőd, szoritok nagyon. a párom már kétszer volt spermavizsgálaton, az első jobban sikerült a másodikkal sem volt gond, csak kevesebb volt a sperma,de értéken belül- ez volt 4 hónapja. én elkezdtem szedni a femibiont, párom pedig a folandrolt - most fog elfogyni a második doboz. a Clostit novemberben szedtem először Pregnyl inekcióval és nem volt áthárhatóságim előtte. Aztán a decembert kihagytuk Closti nélküli volt és úgy egyeztem meg a doktornővel, ha megjönne ismét kiirja egy hónapra. Mindenképp egy spermavizsgálat nálatok jól jönne szerintem...legalább tudnátok hágyadán álltok
Jozsa85
2019-01-06 10:52:35
Lanyok!
Aki clostyt szed kozuletek, mindenkinek csinaltak atjarhatosagit elotte?
Vagy anelkul is felirja az orvos?
Sztem nalunk a ferjemnel lesz a gond.. :(
Van egy kis tulsuly meg az osztogendominanciara utalo jegyeket is felfedeztem.(Nagy poci,keves szorzet az arcon,meg egyebek...)
En a vizsgalatokig halalra fogom stresszelni magam.
Van valakinek a ferjevel problema?
Én ma igy :Megyek lefelé ...de lassan .